Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 09 03, 21:13)
Aaa, supratau, tai jūs čia LDK atkurti norite? biggrin.gif

Na, suinterpretavot, kaip ir tikrai knygų neskaitanti.
Atsakyti
Lietuva

Bozhe kokia skyle...

Tai va uzhsakiau as tuos vaistus... Divigel, tai hormonai tepamas gelis. Turejo buti PRAEITA ketvirtadieni, po to pirmadieni, po to siandien. Dar nera ir neaisku del ko neatvezha. Nuejau i kita pardave tabletemis, bet tabletemis kenkia kepenims ir nerekomenduojama virs 40m.
Buna dar pleistrai bet Lietuva atsilikus.. Visru yra Ispanijoje, UK, Vokietijoje, Lenkijoje... tik LT nieko nera.
o del Divigel tai sake dar pabandys, o jei ne tai grazins pinigus - uzsip...

Daktarai
Viena kur sutariau teko atsaukti, nes ten pasirodo tokia boba kuri nieko neeismano... Pas ja buvau pries 6 metus.
Paskambinau kur rekomendavo. Pasake,, kad veryga uzdraude dirbti per kelias vietas, ten jau nebedirba

Skambinu kur dirba... Tik kaina vaistu israsymo konsultacijos jau ne 40 o 100 euru, plius dar tyrimu gali prirasyti...

Bet koks skirtumas nes prisiskambinti nepavyko ir ten istisai uzimta.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

dvasios broliai- ubagai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 03, 22:17)
Lietuva

Bozhe kokia skyle...

Tai va uzhsakiau as tuos vaistus... Divigel, tai hormonai tepamas gelis. Turejo buti PRAEITA ketvirtadieni, po to pirmadieni, po to siandien. Dar nera ir neaisku del ko neatvezha.

Man taip su knygom buvo. Bet kalti kurjeriai. Gal tiesiog dienos apkrautos labai?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 03, 22:15)
Na, suinterpretavot, kaip ir tikrai knygų neskaitanti.

atskaičiau savo laiku, užtenka. Dabar reikia veikti, o ne tik skaityti. O jūs ir toliau galite skaityti, skaityti ir skaityti. Neuždrausta gi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 03, 22:24)
atskaičiau savo laiku, užtenka. Dabar reikia veikti, o ne tik skaityti. O jūs ir toliau galite skaityti, skaityti ir skaityti. Neuždrausta gi

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2020 - 22:29
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 03, 23:17)
Lietuva

Bozhe kokia skyle...

Tai va uzhsakiau as tuos vaistus... Divigel, tai hormonai tepamas gelis. Turejo buti PRAEITA ketvirtadieni, po to pirmadieni, po to siandien. Dar nera ir neaisku del ko neatvezha. Nuejau i kita pardave tabletemis, bet tabletemis kenkia kepenims ir nerekomenduojama virs 40m.
Buna dar pleistrai bet Lietuva atsilikus.. Visru yra Ispanijoje, UK, Vokietijoje, Lenkijoje... tik LT nieko nera.
o del Divigel tai sake dar pabandys, o jei ne tai grazins pinigus - uzsip...

Daktarai
Viena kur sutariau teko atsaukti, nes ten pasirodo tokia boba kuri nieko neeismano... Pas ja buvau pries 6 metus.
Paskambinau kur rekomendavo. Pasake,, kad veryga uzdraude dirbti per kelias vietas, ten jau nebedirba

Skambinu kur dirba... Tik kaina vaistu israsymo konsultacijos jau ne 40 o 100 euru, plius dar tyrimu gali prirasyti...

Bet koks skirtumas nes prisiskambinti nepavyko ir ten istisai uzimta.

norėjau perskaityti jų informacinį lapelį, kad pažiūrėt ką čia vartosi, užėjau į vaistai.lt, o ten **** rolleyes.gif prašo kažkokių sutikimų duomenis naudoti mano ir apie mane. Nu nieko sau blink.gif Ot tai policinė valstybė, tikrai teisus buvai. Špygą jiems
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 03, 23:27)

taip ir žinojau, kad užkibsit, todėl specialiai taip rašiau. Net nebeįdomu kokia jūs nuspėjama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 03, 22:30)
taip ir žinojau, kad užkibsit, todėl specialiai taip rašiau. Net nebeįdomu kokia jūs nuspėjama biggrin.gif

tai kad čia net nuspėjamai būt nereikia: tiesiog patvirtinot tai, ką seniai teigėt. Tai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 03, 23:30)
prašo kažkokių sutikimų duomenis naudoti mano ir apie mane. Nu nieko sau blink.gif

As net nesupratau, ko jie ten praso. Duomenis reikia pateikti jiems pirma, o jei nepateikineji, tai koks skirtumas, gal ten kokiems klientams...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 03, 22:53)
As net nesupratau, ko jie ten praso. Duomenis reikia pateikti jiems pirma, o jei nepateikineji, tai koks skirtumas, gal ten kokiems klientams...

Jei Jūs e-vaistinėje užsakote receptinius vaistus - taip, turite pateikti detalius savo duomenis. Maža to: su Jumis susisiekia vaistininkas/ė. Galiu klysti dėl vaistų kvalifikacijos, bet jei Jūsų vaistams reikalingas receptas - taip, imamasi visų saugos reikalavimų. Ir, mano supratimu, tai teisinga.

Jei e-vaistinėje perkate nereceptinius vaistus, procedūra daug paprastesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2020 - 23:28
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 03, 23:24)

Ir ką jau tu veiki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 04, 00:36)
Ir ką jau tu veiki?  rolleyes.gif

ne tavo nosiai smile.gif
Atsakyti