Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 11, 19:27)
Kuo teigiama?
Jei del viruso tai Svedija dabar pavyzdys

Apie Baltarusiją kalbam mirksiukas.gif

Švedija, taip ji man patinka smile.gif Net jei rizikos grupėje aš pati.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 19:25)
vartotojo įkelta nuotrauka

per kuria vieta teigiamai, kad kisasi i kitos salies gyvenima?

TAIP, ir net Jūs tai pripažįstat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir, kaip aiškėja, rimtai kišasi. Net Lavrovui neramu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2020 - 19:33
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 19:56)
Gera Maksimo Galkino parodija apie įvykius Baltarusijoje - Rusijoje taip pat žmonės mąsto:

https://www.instagra.../p/CE9MfJujE0D/

jum rimtai tai juokinga? paskaitykit komentarus mirksiukas.gif Bet kaip tas diktaotrius baisuolis Putinas leidzia tokias patycias is saves, savoje salyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 19:33)
jum rimtai tai juokinga? paskaitykit komentarus mirksiukas.gif Bet kaip tas diktaotrius baisuolis Putinas leidzia tokias patycias is saves, savoje salyje unsure.gif

tai TAIKLU. Labai.

Komentarus skaičiau ir Jums įmečiau.

Suvokiat parodijos esmę, kurią komentarai patvirtina?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 19:33)

Leidžia todėl, kad Galkinas jo dvaro juokdarys. Aš tai žinau.

Bet - jei Galkinas taip, tai laukiam pirmadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 20:32)
TAIP, ir net Jūs tai pripažįstat biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Ir, kaip aiškėja, rimtai kišasi. Net Lavrovui neramu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pripazystu, kad teigiamai pasizymejo, kurioje vietoje ? blink.gif
man Lietuvos valdzia, kaip sakiau neismyletas vaikas, kuris demesio negauna, tai nors zbitkes daro, kad nors musio gautu, nors kokio demesio..
na nepanasu, kad jam neramu. Pas jus kazkaip labai letai jau naujienos eina, prasidetu karas, suzinotumet, kai pasibaigtu lotuliukas.gif

cia realus interviu

https://www.youtube....l=intimeUkraine

paminejo Lt siek tiek, kelias sekundes, na gerai, kad kazkam ir tai dziaugsma sukelia.. man tai liudna, del tokiu zmoniu, kurie siekia tokio demesio...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 20:38)
tai TAIKLU. Labai.

man ta taip disovai...nesenai bandziau ziureti Galkina, bet jau ne tas , seniau tikrai prajuokindavo...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 19:41)
man ta taip disovai...nesenai bandziau ziureti Galkina, bet jau ne tas , seniau tikrai prajuokindavo...

Ne, nu kur Jums bus kitaip, ypač komentarus paskaičius biggrin.gif
Papildyta:
Ai, beje, Galkinas aistringas ekologas, kaip TIPO, jūs su Monteverte. Va, kiek savo viena kalba padarė - unikalų gamtos paminklą išgelbėjo, nedischvlos jūs mūsų:

https://www.instagra.../p/CD8PoJPngjT/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2020 - 19:51
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 20:41)
, kaip sakiau neismyletas vaikas, kuris demesio negauna, tai nors zbitkes daro, kad nors musio gautu, nors kokio demesio..

Kaip taikliai čia save apibūdinai, neįtikėtinai įžvalgi esi victory.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 19:37)
Nuo tada, kai apie tai SM aistringai rašėt. Nebeatsimenate, sveikuole? Ne, nu jau ne pirmas kartas: sveikuolė Montevertė ir nieko neatsimena... Gal vis tik gyventi reikia kaip kokiai Galinai Dauguvietytė - ir iki smulkmenų viską atsiminti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

apie Kepenį ir jo savivaldybę rašiau? Greit įdedat, nes liksite lopės vietoje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 20:48)
Papildyta:
Ai, beje, Galkinas aistringas ekologas, kaip TIPO, jūs su Monteverte. Va, kiek savo viena kalba padarė - unikalų gamtos paminklą išgelbėjo, nedischvlos jūs mūsų:

kas mes tokios??? stabdykit arklius, ponička, kol laikas, o tai tuoj print screenus padarysiu ir kreipsiuos pati žinot kur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 11, 20:23)
apie Kepenį ir jo savivaldybę rašiau? Greit įdedat, nes liksite lopės vietoje rolleyes.gif

Apie Kepenį rašėt daug ir aistringai, ten tą savo savivaldybę susiraskit, ji man neįdomi.

O vat čia įdomu: "liksite lopės vietoje"? Žinote, koks visuomenės sluoksnis tai kalba? unsure.gif
Atsakyti
Labiau įdomu, kokiam čia visuomenės sluoksniui rūpi, kieno vietoje gali likti internetiniam forume hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 11, 20:23)
Papildyta:

kas mes tokios??? stabdykit arklius, ponička, kol laikas, o tai tuoj print screenus padarysiu ir kreipsiuos pati žinot kur bigsmile.gif

tai kad aš tik cituoju Lukukę - tikslinkitės jos poste.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 19:41)
man ta taip disovai...

Va, Monteverte. Ir taip, man atrodo, tai mano nuomone, kad ekologės Jūs su Lutuke dishovos... Nu ne Galkinas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 11, 20:29)
Labiau įdomu, kokiam čia visuomenės sluoksniui rūpi, kieno vietoje gali likti internetiniam forume hihihi.gif

man tai tiesiog leksika įdomi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2020 - 20:34
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 11, 20:48)
Papildyta:

kaip tai surista su tuo ka as raisiau aoie jo sugebejima juokinti? blink.gif ar cisi geri zmones turi sugebeti ir gerus standupsu daryti? saunu, kad ekologas, bet del to jo pasirodymas man vis tiek nepasirodys juokingesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 11, 21:08)
kaip tai surista su tuo ka as raisiau aoie jo sugebejima juokinti? blink.gif

su politine ekologija ir jos raiška
Atsakyti