Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 13:35)
nes kiti tai ne as, pvz. vaikai, jautresni zmones gali ir nusižudyti...

Lygtai nuo tavo paverkšlenimo kas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 13:03)
Sovietu laikais, buvo deficitas. Reikejo duris apkalti. Tai as issikeiciau rubli po viena kapeika, kapeikose per viduri herbo pragreziau skyle prakisau vinukus ir apkaliau duris...

Aha, meluok toliau.
Pas mus ir pas kitus kaimynus buvo durys apkaltos su spec viniais. Ir pas visus jos tokios buvo. Reiskia tie vinys buvo nejoks deficitas.
O tau bile viska sumalt su leninais. Tu tai darai specialiai, provokuojanciai. Neidomu jau.Visi supranta, kad senas esi, niekur nepritapsi pasaulyje, todel sedi Lietuvoj ir bumbi
kaip viskuo nepatenkinta boba .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 12:58)
Tu gal apsipresk gaili ar ne ? unsure.gif
KUR KADA AS SAKIAU, KAD MAN GAILA? blink.gif  nu nespresk NUOLAT pagal save.
Tu bent savo kazka originalaus sugalvok, o tai tampai cambalos, aimejos nesamones  biggrin.gif

Ko tik is 2 metu isrankiojai, reikejo is visu 7yniu, butu siek tiek itikinamiau lotuliukas.gif
O tu irgi tokia nesavarankiska, kaip aimeja? tai kas visgi tavo vaiko sudus vale, juk taui ne lygis ar ne? unsure.gif tavo mama augino tavo dukra, kol maziuke buvo ir tu  su bernais daveisi?
Papildyta:

Na ar ne tteisybe parase zmogus?
Kazkas nori tavo vieta uzimti nepatiko?  biggrin.gif O kazin tu savo postu sau niekad netaikai?
Papildyta:

ar nezadi darbo kitur ieskotis? Airija tave slaukia lotuliukas.gif
Papildyta:
O tai niekas taip ir nepasakys, kad cambala garbinagas, sazinigas zmogus, kad idomu ja skaityti, kaip kad deklaravot del mylimukes?
ee cambala, neabydna tau? matai kaip zmones cia apie ta ve galvoja... unsure.gif
Tagi ji nieko neivardino, i visus kreipesi, kas  nepatinka? Tai ne tu, kuri audi paklodes moralizuojancias tik iskirtiniam zmonem.

Na as palikau ja ramybeje, o ji mane paliko?Ji net menesio neisbuvo be forumo, o tu sakei, kad as neisbusiu, tai kaip dabar? biggrin.gif
Duodu kepure prikakoti, kad jei Monteverte jai nerasytu nei vienos zinutes, cambala nesustotu, nu ji jau nebegali sustoti nuo savo nesamoniu, O butent ji tai daro nes tu , mylimuke, montekrista ir kelios kitos ja palaikot, plojat katuciu, tampot jos nesamones. Tai va atsakymybe tik jusu, nes ana gal nepakaltinama. Bet jei jus visos to nedarytumet, jai visos psakytumet, kad ji nusisneka ir kad baigtu, netampytumet jos nesamoniu, jai nebutu prasmes tai daryti, nes ji itikti jusu gvardijai nori, deja...

Kodel kazkas kazkam turi aiskinti is vis, kaip kas nori taip tas raso, pastebejiams uardos teisingas, bnbet tai kodel ji turi kazka mokyti kazko? Jusu cia role, nebijokit neatims, tik jus dedat pastangas i kita puse. Viena deklaruojat, kita darot ir taip nuolat paskutiniu metu.

Atrodai juokingai, o gal net ir graudžiai, moralizuodama kitiems apie mėsą, kai pati asmeniškai prisidedi prie išnaudojimo pramonės.
Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 13:51)
Moonte pati rašė apie vaikyste...
amžių akcentavoau, kadangi mes nesutarėme dėl laikotarpiu, aš rašiau apie savo vaikyste 85-90mm.. O moonte rašė apie ankstesnį laikotarpį.

Melas, nueikite ir pati perksaitykite nuo ko prasidejo diskusija. Per diduma nepamenat, ar samoningai klaidinat.

Tai tamsta, pradejote, rezima sieti su vaiksytes potyriais...

Toliau nerasysiu, neidomu. Bet esme, iskraipot konkreciai. Visi galite perskaityti kaip buvo IS TIKRO.

