Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 17, 14:27)
Žmogus, kuris gina despotus, man yra šiukšlė.
Kuris pats naudojasi tuo, ką krituoja, yra dviguba šiukšlė.
O šiukšlių komentarai man nereikalingi.

prasneko moteriske be morales normu....lotuliukas.gif

ko skaitai vis mano komentarus, ko man rasai, pasimetei jau savyje? lotuliukas.gif
nu nepraeis su manim tie komunisiniai sukiai, nepraeis, nemoki argumentuoti savo postu, moki tik dergtis....

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 17, 14:26)
Geras pavyzdys, kaip SSSR sunaikindavo gamtos resursus

tai kad tik sssr butu naikinusi...deja tai tebesitiasia, ir visuose salyse....kiek mum dar liko?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 17, 14:29)
Taigi pati idejei nuorodas, kad TIKRAI BLOGIAU uz Lietuva? Geriau uz Ukraina, bet blogiau uz Lietuva.

PAMIRSAI? Gal kraujagysles kemshasi?

Dar uzmirsai, kad jie gyvena uzdaryti, turi vizas gauti pirktis, rezimas pas juos matai koks... Gali sudauzyti. Tai zinok labai nuvertina gyvenima

Bendraja prasme daugumai zmoniu, tikrai ne blogiau uz Lietuva.

O kokioje salyje siais laikais negali sudauzyti ir nesudauzo, jei eini pries valdzia? Prancuzija, Ispanija, Jav? ten gal demokratija ivesti? Amerikieciam irgi reikia vizu atvykti i Europa. ir?
As dirbau su baltarusais ir , kas nori atvaziuoja ir tirkai nera dideliu bedu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 14:36)
prasneko moteriske be morales normu....lotuliukas.gif

ko skaitai vis mano komentarus, ko man rasai, pasimetei jau savyje? lotuliukas.gif
nu nepraeis su manim tie komunisiniai sukiai, nepraeis, nemoki argumentuoti savo postu, moki tik dergtis....

Šiukšlinės moralė man neįdomi, gali nekomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 14:36)

tai kad tik sssr butu naikinusi...deja tai tebesitiasia, ir visuose salyse....kiek mum dar liko?
Papildyta:

Bendraja prasme daugumai zmoniu, tikrai ne blogiau uz Lietuva.

Idejai Aralo jura kuria sunaikino SSSR, kai idesi kazka kita tada bus kazkas kito.

Del pragyvenimo lygio pati pateikei saltinius. Kai tau naudingi, tai jais remiesi, o kai nenaudingi, tai ignoruoji ar kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 17, 14:42)
Šiukšlinės moralė man neįdomi, gali nekomentuoti.

tu sava morale susirupink, na bet jei save siuksle laikai tai ir nesidomi matyt, jau zinai, kad jos pas tave nerasta...
Atsakyti
mankurtai tegu siunta, norgėse žanas valydami, a mes jau čia kaip nors biggrin.gif
Varysit sekmadienį į grandinę? Aš tai tik per tv stebėsiu, et. O būtų puiku, turėtų būti nerealiai stipru.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 14:47)
tu sava morale susirupink, na bet jei save siuksle laikai tai ir nesidomi matyt, jau zinai, kad jos pas tave nerasta...

Tave laikau šiukšle dėl labai aiškių priežasčių. Todėl nesivargink au komentarais.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 17, 14:48)
mankurtai tegu siunta, norgėse žanas valydami, a mes jau čia kaip nors biggrin.gif
Varysit sekmadienį į grandinę? Aš tai tik per tv stebėsiu, et. O būtų puiku, turėtų būti nerealiai stipru.

Kodėl tik per tv?
Mes pilna mašina važiuosim lithuania.gif
Atsakyti
tik visiskai tupi zmones, be morales, sazines gali iskirti protestus baltarusijoje is visose sios koses, kuri vyksta visuose salyse... nematyti to pacio scenarijaus , kuris vaidnasi "demokratijos, laisves ivedimas"...

