Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 07 09, 22:12)
Fui. Tema visiškas dugnas. Ko gero kitą pažeminti yra užkrečiama. Ate.

Tai internetas yra pasigailetinai ribotas. Negali ismatomis drabstytis ir nagais draskyti viens kitam snukiu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 09, 21:50)
Eik
As Maja di jau senai pastebejau. Tada kaip issiderge us tos zuvusios mamos bmw autoavarijoj ir noru apkabinti vaikzude ir anupraiti. Dauzrta ji konkreciai, todel su lutuke randa bendra kalba.

o kaip tu iš manekenės žūties išsidergei pinda tu kavarsko, vartysies grabe už tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 09, 22:55)
Tai kad jau sensta tavo numyleti komunistu partijos kadrai... Iseina i pensija. Gorbaciovas isvaike tavo dievinama partija ir jos politrukus.
Siaip KGB sugriove komunizma. (nes jis supuvo) Bet ji ziuriu negalejo sugriauti kai kuriu asmenu ir ju vaiku meiles komunistiniams lyderiams

Tu bent zinai kokios mementoo paziuros?
Na pries rasant pasivargink bent pasidometi, o si karta pataikei ryskiai pro sali.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 09, 22:22)
Pradinuko lygio "darbas su programomis"  biggrin.gif  jei jau prijuostės nubraižyt nesugebėjai, tai foto pakoreguot tikrai kvantinė fizika  biggrin.gif  bet aišku, papildus pardavinėt gali, protelio daug nereikia  biggrin.gif

ė mokytoja, pamokyk savo globotinę cambalinę iš pagalbinės, kad bent foto savo pilies įkeltų ar ką, nes dabar juodai jus durnina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 09, 22:30)
Aha.
Tai pzd nx i debilams palikta jums tema" o ka jej vyras pasirodys.."

Matot, panos , kaip mes puikiai susitvarkom be moderatoriu 4u.gif .

lendi į šykną, laižai, ka galutinai tavęs nemestų jos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 09, 23:01)
Tu bent zinai kokios mementoo paziuros?
Na pries rasant pasivargink bent pasidometi, o si karta pataikei ryskiai pro sali.

Jinai paziuras desto atvirai. Jai patinka zmones is aukstosios partines mokyklos. Gal ji myli Lietuva, bet man i tai nusispjaut.
Komunistai yra blogis o ne kitatauciai. Jeei kazkas dirbo komunizmo ausktojoje mokykloje tai zinot, ka jiems butu padare Lietuvos partizanai?
Grabuose jie vartosi matant kaip viskas pasisuko
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 09, 23:16)
Jinai paziuras desto atvirai. Jai patinka zmones is aukstosios partines mokyklos. Gal ji myli Lietuva, bet man i tai nusispjaut.
Komunistai yra blogis o ne kitatauciai. Jeei kazkas dirbo komunizmo ausktojoje mokykloje tai zinot, ka jiems butu padare Lietuvos partizanai?
Grabuose jie vartosi matant kaip viskas pasisuko

s
Seskis, 2.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 09, 23:58)
s
Seskis, 2.

Mano istorijos mokytoja sakydavo:

"Ar nori kad pranesciau KGB?"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 00:00)
Mano istorijos mokytoja sakydavo:

"Ar nori kad pranesciau KGB?"

Cia jau tavo asmenines problemos. KUrios man neaktualios ir neidomios. Kaip ir tavo interpretacijos is lemposm apie oponenta, kurio net nesivargini pazinoti. Tiesios reaguoju, nes matau mela.

Tuo ir baikime tusciazodziavima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 liepos 2020 - 23:10
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 00:09)
Cia jau tavo asmenines problemos. KUrios man neaktualios ir neidomios. Kaip ir tavo interpretacijos is lemposm apie oponenta, kurio net nesivargini pazinoti. Tiesios reaguoju, nes matau mela.

Tuo ir baikime tusciazodziavima.

Tai ne asmenines problemos.
Ta istorijos mokytoja siaip buvo komuniste, bet mums istorija deste taip, kad slykstedavomis Sovietu Sajunga. Nors tiesiogiai ji nieko neigiamo nepasakydavo.
Po 1991 teko ja sutikti. Ji is senos lietuviu sviesuoliu kartos.

Prasome patriotes paaiskinti, kaip jums pavyksta taip skleisti "meile savo tevynei", kad kyla ja pasibjaurejimas.

Atsitiktinai persistengiate ar tikslingai kaip ta mokytoja apie sovietija?
Nesikartosiu apie sovietu partizanais perrengtus NKVDistus ir stribus, pasiustus tyciotis is zmoniu ir diskredituoti partizanus.

Talibanu vadinami visokie prarade mastyma fanatikai. Na bet jus juk ne kur aule gimusios ir ne augintos kokiu staroveru

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 09, 23:41)
Prasome patriotes paaiskinti, kaip jums pavyksta taip skleisti "meile savo tevynei", kad kyla ja pasibjaurejimas.

Talibanu vadinami visokie prarade mastyma fanatikai.

Rebuso išaiškinimas. Pasibjaurėjimas kyla būtent jums. Jūs Lietuvos nekenčiate, o tik pakenčiate. Pasibjaurėjimas nekyla kitiems, tiems kurie ne tik ima iš Lietuvos, bet ir jai duoda : sąžiningą darbą, neslepia mokesčių, dalyvauja aktyviai visuose procesuose ir t.t. . Jiems pasibjaurėjimas nekyla. Bet ir Lietuvą jie laiko vertybe. Keista, ania.

Tai tik jūs ir galite šviesiausius protus vadinti fanatikais. Čia jūs nuo breznevo raštų studijavimo esate veidrodžių karalystėje įstrigęs.
Atsakyti
Lenkija man kaip Ubuntienė - deklaruioja viena, gyvena visaaai kitaip. Tokia išverstaskūrių šalis, kur pedofilija klesti, bet visi tokie pamaldūs, kad abortai yra siaubas, tad moterys abortų varo į kitas šalis. kur gėjai nelaukiami, bet bažnyčiose skelbiama meilė artimam, žodžiu, bjauri šalis (kalbu apie jų apsimestinį dorovingumą).
Atsakyti
Kai vaikai tyciojasi, na, suprantama, kad galima iš to isaugti, bet kai tai daro suaugusieji, tai cia jau akivaizdus nemąstymas ir proto trūkumas. Kas atsakingas uz patyčių prevencija ir stabdyma? Visu pirma tėvai. Kokios močiutės/tevai, tokie ir anukai/vaikai. Tai ką dar stebina, kad LT užima auksą savižudybių statistikoje? Dziaugiuosiu, kad mano vaikai nebijo pasakyti „stop”, kai mato, kad tyčiojasi is kitu. Ne viena karta sulaukiau padekos iš tėvų, mokytojų.
Aš nesuprantu kodėl subrendęs žmogus tyciojasi?
Pačios patiriat patycias, smurta?
Jums blogai, na pvz. depresija?
Galvojate, kad zeminimai padarys jus „kietus“, "protingesnius", "stipresnius" ir etc.? Ne... jus apnuoginat savo vidu- silpnumą, bejegiskuma, dėmesio trūkumą ir kitas bėdas. Kai esate mylimas ir saugus, jums nėra poreikio žeminti kitu zmoniu, kad pasijausti vertingesniu už kitus.
Aš nekalbu apie tai, kai reikia "atsisaudyti", nors, mano adresu zarstomiems "komplimentams" esu visiskai abejinga, nes puikiai matau kas turi problemu ir ramiai leidziu tam nariui pasijusti "ypatingam"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 liepos 2020 - 08:53