Siaip pastoviai tamsta ir Jusu sutve, kabinat man metus, kaip neva argumenta, bandant menkinti izvalgu minti.
O kaip su kuriniais, neva mano pradinese klasese skaitytais, nepamenu, kad butumet atsiprasiusi, jus gi tokia dorovinga, kaip ir deretu padarius klaida... Ar tamstos asmeniskumai, be normatyvines leksikos nesiskaito?

Rasydama ka, nesvarbu kokiu klausimu, niekada neakcentuoju savo metus, ar patirti. Tai velgi principine mano pozicija, nes amzius nera argumentu diskusijoje. Todel, eilini karta, nevarykite demagogijos.

Dabar, nueinat i vakar dienos diskusija ir kiek per diena meslo ant manes isverte Monteverte ir lutuke... Svarbiausia del ko... Suskaiciuokite keliuose postuose buvo paminetas mano nikas ir kokiam kontekste. Ir i koki kieki as tokio pobudzio postu sureagavau ir kaip.

O dabar, pagalvokite, kas butu jei as buciau sureagavus i kiekviena musu pagerintuju parasyto meslo doze. Jums cambalos ir Montevertes per mazai? Jovalas gi garantuotas.

Todel, mane glumina tamstos sventeiviska veidmainyste.
Asaros "del badaujanciu Afrikos vaiku", jei ka tai metafora, verksmo del nieko, nes Afrikos vaikai nerupi, svarbu vograujanciam moraliu pasirodyti.

Va todel, ir baikite kelti sarsala, moralizuoti, ne tiems asmenims.

Sakyciau, mementoo postas buvo vienas korektiskiausiu, vakar dienos jusu remiamos sutves parasyto meslo kruvoje. Taip, jis buvo parasytas grieztu tonu. Paradoksas, bet diduma cia tam pritare. Ar ne keista, ir tokio siaubingo izeidimo neizvelge.

Tarp kitko, antra mementoo atsaka inspiravo pati Maja Di, siedama mementoo su talibanu. Kazkaip keista, izeistos savimeiles reakcija, seip i desninga atsaka, i tai kas buvo parasyta. Juk pati nesirinko zodziu. Ar tamstai talibanas yra komplimentas?

QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 13:35)
nes kiti tai ne as, pvz. vaikai, jautresni zmones gali ir nusižudyti...

Na viskas, uzkniso sventeivos demagogija.
O suaugisam zmogui, aiskinti kad jis neva neturejo vaiksytes, nes ji buvo kitokia, nei tamstos, Siaip idomus vertinimo kriterijus, visuotinas etalonas urados vaikyste. Tai jau, itariu anot Jusu, nuostabus, pagirtinas, siektinas diskusijos modelis.

Tuomet ivardinkite kas ana, tokia buvo, jei ne vaikyste...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 liepos 2020 - 14:11
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 11:58)
Duodu kepure prikakoti, kad jei Monteverte jai nerasytu nei vienos zinutes, cambala nesustotu, nu ji jau nebegali sustoti nuo savo nesamoniu,

O, tryda prascrolinau, bet po mylimukes postu ziuriu gluse cambsi.
Tai ok, nesk savo kepure given, gales privaryt tau i ja, kai susitiksit. Pasakyk savo issigimelei montevertei, kad nekomentuotu manes, necambsetu, nesisaipytu is ligu ir netekciu ir paliksiu as ja ramybej, nebeerzinsiu ir nebetampysiu jos biggrin.gif
Ai, dar ji turi nesikabineti ir nesirieti is savo pagiezos su kitais nariais , kol as nerasau.

Tai kaip, varyt rltau i tavo kepure, desis ja sudina ant savo durnos galvos ar monteverte isgelbes savo drauge nuo tokios gedos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 liepos 2020 - 13:44
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 14:14)
Pas mus ir pas kitus kaimynus buvo durys apkaltos su spec viniais. Ir pas visus jos tokios buvo. Reiskia tie vinys buvo nejoks deficitas.

