Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 25, 13:22)
Ne tame esmė. Pasipuošti progų šimtai, net namie pasipuošt gali, jei labai norisi, bet daugumai norisi ne to, o kas visi matytų, žinotų ir dar pavydėtų, kur ir su kuo tu buvai.

tai kam pusotis jei niekas nemato biggrin.gif man ir su pizama gerai, jei niekas nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 25, 13:46)
tai  kam pusotis jei niekas nemato  biggrin.gif man ir su pizama gerai, jei niekas nemato lotuliukas.gif

Tave net kai mato, vienintelė puošmena tympkės ir išaugtinė suknelė.
Atsakyti
Vyras, vaikai mato gi.
Atsakyti
Pusotis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 25, 13:53)
Tave net kai mato, vienintelė puošmena tympkės ir išaugtinė suknelė.

isaugtine? sakai vis dar augu? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 07 25, 16:16)
Vyras, vaikai mato gi.

tu su baline suknele vaikstai po namus? biggrin.gif
Atsakyti
Aha, pasipuošimas - tai tik balinė suknelė. Aprangos kodas - negirdėti keiksmažodžiai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 25, 18:13)
Aha, pasipuošimas - tai tik balinė suknelė. Aprangos kodas - negirdėti keiksmažodžiai.

Namuose aprangos kodas? blink.gif

Papildyta:
visai faina sodyba, nu bet kaina nemaza irgi , nebent ten bizniui naudoja, nuomoja...

https://www.delfi.lt...u.d?id=84848363
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 25, 18:20)
Namuose aprangos kodas?  blink.gif
Papildyta:
visai faina sodyba, nu bet kaina nemaza irgi , nebent ten bizniui naudoja, nuomoja...

https://www.delfi.lt...u.d?id=84848363

O tu kai puošiesi, tai visada tik su baline suknele, bet kur bet kokia proga? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 25, 18:36)
O tu kai puošiesi, tai visada tik su baline suknele, bet kur bet kokia proga? lotuliukas.gif

as apie namu snekejau i rkai niekas nemato. siaip namsuoe niekaip nesipuosiu, apsirnegiu tai kas man patogu. Siaip paskutiniu metu aplamai mazai kur puosiuosi. Puostis man taip detis kazkokius jau isieginius, proginius rubus, na turi buti kazkokia svente, balius, vestuves ar panasiai. Kitur uztenka tvarkingu paprastu rubu. Kaledom pas mus namuose dress kodas buvo kaledines pizamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesamone.
Svarbu, kad moteris save mato. Ir siaip, diena vaikscioti su pizama... Galiu tokiai aprangai pritarti, tik kai zmogus serga, bet tikrai nesamone, ja deveti diena.

Nors... Kai esu veikli, daug judu, bendrauju su zmonemis, galimai mano gyvenimo budas itakoja toki mano poziuri i apsirengima. Pizama diena devi, manau, tinginiai neislendantys is migio, lova tikrai nepavadinciau, nes jei su pizama trainiojamasi po namus, atliekami kazkokie ten darbai, ji purvinasi, isigeriai kvapai ir t.t. Su tokiu apdaru listi i lova, miegoti... Ka as zinau, bent jau man nepatiktu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

„Garsiai prabilti apie tokius išgyvenimus yra iš tiesų baisu, bet aš tikiu, kad mes esame stiprios kartu, o ne po vieną. Kalbu tam, kad išdrįstume dalintis ir savo patirtimi, ir laime”, – kalbėjo Indrė. Dainininkė I. Zasimauskaitė renginio metu sakė, kad visiškai atsitiesti po skyrybų jai prireiks tikrai dar ne vienerių metų: „Man dar nėra viskas gerai ir būtų kvaila, jeigu aš taip sakyčiau, Apskritai, manau, kad išgyveni tada, kai atleidi ir sau”.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=84853719

man tai baisu nuo jų manijakiško noro visiems brukti tuos savo "baisius" išgyvenimus , tiek guodžiasi, kad atrodo numirė ar susirgo, o kaip greitai susiporavo su kitu, atrodo, kad vargo išsiskirti ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 25, 19:45)
Pizama diena devi, manau, tinginiai neislendantys is migio, lova tikrai nepavadinciau, nes jei su pizama trainiojamasi po namus, atliekami kazkokie ten darbai,

Su naktiniais visai normaliai vaiksciojasi. Kokie darbai? Tuoletas, i virtuve paesti, TV miegamajame, darbas prie kompo.
Dabar per ta korona ivede vaizdo konferencijas, tai su naktiniais nelabaii dar suprastu
Atsakyti