Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 17, 17:47)
Tas jusu provinciskas ribotumas ir Rusijos aukstinimas (nesvarbu kad is blogos puses, bet vis tiek perdetas, neadekvatus) jau slykstus.

Daugelio galvose - tikra Rusija ir ten sedi be jokiu kareiviu su automatais.

Savas žinutes pažiūrėkit. O tai subloguosit nuo savo šlykštumo.

Ar matėt gerulį įrašą, kur batia aiškina kad moteris negali būti prezidente, o tik mužikas gali būti. Ir pavyzdį davė. Sako va Lietuvoj Dalia Grybauskaitė, pasėdėjo, nusišypsojo ir nuėjo. Jokių galių neturi, už nieką neatsakinga. O jau BY kitaip, už viską atsakingas gali būti tik mužik bet ne moteris. Ričardas Savukynas gerą analizę yra pateikęs apie tokį aklą narciziškumą.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 08 17, 18:44)
Nusisypsojau.
Ar kas matote, kur butu paminetas pagerintos nikas, kalba eina apie kremliaus siuskle...  biggrin.gif

Vadinasi, kas ne melas, tas tiesa  mirksiukas.gif
Jei zmogus raso, kad butent ji mini, todel ir komentuoja.
Papildyta:
Visokie ten molotovo kokteliai ir dar bala kas, tai to paties tarakono pakaliku provokacijos, kad pateisinti savo elgesi su protestuojanciais zmonemis. Jau senai zinomas atidirbtas metodas, nepaslaptis, kaip NKVD siuksles persirenge partizanais zude zmones.

Kur jum nebus smagu, juk patinka dergimasis is zmoniu ar ne? o va kaip buvo realybe....kam ji ci arase, ka komentavo?

vartotojo įkelta nuotrauka

irodymai?o gal tie, kas nori nuversti ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 rugpjūčio 2020 - 19:01
QUOTE(Moonte @ 2020 08 17, 18:44)
Nusisypsojau.
Ar kas matote, kur butu paminetas pagerintos nikas, kalba eina apie kremliaus siuskle...  biggrin.gif

Vadinasi, kas ne melas, tas tiesa  mirksiukas.gif
Jei zmogus raso, kad butent ji mini, todel ir komentuoja.
Papildyta:
Visokie ten molotovo kokteliai ir dar bala kas, tai to paties tarakono pakaliku provokacijos, kad pateisinti savo elgesi su protestuojanciais zmonemis. Jau senai zinomas atidirbtas metodas, nepaslaptis, kaip NKVD siuksles persirenge partizanais zude zmones.

manot? tai ko Lietuvos spaudoje jie minimi? aš ne rusiškas antraštes mačiau.
Ir šiaip nelabai tikiu tais: ėjo namo, nieko nedarė, žiūrėjo po kojom, o mentai sumušė. Kai tiek daug protestuojančių, kurie realiai rėkia, grasina, eina link mentų patys, tai kam kas liestų paprastą, nieko net nekalbantį žmogelį?
Jei jau protestuoja, tai protestuoja, ok, jų teisė, bet kam taip apsimetinėti šventaisiais?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 08 17, 19:17)
visų pirma, tamsta esi labai nekultūringa. Visus savo komentarus palydi "nusišneki" ir pan.

Statė barikadas, nes neturėjo jokio šanso išreikšti savo nuomonę: nei per rinkimus, nei po rinkimų, kandidatai buvo sodinami į kalėjimus, rinkimų rezultatai klastojami, o mitingams leidimai neišduodami, o patys mitinguotojai žudomi. Ir atvirkščiai, pilna įrašų apie tai, kad milicija žmones automobiliu taranavo ir apšaudė. Protestas buvo taikus, kol nebandė jo išvaikyti.

Bet teisinga smile.gif

Tai vadinkim dalykus tikrais vardais? Kur taikus protestuotojai? ir zmones milicija masina taranavo, yra idetam video mano.
Kad atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 08 17, 19:54)
Savas žinutes pažiūrėkit. O tai subloguosit nuo savo šlykštumo.
Ar matėt gerulį įrašą, kur batia aiškina kad moteris negali būti prezidente, o tik mužikas gali būti.

