Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(DijaDeima @ 2020 07 31, 13:57)
Deja,isatymo nezinojimas,neatleidzia nuo atsakomybes.Mechanizmas yra...kaukes nedevejimas viesajame transporte uztraukia bauda 2500eu arba 6men,nelaisves.Kas kaip nori deja negali,nes i autobusa gali ir neileisti.O ir baudas ne visi moketi nori.

Cia jus taip pagal lietuviska mentaliteta nusprendet? Na ne, Airijoje pasistengia, kad tu suzinotum istatyma, o tik paskui baudzia. O jus cia gyvenat? nustebciau pagal tai ka rasot.

Na apie autobusus nezinau, nevazineju jais, daugiau turejau omenyje parduotuves. Gal baudos ir yra teoriskai gal kazkur ir neileidzia, bet tuo viskas ir baigiasi. Yra ir isimtis istatyme, kad jei blogai jautiesi ir t.t. gali kaukes nedeveti. Taip gal bus kazkur kur ja reiks uzsideti, bet nei policija vaiksto kur gaudydami "pazeidejus", kiek buvau mieste man niekur neprireike kaukes. Tiesa, dukra vedziau pas kripeja, tai ten dave kauek,kad ji uzsidetu, va taip va ne baudom, o graziais zestais, ne pamiskem lasktyti gaudyti, kas ten kur kaukes neuzsidejo, kuri ir taip aisku nuo nieko neapsaugo. Todel devejimas man jos yra absurdiskas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 14:26)
Cia jus taip pagal lietuviska mentaliteta nusprendet?

Ispanijoje nesenai pasibaige fasistine generolo Franko diktatura. Gen. Frankas per pilietini kara nugalejo Stalinistinius bolseviku fanatikus.

Toje valstybeje tik prievarta zinoma ir chaosas.
Klimatas geras, gamta grazi, bet jau mentalitetas tai tragiskas.
Papildyta:
Ubuntiene,
Nera normaliu valstybiu... NERA.
Viena uz kita baisesnes.
Jei kazkuri atrodo nieko, tai reiskia, kad ne viska apie ja zinai.
O ateina visai baisus laikai...
Atsakyti
Pati pirma paraso apie autobusus, paskui jau vartosi, kad nezino🤣.

Valio, Idomuc, nuo rytdienis busi bauduojamas, jei snarplesis pardese.
Zmones per daug atsipalaidavo, todel ir ateina antroji banga.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 13:26)
Cia jus taip pagal lietuviska mentaliteta nusprendet? Na ne, Airijoje pasistengia, kad tu suzinotum istatyma, o tik paskui baudzia. O jus cia gyvenat? nustebciau pagal tai ka rasot.

Na apie autobusus nezinau, nevazineju jais, daugiau turejau omenyje parduotuves. Gal baudos ir yra teoriskai gal kazkur ir neileidzia, bet tuo viskas ir baigiasi. Yra ir isimtis istatyme, kad jei blogai jautiesi ir t.t. gali kaukes nedeveti. Taip gal bus kazkur kur ja reiks uzsideti,  bet nei policija vaiksto kur  gaudydami "pazeidejus", kiek buvau mieste man niekur neprireike kaukes. Tiesa, dukra vedziau pas kripeja, tai ten dave kauek,kad ji uzsidetu, va taip va ne baudom, o graziais zestais, ne pamiskem lasktyti gaudyti, kas ten kur kaukes neuzsidejo, kuri ir taip aisku nuo nieko neapsaugo. Todel devejimas man jos yra  absurdiskas.

Tai, jei nesidomejot ir nerašykit . Kaukes viešajam transporte privalomos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 07 31, 14:16)
Tau, suaugusiam žmogui,  vien tik kreipinys kelia šizofrenines problemas. Tad kaip tiems žmonėms su tokia dvilype prigimtimi nelengva būti. Manyčiau, tai yra problema, o ne Tavo pasimetimas. O Tavo problema greičiau santykiuose su apskritai žmonėmis, jų vertė nuo lyties nepriklauso. Kitaip ir pačios tauttybė gali kitų principus žeisti ir tapti pretekstu uždrausti ten trintis.

na taip vyra vadinti moteirm man didele probelma, tau ne? sunku priimti?

Kokia dar dvilype prigimtis, vel viskas pagla save? As jam viska pasakiau, ka galvoju atvirai, graziai, mes labai fainai pasisnekedavom ir pajuokaudavom Ir problema buvo ne del jo pacio, bet del musu bosu ir visos aplinkos, kurie stume visas tas idejas. jis norejo, kad jo varda pakeistu, nors jis neturejo nei jokios operacijos pasidares, nei jokiu dokumentu pasikeites, nu man tai sizine tokia situaicja. Stovi normalus vyras o as turiu ji moterim vadinti? Nu kaip beprotnamyje, kur napaleonai gyvena.... As tokioje situacioje, nedrisciau reikalauti is kitu, kad mane vadintu pvz Jonu, va nuo siandien, buvau visa laika Onute, o va siandien sugalvojau,kad esu Jonas. Gal reiktu ir i kitus zmones atsizvelgti , ne?

