QUOTE(uarda @ 2020 07 15, 10:34)
Ateini per iseigines i bet koki kluba (pop muzika) ir visur vienodai apsirengę. Visai kitaip Italijos, Prancūzijos , Skandinavijos, nors jiems irgi kaip lietuviams patinka prislopintos spalvos, ir t.t. klubuose. dar patinka kaip rengiasi azijietes. Aš suprantu, kad mes dėvėjom ilgą laiką vienodus rūbus, bet 20-30 mečiai gi to nematė...
Kaip aš pasiilgau tu jaukių mados kampeliu- Skandinavijos (beje Švedijoje pastebėjau daug stilingu vyrų), Paryziaus, Milano, pasisedejimu lauko kavinese , pvz. salia Piazza del Duomo aikštės... įsitaisai patogiai ir stebi žmonės, va ten tai lb daug stilingi žmonių, ir jaunu, ir pagyvenusių, ir vyru, ir moteru...
Ubuntiene, kiek klaidu!!!
Telefone neiseis man paryskint, bet akis bado.
Ir ko cia tau taip? Jei rasai lotyniskom, tai rasyk, bet lietuviu kalba pvz " tu jaukių mados kampeliu" truksta dvieju " ų".
Tiesiog juokinga 😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 15, 12:56)
bėdelių? tai čia tau nieko tokio tokios ligos?

nuaišku, suprantama, tu gi jau pripratus, susitaikius, na ir smagu labai už tave
Nu o ka cia dabar padarysi, kad yra forume tokia monteverte, greiciausiai vaikysteje persirgusi meningitu + buvai nemylimas, visu atstumtas vaikas ( tevas tave Palangoj paliko, mokykloj buvai pajuokos objekras), ko pasekoje esi sociopate ir isterike. Forume tai pakibini, pazvengi, o va tavo artimiems nekazka. Todel ir sedi jorka apsikabinus. Sunys prieraisingi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 15, 12:53)
O tai kiek tau metų, kad į tokius klubus vaikštai? Maniau, esi daug vyresnė (iš diskusijų apie sovietų laikus).
Klausyk tu jos😂😂. Cia gi ubuntes klonas. Peza beli pezet, dabar apie tas madas. Zinove gogules. Aiskino issijuosus kokie kebabai visur surus ir neskanus, koks padazas visur, nors parase, kad kebabu nevalgo ir nemegsta.
Tu pvz pulsi komentuot kokiu kvepalu kvapa, ju neuoscius?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 15, 12:53)
O tai kiek tau metų, kad į tokius klubus vaikštai? Maniau, esi daug vyresnė (iš diskusijų apie sovietų laikus).
Klausyk tu jos😂😂. Cia gi ubuntes klonas. Peza beli pezet, dabar apie tas madas. Zinove gogules. Aiskino issijuosus kokie kebabai visur surus ir neskanus, koks padazas visur, nors parase, kad kebabu nevalgo ir nemegsta.
Tu pvz pulsi komentuot kokiu kvepalu kvapa, ju neuoscius?