Tas batja jau sunkiai serga. Matot, kad zmogui jau su galva dideles problemos... Gal kazkiek storzieviskumo ir suteikia sharmo, bet tos ribos jau senai perzhengtos. Dabar jis pasigailettinas. Normalioje shalyje ji nuvestu prievarta pas daktarus ir jau daugiau jo niekas nematytu laisveje be pizhamos.
Graziai per TV paskelbtu, kad prezidentas susirgo, vykdyti pareigu negali, gerose rankose ir atsirastu kam.

Bet kuriuo atveju, jus visi suprantate, kad jo rezimas tai ne Batjka o daugybe zmoniu kurie buvo sistemoje...
Va jie ir nezino, ka cia daryt dabar... Kai suras isheiti, tai ta serganti zhmogu nuves kur jam rreikia.

Jei ka, jis man panasus i Ubuntiene... Toks paprastas. Kazkiek protingas, bet amzius jau ne tas ir shi karta nusivaziavo tiek, kad niekaip neishsivartys. Ubuntiene dar nesena ir turetu susirupinti, kad nebaigti taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 rugpjūčio 2020 - 19:14
PER PROTESTUS BALTARUSIJOJE ŽUVO ŽMOGUS: PERVAŽIAVO MILICIJOS AUTOMOBILIS

https://m.diena.lt/n...mobilis-980336#
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 17, 21:08)
Bet teisinga smile.gif

Tai vadinkim dalykus tikrais vardais? Kur taikus protestuotojai? ir zmones milicija masina taranavo, yra idetam video mano.
Kad atvirksciai.

Tu net už juos buvai arčiau ir geriau žinai, o jie- suklaidinti !?

Milicininkai vienas po kito liudija apie jų neteisėtus veiksmus prieš taikius gyventojus.

Tu nesi nei teisinga nei ką. Manyčiau, esi paviršutiniška, ir Tau tie Baltarusijos įvykiai yra įdomūs tiek, kiek pieno kaina.

Papildyta:
Lydos rajono vidaus reikalų departamento PPS kuopos vadas pasakojo, kas davė įsakymą sulaikyti žmones per akcijas

https://youtu.be/RjBeavMsMeo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 08 17, 20:23)
Tu net už juos buvai arčiau ir geriau žinai, o jie- suklaidinti !?

Milicininkai vienas po kito liudija apie jų neteisėtus veiksmus prieš taikius gyventojus.

Tu nesi nei teisinga nei ką. Manyčiau, esi paviršutiniška, ir Tau tie Baltarusijos įvykiai yra įdomūs tiek, kiek pieno kaina.

kur as sakiau, kad geriau uz juos zinau? blink.gif

Kur liudyja? ir ar tai nereiskia, kad protestai is pat pradziu buvo netaikus?

Ka tu manai apie mane, manes tikrai nedomina. Kas mane domina tu nezinai.

neturi argumentu, tai pereini prie asmeninio kabinejimos tai speji mano profesija, tai kas mane domina, kas toliau?
Atsakyti
https://news.tut.by/...ety/696994.html

