Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 09, 20:06)
Man tai atrodo atvirsksciai gi ne badmetis, kam tuos gyvunus zudyti, ypac zinduolius, gi jie musu mazieji broliai, suniukai, arkliukai, kiaulytes, avytes, karvytes, jie jaucia, turi emocijas, gana nemenka intelekta, prisirisa prie zmoniu, prastai auginami kencia ir t.t.

kodėl tu žudai žuvis?
Kodėl prisidedi prie karvių išnaudojimo gerdama pieną?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 09, 20:15)
bet tu ziuriu ryskiai nedap**** lotuliukas.gif

Kas prakalbo, susmirdus kaliausė, pyz.da užrūdijusia. Tavęs net nuosavas diedas nedulkina, ką jau apie kitus kalbėt, juk ne be reikalo bandei sudaryt vaizdą, ale tau diedai rašo😆 Prieš ką čia bandai vaidint? Savęs neapgausi, širinskiene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 09 liepos 2020 - 19:26
QUOTE(mementoo @ 2020 07 09, 20:06)
Man Maja Di antra ubunte. Jau seniai. Tik kai mjforever ant manęs dėl kritikos Majai Di buvo užpykus, galvojau kad klystu, nes mjforever išskirtinai aštraus mąstymo ir jos postai verčia apgalvoti ir galvoti.  Deja ne, jau prie keletą metų neklydau.

O as nesenai praregejau. Pasirodo diduma Jusu izvalgesnes uz mane.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 09, 20:15)
Na ne Moontei, ji gi ci alitanijas vakar rase, kaip cia dabar camvbalos varda kazkas supurvins su nauju niku lotuliukas.gif atrodo butu kur dar zemiau pulti...

Siandienai vienu mesliuku daugiau, ar maziau ne esme. Mano ivaizdziui tikrai nepakenks.

Bet baisiai pasidare idomu. kuo manasis t.y. Moontes ivaizdis, susijes su cambalos niku (virtualus SM dalyvis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 liepos 2020 - 19:27
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 09, 20:24)
kodėl tu žudai žuvis?

Jo. Ir kodėl diedui(jeigu išvis tas debilas dar nepabėgo) su vaikais nukankintas išnaudotas karvytes kiaulytes maitina
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 09, 20:26)
Kas prakalbo, susmirdus kaliausė, pyz.da užrūdijusia. Tavęs net nuosavas diedas nedulkina, ką jau apie kitus kalbėt, juk ne be reikalo bandei sudaryt vaizdą, ale tau diedai rašo😆 Prieš ką čia bandai vaidint? Savęs neapgausi, širinskiene

Na nesakyk, nesakyk... Pasirodo ana ne tokia ir sventa, kokius ana zodzius zino, o svarbiausia VARTOJA, viesai raso. Kulturingu teveliu paziba. Bet itariu, vel busiu apkaltinta, kad dergiuosi is mirusiu, nors ji raso "nesvankybes", ne as.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 09, 20:31)
Jo. Ir kodėl diedui(jeigu išvis tas debilas dar nepabėgo) su vaikais nukankintas išnaudotas karvytes kiaulytes maitina

KIek pamenu ir kiausinukus valge, o tai neisirite, mieli pukuotukai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 17:21)
trumpa atmintėlė tavo. Oi kiek esi gynusi, o ji iš tavęs virves pynė biggrin.gif
Papildyta:

privačias žinutes viešinti? tai gal tu paviešink ką ten tau geros narės rašo biggrin.gif
ant tiek dūra būti, jau net nejuokinga smile.gif
tai mato gi visi, kad tu nieko negali prisiekti, nes prisišūdinai čia visiems. Tau nė kiek negaila narių, kurie tavim tikėjo nuoširdžiai? Gi sakei, kad juos gerbi, išverstaskūre ax.gif
Papildyta:

negaliu dabar, neturiu programų, kad užtušuočiau. Čia tik iš kompo galima man regis?
Bet ar kam dar bereikia įrodymų? Negi nematote, kad ta lupena jums viską meluoja? ax.gif