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 17, 14:58)
Tave laikau šiukšle dėl labai aiškių priežasčių. Todėl nesivargink au komentarais.
Papildyta:

Kodėl tik per tv?
Mes pilna mašina važiuosim  lithuania.gif

ko tu varginiesi mane komentuodama?
Pirma tu esi visiska teletabe, jei nesuvoki, kas siuo metu daroma su Baltarusija, tau nusisisk i zmoniu aukas, suzaliojimus ir jei kiltu karas ir mirtis, tau bele triusiku laisve, nesuformuoji nei protingu minciu. Taip ir nesugebejai apsakyti, kad baltarusijoje buvo blogai, ko jiem ten truko, geju paradu iki pilnos laisves. nebus geda nesijausi atsakinga uz sugadintus zmoniu gyvenimus?

Bet ko tiketis is zmogaus, kuris sugeba smeizti, varyti ant mirusiu zmoniu. Gaila kad tokiu kaip tu daug, del to pasaulyje ir darosi visos bedos...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 17, 13:58)
Papildyta:

Kodėl tik per tv?
Mes pilna mašina važiuosim  lithuania.gif

nebus kaip nuvažiuot su vaikais, bet skaičiau, kad jau nebereik žmonių, pilna registracija smile.gif būtų super, jei ir iš Baltarusijos pusės stotų tokia grandinė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 15:05)
tik visiskai tupi zmones, be morales, sazines gali iskirti protestus baltarusijoje is visose sios koses, kuri vyksta visuose salyse... nematyti to pacio scenarijaus , kuris vaidnasi "demokratijos, laisves ivedimas"...

Papildyta:

ko tu varginiesi mane komentuodama?
Pirma tu esi visiska teletabe, jei nesuvoki, kas siuo metu daroma su Baltarusija, tau nusisisk i zmoniu aukas, suzaliojimus ir jei kiltu karas ir mirtis, tau bele triusiku laisve, nesuformuoji nei protingu minciu. Taip ir nesugebejai apsakyti, kad baltarusijoje buvo blogai, ko jiem ten truko, geju paradu iki pilnos laisves. nebus geda nesijausi atsakinga uz sugadintus zmoniu gyvenimus?

Bet ko tiketis is zmogaus, kuris sugeba smeizti, varyti ant mirusiu zmoniu. Gaila kad tokiu kaip tu daug, del to pasaulyje ir darosi visos bedos...

Kremlinės šiukšlės komentarai man neįdomūs.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 17, 15:22)
Kremlinės šiukšlės komentarai man neįdomūs.

atrodai, kaip psichine ligone vis komentuodama, tai kas tau neidomu ..... cia mantra tavo tokai, bandai save itikinti? lotuliukas.gif sunkiai sekasi matau...Kiek tau kremlius moka jei nepaslaptis? ar soroso fondai moka?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 16:05)

bet tai kaip gerai, kai yra tokių žmonių, kaip Tu, kurie skiria. Galėtum būti mažiausiai kokios nors šalies premjere, bet gaila, kad esi jau įsidarbinusi valytoja.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 17, 15:14)
nebus kaip nuvažiuot su vaikais, bet skaičiau, kad jau nebereik žmonių, pilna registracija smile.gif būtų super, jei ir iš Baltarusijos pusės stotų tokia grandinė

Skaičiau, kad lyg autobusus organizuoja. Būtų gerai, ne visi auto turi, ir parkavimo išvengtų.
Žmonių tai perteklius, bet bus daugiau grandinės https://m.facebook.c...p;id=1630629673
Kitos šalys jungiasi!
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 15:26)
atrodai, kaip psichine ligone vis komentuodama, tai kas tau neidomu ..... cia mantra tavo tokai, bandai save itikinti? lotuliukas.gif sunkiai sekasi matau...Kiek tau kremlius moka jei nepaslaptis? ar soroso fondai moka?

Nekomentuok manęs.
Atsakyti