Birželio mėn. Jurijus Ivanovičius iš „Lida ROVD“ vadovo pavaduotojo Deniso Avramenkovo ​​gavo nurodymą išsklaidyti taikų piketą Lidoje. Jie ten nuvyko, pasak Makhnacho, taikius žmones - pensininkus, vyrus, moteris, su vaikais ir vežimėlius, kurie nieko blogo nepadarė. Jis atsisakė paklusti savo viršininkų įsakymui, kuris, savo ruožtu, atiteko jam iš Gardino regioninio vykdomojo komiteto vidaus reikalų direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Shastailo.
Priešrinkiminės kampanijos metu prasidėjo „tikri vidaus reikalų tarnybų pasirengimai karui prieš savo tautą“.
Ideologija buvo tokia: jei dabartinė vyriausybė pralaimi, kiekvienas iš mūsų bus pakabintas ant šakos, esančios keliu. Todėl šią galią reikia saugoti bet kokiomis priemonėmis ir priemonėmis “.
„Lydoje atsitiko baisių dalykų: žmonių sumušimai ROVD teritorijoje, sumušimai ir kankinimai žaliaviniuose vagonuose, ROVD automobilių plovykloje“. Jurijus Ivanovičius sako, kad tai padarė Gardino regiono vykdomojo komiteto OMON pareigūnai ir Lydos ROVD pareigūnai. Tą akimirką jis pats atostogavo - nes net prieš rinkimus suprato, kad negali eiti į darbą.
Lydos rajono vidaus reikalų departamente 13 pareigūnų nesutiko su žmonių sumušimais ir kankinimais ir „pakėlę galvą“ pateikė atsistatydinimo ataskaitas. Jie pasirengę liudyti apie neteisėtų veiksmų Lydos ROVD teritorijoje faktus.
„Šis pareiškimas yra kilęs iš manęs asmeniškai, niekas man nemokėjo, kaip dabar madinga sakyti. Tai šauksmas iš širdies. Jūs negalite su tuo susitaikyti. Toks požiūris į savo žmones yra nepriimtinas “.
Jo apolitiški draugai ir pažįstami taip pat buvo išvežti iš namų šlepetėse - ir po arešto jie visi buvo mėlyni.
„Tarnavau tarnybai 23 geriausius savo gyvenimo metus - ir niekada negalėjau pagalvoti, kad taip pasirodys. Kad pradėsime žiauriai elgtis su savo šalies žmonėmis. Man gėda nešioti antpecius “.
Anksčiau interviu vietiniam laikraščiui Jurijus Ivanovičius sakė, kad „aš pasirinkau profesiją tarnaudamas armijoje, ir situacija, kai karjeros pradžioje man artimas žmogus tapo nusikaltėlių auka, dar kartą patvirtino: spręsti nusikaltimus,„ išvalyti “blogo miestą. žmonės yra tai, ką noriu padaryti “.

Jis ir kai kurie jo kolegos nebenori daugiau dirbti tokioje milicijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 17 rugpjūčio 2020 - 19:56
Kokie dabar parodymai duodami, pareiskimai, kas ka sneka i kamera visiskai nieko nebereiskia, niekas nebegali garantuoti, kad tai tiesa.
Piketu, protestu organizacija isankstine faktas, buvo online. Arsus protestuotojai buvo pradzioje.
Teigti, kad pats Lukosenka juos pasisamde absurdas, tai gai teikti su logika ussipyke zmones.
Buvo porvokacijos ir buvo smurtas is paciu portestuojanciu jie buvo suimti ir sutramdyti, daug naiviu zmoniu pirsidejo is ideo, nes nori permainu, nes aptys nezino ko nori, paskui uzpulo gatves jau taikus protestuotojai,dar daugiau naivuoliu, daug naivaus jaunimo ir baisiomis nuotraukomis pasinaudota, paverkti pries pasauli. Bet tam pasauliui visiskai nusisikt i poliocijos smurta, nes jis vyksta visur, dejau nuotraukas, del to niekas neverke ir tu saliu vadovu neverte, Tai tik pretekstas, kas to nesupranta tai rimtai buki kaip bato aulai, daugiau nelabai turiu ka pasakyti.
Bus jau kaip bus nuo musu nepriklausys, pagal scenariju viskas vyks., ta pati , kuriuo nuolat naudojamsi.. tik dar eiline proga isitikinti kas masto ir kas ne.
Atsakyti
Pasikartosiu.

Ubuntiene man panashi i Lukoshiu.
Nevaldomas kvailumas ir galios - pastumia padaryti nesamones. o susitepus krauju - belieka vyniotis. Bartytis visaip oo gal pavyks ishsivyniot. Nes kitaip galas..

Ubuntiene tiesiog supranta Batjka...

Jus apie agentus, tarnavima Putinui...

Kad pasitarnautt vienam ar kitam visai nebutina buti agentu, pasirashyt sutarchiu ar parsiduot. Tiesiog galima padaryti kvailu dalyku... Is kuriu jau bus kelias tik i psichuske ar kilpa.

Atsakyti

daili moteris
Atsakyti