Na jaau man neaiskink kas buvo deficitas. Tie vinys buvo didelis deficitas. Aisku kazkas ju gaudavo ir apkalinedavo. Paskui kazkada as nusipirku tokiu viniu... o gal reikes dar. Bet tie pirktii buvo metalo spalvos o man reikejo vario spalvos. Tokiu nemaciau niekada pardavime
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 13:22)
Tai kur ta tavo "kultūra" dingo, a? Atsiversk kelis puslapius atgal, mylimukė atitempė tavo "kultūringus" postus, budule tu srėbtuve prasmirdusia. Ir apskritai, pisk nx, šliure

Matai tos citatos buvo iskirtinai jum keliom uz smeista ir nesamones, isrinktos is 2 metu, kazin ar tavo bent 1 dienos metu nera daugiau lotuliukas.gif Taip ir kulturingi zmones kartais nusikeikia, ir chamam atsako tuo paciu, nes panasu jus kitaip nesuprantat, kai jus biski pasiunti, tai nors laikinai aprimstat, gal is gyvenimo tokia patirtis liudna? nezinau. Tu gi nesugebi zinutes be putojimosi parasyti. tam cia ir ateini issilieti?
Matai skirtumas tarp musu tu putojiesi cia ant visu, kas tik tau neitiko, fontanais liejasi tavo keiksmai, kartais parasai normaliu zinuciu, as susikeikiu ant jusu kartais, dauguma mano zinuciu labai normalios ir visi gi adekvatus zmones tai mato mirksiukas.gif nereiktu gi jums keliu metu senumo mano postos eraustsi, jei as kas diena taip kaip tu rasineciau. Net nezinau ar kas aklas nemato, kad tu cia kaip koki agatvine nuolat bendrauji?
Tai gal nebesivargink idorinedama, akd zeme plokscia mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodo kiek as turiu daug pasiteisinimu virsti turgaus boba. Cia reik suprasti, man reikejo nusiristi i lutukes lygmeni, nes vakar diena su MOnteverte prirase labai daug meslo... Moderatoriu nera, o vidines kulturos, kaip ir nebuta. Todel ir varo chames non stop.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 14:17)
, nes panasu jus kitaip nesuprantat, kai jus biski pasiunti, tai nors laikinai aprimstat, gal is gyvenimo tokia patirtis liudna?

😂😂oi, sita zmogysta mano kad kazkas kreipia i ja demesi ir jos pasiuntimas ar nuomone kazka kazkam reiskia😂.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 10, 14:27)
Atrodai juokingai, o gal net ir graudžiai, moralizuodama kitiems apie mėsą, kai pati asmeniškai prisidedi prie išnaudojimo pramonės.
Tik tiek.

kur as moralizuoju? blink.gif
Pasakau faktus, kad mesa nera reikalinga ir jokiu papildu irgi nebutina vartoti, jei nenori, cia tau moralizavimas??? blink.gif Tai jei pasakysiu, kad butu sauleje labai sveika, judeti, lakstyti, cia irgi suprasi kaip moralizavima??
Suvoki, kad labai iskreipta priimi kitu zmoniu zinutes?

Taip, as issakau savo poziuriu, daznai jis nesutampa su tavo, bet tai kuriam gale tu nuolat izvelgi, kad as kazka apie save sakau geriau, kad as kazka kita moralizuoju?? As daznai is vsi net ne nuomone savo sakau ar asmenine info, kaip as gyvenu, o tik sausus faktus, nes kartais jus grybaujat, kaip si karta apie mesa ir butinas organizmui medziagas, cia tikrai ne kosmoso skrydziu programa, kad sunku sia info butu patikrinti.
Pabaigai, man visai neidomu, kaip as tau vaidenuosi, nes faktas, tu ne nesuvoki , ka as sakau ir net jei suprastum man vis butu dzin, kaip as tau atrodau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 14:23)
Pasirodo kiek as turiu daug pasiteisinimu virsti turgaus boba. Cia reik suprasti, man reikejo nusiristi i lutukes lygmeni, nes vakar diena su MOnteverte prirase labai daug meslo... Moderatoriu nera, o vidines kulturos, kaip ir nebuta. Todel ir varo chames non stop.

Tai paziuresim ar monteverte dabar issuks savo lutuke nuo prisiktos kepures? Monteverte turetu nebesidraskyti ir neisterikuoti, elgtis mandagiai. Tada as ja palikciau ramybej.
Tik man rodos, kad lutukei ne tik prisikta kepure teks ant galvos mautis, bet ir visai sulisti i viesaji tualeta, kur lauke per sventes buna.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 15:23)

na tu jau senai i ta lygi nukritusi turgaus bobos, nes pries mano postus tu labai daug meslo privarei, o as tik atsakiau tau i komentarus ir pasiuliau sau prisitaikyti vsika, ko mokini kitus 4u.gif na tikrai tu non stop varai paskutiniu metu, chame su gera patritim , jau kaip sakant veterane cia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 liepos 2020 - 14:32