QUOTE(paštininkė @ 2020 08 24, 16:50)
Ta tema jau esu pasisakiusi, išreikšdama solidarumą su Monteverte (kad ir kaip ji man atipatiška dėl daugelio dalykų), nes pati nesu pagimdžius vaikų. Ir abortų nesidariau, nors nesu prieš juos. Ir vaikų labai norėjau. Ir turiu - negimdytus, bet savus
Taip, teisiškai tai galima apibrėžti kaip diskriminaciją, Cambala.
dekui, cia sios dienos komentaras buvo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 24, 15:56)
Nepažeidžia, atsipalaiduok.
pastinike sako, kad pazeidzia
Tu irgi palaikai cambala ir tokius issidirbinejimus ? toki nevaisingu moteru prilygiinima prie brokuotu, kaip kokiu daiktu?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 24, 16:33)
Kremlinių atliekų komentarai man neįdomūs.
Papildyta:
Debilė, kažkaip praleidai, kad buvo daužomos ir moterys, ir 14-15mečiai VAIKAI?
tai labai blogai, as gi niekur to neteisinu. Bet as nemaciau to. O delfis man nelabai patikimas saltinis, ci asvelniai pasakius.. O video maciau tik mustynes tarp suaugsiu vyru.
14-15 m ka jie tokiu laiku ten dare, jei juo sumuso? Moterim irgi nereiktu lysti i tokias drakas, ko nesumuso diena stovinciu graziai?
mane tetis nuo vaiksytes moke, jei berniukai musis, metysis akmenim, eik greiciau namo ar toliau nuo ju
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 24, 19:49)
Daugybė info apie omon žiaurumą.
Tik kažkaip nemačiau DAUGYBĖS protestuotojų žiaurumo.
info is delfio....hmm
Na as keliau prancuzu, jav policijos ziaurumo pvz, zmonesl iko be akiu, ranku, kai kurie zuvo, bet jum tai dzin, tai speju jus ne pries smurta is esmes o siaip tik pavaryti norit ant Baltarusijos ir tiek...
na suprantu teletabiam sunku suprasti, bet jei butu ziaurumas didelis is protesutojanciu,toks, kad nenuramintu policja ar omon, tai jau butu KARAS, taip buvo Ukrainoje. Bet matau nenusiramini, kaip tau norisi to kraujo skonio ar ne? Gal net iki Lietuvos prisisauksit kvailiai.
bet ziuriu lengva durninti jaunima, ypac tuos, kurie rusu nemoka, nelabai gaudosi...
teisa i ta jusu kelia girdejau ne kazkas ir susirinko ar ne? laikmei pasirodo ne daug tokiu teletabiu