Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 09, 14:29)
as ne pries skiepus, as pries prievarta, kas nori lai skiepyjasi, bet kas nenori versti negalima, mano galva. tau patinak prievarta, kaip tarybinias laikais, kai tevu niekas nei neklause? unsure.gif

Kur cia falsyvuma matai? as ta moterim, ir tai,ka ji sako ir daro, ji gi nezinos uz ka as balsavau. As rasiau ,kad balsavau pirmam ture uz Mindauga Puidoka , dabar jis irgi eina i ta partija, dar vienas argumentas, kodel uz juos balsuoti. Jei kas ka zino bloga apie juos prasau pasidalinkit

Nei vieno darbo nesu gavusi per pazystamus, kaip tik esu daugiau kitiem suradusi darbu.
Ir kaip galima buti piktai ant Lietuvos? ka turi omeny, zeme, miskus, ezerus, zmones, valdzia? ne nei ant nieko nesu pikta, bet matau prastai valdoma sali ir kaip viskas degraduoja pamazu ir del to siek tiek liudna...

bet jei tau patogiau mastyti kazkokius vejus apie mane tai pirmyn, tik vietoje  taves as pasianalizuociau, ks uz to noro slypi  4u.gif

Sakei eini į lauką geru oru džiaugtis, tai niekaip neišeini, nuo SM neina atsiklijuot? Tavo vietoj paanalizuočiau, kas už tos priklausomybės slypi mirksiukas.gif biggrin.gif

O apie darbo partiją, tai jau užtenka, kad Uspaskich valgo virusus, kalba apie vibracinius dažnius, ir iš esmės yra suvirintojas. Na dar nuo finansinių politinių machinacijų buvo iš Lietuvos pabėgęs. Nu tikras didvyris karvedys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 rugsėjo 2020 - 13:44
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 13:37)

O apie darbo partiją, tai jau užtenka, kad Uspaskich valgo virusus, kalba apie vibracinius dažnius, ir iš esmės yra suvirintojas. Na dar nuo finansinių politinių machinacijų buvo iš Lietuvos pabėgęs. Nu tikras didvyris karvedys.

Na lutukei uspaskichas del savo priezasciu patinka...

O siaip juokas eme, kai i Vilniaus merus panoro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 14:37)

vartotojo įkelta nuotrauka

Отвечаю за базар!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 14:20)
Tai žinoma, kam tie skiepai, jeigu virusa galima suvalgyti lotuliukas.gif
https://youtu.be/gCd37uSRogw

Bet tai žiūriu falšyva esi, už pažįstamus eini. Matyt būsi iš tų, kur mėgsta per pažįstamus darbus ir geras vietas gauti  biggrin.gif  O kai negavai nieko, tai ir likai pikta ant Lietuvos  biggrin.gif

tai sakai geriau balsuoti už tą, kurio visiškai nežinai kas per paukštis?
nu nu biggrin.gif
Papildyta:
kas žino kada bus testas pridėtas kaip išsirinkti už ką balsuoti?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 09, 14:54)
Отвечаю за базар!

Tas jo atCakau jau ne pirmus metus biggrin.gif

Monteverte
Jeigu pažįstamas sąrašo gale, tai jokios reikšmės. O kad už jį pažįstami balsuoja, tai dar nereiškia, kad jis geras. Gali reikšti, kad tie pažįstami blogi, sukčiams prijaučiantys biggrin.gif Niekada nebalsuoju už jokius draugystės ryšius....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 17:18)
Monteverte
Jeigu pažįstamas sąrašo gale, tai jokios reikšmės. O kad už jį pažįstami balsuoja, tai dar nereiškia, kad jis geras. Gali reikšti, kad tie pažįstami blogi, sukčiams prijaučiantys biggrin.gif Niekada nebalsuoju už jokius draugystės ryšius....

kartą mūsų pažįstamas praėjo. Kodėl turėjome už jį nebalsuot, kai žinome, kad patyręs savivaldybėje buvo, vaikai tvarkingai gyvena, verslus turi. Negi rinkti kažkokį, apie kurį nieko nežinai, tik jo deklaracijas? Ir to tenka, nes pvz. prezidento rinkimuose juk gali nepažinti nei vieno iš arčiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 09, 17:36)
kartą mūsų pažįstamas praėjo. Kodėl turėjome už jį nebalsuot, kai žinome, kad patyręs savivaldybėje buvo, vaikai tvarkingai gyvena, verslus turi. Negi rinkti kažkokį, apie kurį nieko nežinai, tik jo deklaracijas? Ir to tenka, nes pvz. prezidento rinkimuose juk gali nepažinti nei vieno iš arčiau.