Ka tu cia dabar surasei, kur sakiau kad kazkokia verte nuo lyties priklauso blink.gif , visai jau kuku tamstai?? na jei as ateiciau i darba ir parsyciau, kad mane vadintu afro amerkite visi, zinok nenustebciau, kad zmones del to nebutu patenkinti. mirksiukas.gif ir dar pradeciau aiskinti tada, kad mane diskriminuoja del mano tamsios odos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2020 07 31, 14:33)

tai ir parduotuvese privalomos tai ir rasiau,jus skaityti mokat, ka rasau? kiek zmoniu gavo baudas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 31, 14:32)
Pati pirma paraso apie autobusus, paskui jau vartosi, kad nezino🤣.
Valio, Idomuc, nuo rytdienis busi bauduojamas, jei snarplesis pardese.
Zmones per daug atsipalaidavo, todel ir ateina antroji banga.

Paskutini karta vaziavau autobusu praeitu metu geguze Edinburge.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 13:26)
va taip va ne baudom, o graziais zestais, ne pamiskem lasktyti gaudyti, kas ten kur kaukes neuzsidejo, kuri ir taip aisku nuo nieko neapsaugo.

Gluse, tu apart purvo pylimo apie Lietuva nieko neparasai. Taip, kai buvo paskelbtas jarantinas, dejo baudas, bet pacia pirma karantino diena policininkai gatvese, parkuose dalino nemokamai kaukes nedevintiems.
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2020 07 31, 13:33)

Moterytei nera laiko pasidometi apie sali, kurioje gyvena. Nes vienintelis jos uzsiemimas ieskoti bet kokios info kas blogai Lietuvoje ir dejuoti uz galvos susiemus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 31, 14:37)

na bet kazkam autobusai labai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 31, 13:37)

Prie ko cia tu ir autobusas? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 13:36)
na taip vyra vadinti moteirm man didele probelma, tau ne? sunku priimti?

Kokia dar dvilype prigimtis, vel viskas pagla save? As jam viska pasakiau, ka galvoju atvirai, graziai, mes labai fainai pasisnekedavom ir pajuokaudavom Ir problema buvo ne del jo pacio, bet del musu bosu ir visos aplinkos, kurie stume visas tas idejas.  jis norejo, kad jo varda pakeistu, nors jis neturejo nei jokios operacijos pasidares, nei jokiu dokumentu pasikeites, nu man tai sizine tokia situaicja. Stovi normalus vyras o as turiu ji moterim vadinti? Nu kaip beprotnamyje, kur napaleonai gyvena.... As tokioje situacioje, nedrisciau reikalauti is kitu, kad mane vadintu pvz Jonu, va  nuo siandien, buvau visa laika Onute, o va siandien sugalvojau,kad esu Jonas. Gal reiktu ir i kitus zmones atsizvelgti , ne?

Ka tu cia dabar surasei, kur sakiau kad kazkokia verte nuo lyties priklauso  blink.gif , visai jau kuku tamstai?? na jei as ateiciau i darba ir parsyciau, kad mane vadintu afro amerkite visi, zinok nenustebciau, kad zmones del to nebutu patenkinti.  mirksiukas.gif ir dar pradeciau aiskinti tada, kad mane diskriminuoja del mano tamsios odos  biggrin.gif
Papildyta:

tai ir parduotuvese privalomos tai ir rasiau,jus skaityti mokat, ka rasau? kiek zmoniu gavo baudas?

Parduotuvese bande padaryti privalomas, bet kažkas nepavyko, nepasidomejau. Todel berods 2 savaitem paliko ta reikalą, viešajam privalomos, nesidomejau kiek nubausta, aš žinau 2nubaustus. Parduotuvėse užrašai kabo, bet realiai nubausti negali. Dar paliko spręsti savininkams pvz. Galiu jūsų neįsileisti i savo parduotuve be kaukes. Bendrai paėmus,norėjau tik pasakyti, kad prievarta visur yra, Airija tuo kažkaip stebuklingai neišsiskiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 31 liepos 2020 - 13:52
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 12:22)
Pas mus padare kaukes privalomas pardese, autobusuose ir t.t.,

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 07 31, 14:16)
Tau, suaugusiam žmogui,  vien tik kreipinys kelia šizofrenines problemas. Tad kaip tiems žmonėms su tokia dvilype prigimtimi nelengva būti. Manyčiau, tai yra problema, o ne Tavo pasimetimas.

Palaukit. Cia viena kita vadinat paskutiniais zodziais ir keikiat. Tai jau tapo taip iprasta, kad net demesio niekas nekreipia, praleidzia pro akis kaip kokia reklama.

Todel rimtai, kazkoks ten ligonis transeksualas isgirdes netikslu kreipini turetu kreiptis pats i ligonine, gydytis o ne bandyti keisti aplinka.
Gydytojas psichiatras tokiems turetu padet gyventi realiame pasaulyje kur tave gali iskeikti uz bet ka, tikrus ir nerealius dalykus. O tai kad tu transeksualas/e ar ne tai tik keli procentai skirtumo ir dar neaisku i kuria puse.

Nueikit i depresiju tema ir pamatysit, kad pilna tu problemu pasaulyje. Visu neapsaugosi...

O va kai jau reikalaujama meluoti tai cia labai blogai
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 31, 14:41)
Gluse, tu apart purvo pylimo apie Lietuva nieko neparasai. Taip, kai buvo paskelbtas jarantinas, dejo baudas, bet pacia pirma karantino diena policininkai gatvese, parkuose dalino nemokamai kaukes nedevintiems.

O draugas Stalinas, kai ivede bolseviku diktatura, pirma diena su raudonarmieciais bendravo su buozemis ir nemokamai aiskino, kaip blogai buti buoze.

Antra diena prasidejo teroras.
Atsakyti