Tai prisiek tu dabar , issigimele tu nelaiminga, kad esi nustekenta ir nesitveri savam kailyje sedi ir isverstom, zvairom savo kuaules akim tik ir ciokini kas ka parase. Ar ne ciokini? Del tokiu issigimeliu kaip tu jau zmones nebeniri viesai rasyt.
Tavo smegenine po tavo mirties reiktu istirt. Manau psichiatrai galetu moksliskai pateikti neisvystytu, su vaikystes traumom susijusius smegenu pokycius.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 09, 19:26)

Bet matai, normalioms moterims neraso, o jai raso, sirdutes siuncia, susapnuoti niri.
Hmm lazdavodama bande uzvesti ant minties, bet tai nedasuto😂.
Bet matai kokia melage - darbdaviams meluoja kad reikia lankstesnio darbo grafiko , nes turi vaiku. Vaikais prisidengia kai sm trydas raso. Kaip zema...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 09, 20:24)
kodėl tu žudai žuvis?

taigi rasiau, tikrai ne del to, kad kazkokiu medziagu gauciau, tik del visi blogu dalyku manyje, tingumo, nepakankamo jautrumo, , kad skanu ir t.t. Maja ir saziningai bent parase, skanu . o jus medziagu joms reikia, kam jus ka meluojat? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 09, 20:27)
O as nesenai praregejau. Pasirodo diduma Jusu izvalgesnes uz mane.
Siandienai vienu mesliuku daugiau, ar maziau ne esme. Mano ivaizdziui tikrai nepakenks.

Bet baisiai pasidare idomu. kuo manasis t.y. Moontes ivaizdis, susijes su cambalos niku (virtualus SM dalyvis).

kitu mano zinuciu nematet? lotuliukas.gif dviveidiskoji moonte?

Ivaizdis jums bendrai svarbus forume, nes gi tiek vakar visa diena cia paklodem varet, kaip baisu, jei kas antra toki pat nika susikuria, juk tai zmogaus garbes ir orumo pazeidimas, ar ne apsimetele?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 09, 18:41)
Žiūrint per kur naudoji sm, aš telefonu, tai max minutę užtrukčiau.
Meluoja ar ne, man tai giliai px, kaip ir jūsų nesibaigiantys pasikapojimai. Čia tik judviem ir tėra įdomu, aš dažniausiai judviejų pasikapojimus prascrolinu. Geriau eisiu šunį paniurkyt, nei gilinsiuos kas ką parašė ar pasakė prieš n metų

nemoku iš telefono.
Nu ir šaunuolė, šunys yra gėris smile.gif
Atsakyti
Atsimenat bajeri, kada lutuke temos viduryje " kur rasti vyra...." bande man i draugrs kabintis? Rase, kad ji zino kodel as jos nemegstu, rase, jog jei susutiktumem gyvai as ja megciau...
Tada burba juokesi
O siaip tai boze boze... Ja siuncia nx, o ji vis postina biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 07 09, 20:06)
Man Maja Di antra ubunte. Jau seniai. Tik kai mjforever ant manęs dėl kritikos Majai Di buvo užpykus, galvojau kad klystu, nes mjforever išskirtinai aštraus mąstymo ir jos postai verčia apgalvoti ir galvoti.  Deja ne, jau prie keletą metų neklydau.

Man visai vienodai tamstos nuomonė. Man tamsta talibanas. Jau senai. Kas nepritaria tamstos nuomonei, tas ubuntė biggrin.gif . Kas lankstosi ir loja kaip šunyčiai, tie draugai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 20:09)
nemoku iš telefono.
Nu ir šaunuolė, šunys yra gėris smile.gif

Tai tufi kompa ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 09, 19:19)
Aha, ji pynė kaip tu ją pini biggrin.gif  Kvaišelė. Geriau rankdarbių įgūdžius būtum panaudojus mokykloj, nei pint išmokai, nei siūt.  biggrin.gif
Papildyta:

Tai kuri čia juokėsi, kad cambala foto įkelt nemoka? Pasirodo, pati technologijose nelabai gaudaisi  unsure.gif  Su telefonu taip pat lengva padaryt kaip su kompu.

Prasta iš jos pynėja, net iš savo nuosavo Ožio nepapina, gi nepasakė, kad virvę turi biggrin.gif tai kur jau papins iš manęs?
Palyginai foto įkėlimą ir darbą su programomis. Ne veltui bedarbe n mėnesių sėdi, nu kas ims tokią nukvakusią? smile.gif
Atsakyti