Šiais informacijos laikais gali išgūglint visų verslus, patirtis, sutuoktinius ir vaikus. O jei kokia machinacija bus, tai patikėk, pažįstamas tau to tikrai nesakys mirksiukas.gif nebent esi žmona, sesuo ir pan.

Aišku nesakau, kad negali būt geras ir sąžiningas, tiesiog reikia rinktis adekvačiai, be asmeninių simpatijų ir emocijų smile.gif
Tai tolygu tiems atvejams, kai žmonės į šiltas vietas įkišami draugai, vaikai ir kiti giminės.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 09, 09:53)
Jau zinau kam is cia esanciu patiks  mirksiukas.gif

Nepastebėjo, pasirodo, kitą meilę turi biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 17:18)
Jeigu pažįstamas sąrašo gale, tai jokios reikšmės.

Esu balsavusi už pačiame ilgo sąrašo gale esantį kandidatą, nes visuomet reitingavimui pasirenku 5, mano supratimu, geriausius, nesvarbu, kokioje sarašo vietoje jie būtų. Nes 1) kodėl turėčiau rinktis blogesnį vien todėl, kad jis, partijos valia, sąraše yra aukščiau? 2) tokiu atveju prastesni (vėl gi, mano vertinimu) kandidatai sąrašo prdžioje netenka reitingo balų.

O šiaip, aktreipkite dėmesį, kad dėl reitingavimo kai kurių partijų sąrašai smarkiai pasikeičia, kartais net per kelias dešimtis pozicijų.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 09 09, 18:01)
Nepastebėjo, pasirodo, kitą meilę turi  biggrin.gif
Esu balsavusi už pačiame ilgo sąrašo gale esantį kandidatą, nes visuomet reitingavimui pasirenku 5, mano supratimu, geriausius, nesvarbu, kokioje sarašo vietoje jie būtų. Nes 1) kodėl turėčiau rinktis blogesnį vien todėl, kad jis, partijos valia, sąraše yra aukščiau? 2) tokiu atveju prastesni (vėl gi, mano vertinimu) kandidatai sąrašo prdžioje netenka reitingo balų.

O šiaip, aktreipkite dėmesį, kad dėl reitingavimo kai kurių partijų sąrašai smarkiai pasikeičia, kartais net per kelias dešimtis pozicijų.

Žinoma, reikia balsuot už tuos, kurie tau atrodo geriausi, bet dauguma tingi skaityt iki galo, domisi aukščiau esančiais kaip reikšmingesniais ir už juos balsuoja....
Atsakyti
Kodel tokiu covidiniu metu negalima balsuoti internetu?
Kazi ar butu galima ka suklastoti, visi juk turi savo el.bankininkyste, el.parasa ir gali prisijungti per el. Valdzios vartus.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 09, 13:54)
Отвечаю за базар!

Cia gal sena reklama ar nauja?
Per zinias sake kad jis i premjerus nori.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 09, 19:23)
Cia gal sena reklama ar nauja?
Per zinias sake kad jis i premjerus nori.

Nauja, mačiau lauko reklamas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 09, 16:43)
Šiais informacijos laikais gali išgūglint visų verslus, patirtis, sutuoktinius ir vaikus. O jei kokia machinacija bus, tai patikėk, pažįstamas tau to tikrai nesakys mirksiukas.gif  nebent esi žmona, sesuo ir pan.

Moteriškė savo pažįstamą Kepenį, apie kurį nieko blogo per kadenciją negirdėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bando vėl prakišt bigsmile.gif
Atsakyti