Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 18, 20:57)
Kalbu su jumis

Juk tu pati supranti, kad su tavim niekas nekalba, esi klouno vietoj, bet tave ir pasiuntimas taves tenkina.
Garantuoju kad realybej taip pat bega zmones nuo taves.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 19, 01:25)
Aš daug ką čiulpiau, o tu ką? Turi ką pačiulpt ar nelabai?
Ir paaiškink, kodėl aš turėjau nuliūsti, kodėl tu manai, kad kažkam to tavo dėmesio reikia?🤪

Nu kur as pries tavo patirti, gal geriau patylesiu. O vizualiniu parodymu, kaip visada, ka kiek ciulpei nebus? bigsmile.gif

As tau tavo jausmus tureciau aiskinti, kodel kazka jauti? bigsmile.gif Tikrai nezinau kodel turejai, na neturejai siap jau biggrin.gif Kodel taip manau? Is tavo zinuciu turinio mirksiukas.gif
Atsakyti

https://m.delfi.lt/l...php?id=84805425
O tai gudresniu pavadavimui nebuvo? Narkevic🤣
Tuoj gi bus antroji covid banga.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 14:14)
Nu kur as pries tavo patirti, gal geriau patylesiu. O vizualiniu parodymu, kaip visada, ka kiek ciulpei nebus? bigsmile.gif

As tau tavo jausmus tureciau aiskinti, kodel kazka jauti? bigsmile.gif Tikrai nezinau kodel turejai, na neturejai siap jau  biggrin.gif Kodel taip manau? Is tavo zinuciu turinio  mirksiukas.gif

Tai yra tų vizualinių pamokymų pilnas internetas, nerandi? Ar susirandi, bet kai pradedi žiūrėt, ištinka priepuolis, nukrenti po stalu?

Man tavo nuomonė svarbi lygiai tiek pat, kiek šliužo lauke😆 tai gal nesusireikšmink ir nemanyk, kad tu čia esi kam įdomi. Tik smagu tave nervint, matyt kaip putojies. Beje, o tau juk px tavo žinučių turinys, ar ne? Esi visiška marozė, negana to, dar ir buka kaip bato aulas. Vienas žodis- vargšė
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 20, 14:54)
Tai yra tų vizualinių pamokymų pilnas internetas, nerandi? Ar susirandi, bet kai pradedi žiūrėt, ištinka priepuolis, nukrenti po stalu?

Man tavo nuomonė svarbi lygiai tiek pat, kiek šliužo lauke😆 tai gal nesusireikšmink ir nemanyk, kad tu čia esi kam įdomi. Tik smagu tave nervint, matyt kaip putojies. Beje, o tau juk px tavo žinučių turinys, ar ne? Esi visiška marozė, negana to, dar ir buka kaip bato aulas. Vienas žodis- vargšė

Tai, kad ne man to reikia, o tau kaip suprantu, jau kiek laiko eksibionizmu uzsiimi, ar jau praejo, tik rupinuosi tavim. mirksiukas.gif

Per ilgas pasakojimas, kokia tau mano nuomone nesvarbi ir kokia as bloga, bandai save itikinti? lotuliukas.gif

Ir nustok ne i tema snekejusi anoje temoje, kvailai atrodai ,kaip visada, ne i tema pasiskai, bet apie mane. O pasirodo kokia as tau nesvarbi visgi, bet vel eini ir vel apie mane rasai, asmenybes susidvejinimas tamstai?
biggrin.gif
cia cambala, tu , mylimuke, monte, aimeja vienas zmogus, kad zodis zodin ta pati nuolat rasot? Kaip ten arbuzas sake gerai, neina disko pasikeisti, uzstriges? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 15:05)
Tai, kad ne man to reikia, o tau kaip suprantu, jau kiek laiko eksibionizmu uzsiimi, ar jau praejo, tik rupinuosi tavim. mirksiukas.gif

Per ilgas pasakojimas, kokia tau mano nuomone nesvarbi ir kokia as bloga, bandai save itikinti? lotuliukas.gif

Ir nustok ne i tema snekejusi anoje temoje, kvailai atrodai ,kaip visada, ne i tema pasiskai, bet apie mane. O pasirodo kokia as tau nesvarbi visgi, bet vel eini ir vel apie mane rasai, asmenybes susidvejinimas tamstai? 
biggrin.gif
cia cambala, tu , mylimuke, monte, aimeja vienas zmogus, kad zodis zodin ta pati nuolat rasot? Kaip ten arbuzas sake gerai, neina disko pasikeisti, uzstriges? lotuliukas.gif

Neaiškink ką man daryti, susna, eik vadovauk savo alkoholikui, bet juk bijai gauti į tuščią skarbonkę, kur tau ant pečių?😆 Kaip man patinka, kai tu ardaisi, eik gal pačiulpk..
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 20, 15:10)
Neaiškink ką man daryti, susna, eik vadovauk savo alkoholikui, bet juk bijai gauti į tuščią skarbonkę, kur tau ant pečių?😆 Kaip man patinka, kai tu ardaisi, eik gal pačiulpk..

tu taip esi linkusi visas savo problemas spresti paciulpimu? bigsmile.gif Vaikysteje truko mamos demesio, nezinde, taip dabar bandai uzpildyti ta tustuma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 15:15)
tu taip esi linkusi visas savo problemas spresti paciulpimu?  bigsmile.gif Vaikysteje truko mamos demesio, nezinde, taip dabar bandai uzpildyti ta tustuma? unsure.gif

Tai aišku, pabandyk ir tu pačiulpt, tik atsargiai, nenukąsk😆😂
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 20, 16:24)
Tai aišku, pabandyk ir tu pačiulpt, tik atsargiai, nenukąsk😆😂

Mes antra diena prie ezeru vaziavom. Vakar buvo Siesarties ez., siandien Baltuju Lakaju. Poilsiautoju nera labai daug, kaip butu galima galvot zmonems turint problemu isvaziuot
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 20, 21:06)
Mes antra diena prie ezeru vaziavom. Vakar buvo Siesarties ez., siandien Baltuju Lakaju. Poilsiautoju nera labai daug, kaip butu galima galvot zmonems turint problemu isvaziuot

Nu ir?
Atsakyti
na bando tau zmoghus praplesti akirati, nuo klyno siek tiek...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 20, 21:07)

Danguje buvo grazus debeseliai. Vienas buvo toks, kaip vyro penis. Norejau nufotkinti paciai i kolekcija.
Atsakyti