Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 05, 20:26)
Na visos galimybes internetu naudotis taip,kad niekas neatseks. Tas aisku kainuoja daugiau. Reikia nusimanyti, gal but isigyti keleta irenginiu, jais naudotis nepaliekant pedsaku. Na cia ne Rusija,, kur mobilaus rysio kortele gali isigyti tik su pasu.

Sutinku, galbūt galima 4u.gif Aš tai esu paprasta eilinė vartotoja, kuriai svarbu suvokt esminius principus: kas bus, kai būsi vartotoja; ar verta; kokios tavo teisės ir pareigos; kokiomis sąlygomis galima viso to gėrio atsisakyti. Viskas. Elementaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 rugsėjo 2020 - 20:57
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 05, 20:18)
mėgaujuosi Jūsų intelektualumu mirksiukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 06, 00:50)

Šiandien, 00:50
kai nemiga nuo vienatvės kankina, tai labai gerai ateiti į forumą išminties pasisemti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 06, 15:46)
Šiandien, 00:50
kai nemiga nuo vienatvės kankina, tai labai gerai ateiti į forumą išminties pasisemti 4u.gif

Dar buna zmones vyturiai, peledos ir balandziai. Taigi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dirbau iki 1, o po to miegot.
Galiu sau leisti veikti ką noriu ir kada noriu, juk galiu ir 10 atsikelt tongue.gif Ir net vakare, jeigu tik norėčiau biggrin.gif

Moonte
Į senatvę smarkiai suvyturėjau, sako daugumai taip būna su metais. Bet tai labai faina, patinka man ankstūs rytai. Na vakar buvo išimtis, bet jaučiuosi iš tikro geriau iki vidurnakčio eidama lovon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 rugsėjo 2020 - 15:58
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 06, 16:57)

Moonte
Į senatvę smarkiai suvyturėjau, sako daugumai taip būna su metais. Bet tai labai faina, patinka man ankstūs rytai. Na vakar buvo išimtis, bet jaučiuosi iš tikro geriau iki vidurnakčio eidama lovon smile.gif

Oi... Senatve 4u.gif

Visa gyvenima esu balandis. Kai reikia, tada ir atsikeliu, ar einu miegoti. Kiti gali diena numigti, va sitai, kol kas, man misija neimanoma.
Atsakyti
o kazi kas as?
jeigu, kai reikia atsikeliu 4 val. ryto i grybus nulekti ar i soda iki kaitros paravėti.
iki 2 val. galiu naktinėti, kažką veikti, skaityti.
dieną valandai pakristi galiu, bet tai nieko nereiškia - ryte be reikalo ir su reikalu galiu atsikelti bet kada be jokių lomkių, o kai nenoriu naktinėti, nes nėr priežasties, ramiausiai užmiegu.
nei vyturys, nei pelėda...
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2020 09 06, 17:47)
o kazi kas as?
jeigu, kai reikia atsikeliu 4 val. ryto i grybus nulekti ar i soda iki kaitros paravėti.
dieną valandai pakristi galiu, bet tai nieko nereiškia - ryte be reikalo ir su reikalu galiu atsikelti bet kada be jokių lomkių, o kai nenoriu naktinėti, nes nėr priežasties, ramiausiai užmiegu.

Tai tau gerai, gali prie visko prisitaikyti 4u.gif
Mano mama tokia, dieną gali numigti bet kaip bet kur, bet jai užtenka 15min jėgų atgavimui.
O man dažniausiai reikia kažkokios priežasties, kad atsikelti labai anksti arba nemiegoti labai ilgai. Bet žinau, kad sveikiau organizmui režimas, tai jo stengiuosi laikytis kažkiek smile.gif
Atsakyti
as vasara gyvenau tokiu keistu ritmu - daržas ryte ( 4 val. iš lovos, iki 8.30 val.) tada darbas, tada visokie reikalai, vėl į sodą - palaistyti , nes juk vakarais reikia, paplepėjimai su kaimynemis daržininkėmis ir namo smile.gif visi sugula, o as galvoju, reikia dar kokia knyga paskaityti.
aisku, kai toks ritmas būtų kasdien, po panoramas 9 val. pirmam sapnui butau pasiruošusi jau
Atsakyti
ass keliuosi tada kai atsibundu. Mazdaug puse vienuolikos
Bet cia buvo darbai , atvykdavo ekskavatorininkas dare drenaza, tai tekdavo anksti keltis kokia 8.00, staciau mobiliaka, nes 9 jis jau budavo prie vartu.
MB keliasi anksciau kokia valanda, tiesiog atsibunda. Padaro pusrycius
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2020 09 06, 17:47)
o kazi kas as?

Balandis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2020 09 06, 18:08)
as vasara gyvenau tokiu keistu ritmu - daržas ryte ( 4 val. iš lovos, iki 8.30 val.) tada darbas,  tada visokie reikalai, vėl į sodą - palaistyti , nes juk vakarais reikia, paplepėjimai su kaimynemis daržininkėmis ir namo  smile.gif  visi sugula, o as galvoju, reikia dar kokia knyga paskaityti. 
aisku, kai toks ritmas būtų kasdien,  po panoramas 9 val. pirmam sapnui  butau pasiruošusi jau

Vasarą natūraliai nesinori miego, juk šviesu, šilta, veiklos, o žiemą kaip meškutėm miegot biggrin.gif Man viena iš didžiausių kančių žiemą anksti keltis.... Verta nebent tik dėl gražaus saulėtekio, gali stebėt, kaip bunda viskas, gamta, miestas, sklaidosi rūkai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 rugsėjo 2020 - 18:52