Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 14, 17:48)
Tai tegu įsigyja. Kodėl nesiekia pilietybės tos šalies, kuri jiems "viską davė" ir kurią jie pasiruošę ginti?
Matyt, patys nelabai reikalingi ten?

Zuikio dainos... Niekas nieko ginti jau nebenori. Jus matot musu pasaulio pabaiga.

Paskaitykit londonieciu komentarus apie Londona

https://www.telegrap...rol-liftigniter

Tikrai tai ne kremliovski... Nei jie rusiskai supranta nei idomu jiems ta puse.

Zlugimas sparteja.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 14, 17:48)
Tai tegu įsigyja. Kodėl nesiekia pilietybės tos šalies, kuri jiems "viską davė" ir kurią jie pasiruošę ginti?
Matyt, patys nelabai reikalingi ten?

Kodel nesiekia, gali siekti, bet yra tam tikri reikalavimai, pvz isgyventu metu skaicius, kur turi islaukti ir tiek, kazkokios gal kitos salygos, kiekvienoje salyje gal skirtingai, na nedalina tu pilietybiu , kaip taloneliu troleibusui. Bet, manau, dauguma taip ir darys greitu metu, ta musu karta jau pasens, o vaikai jokiu sentimentu dauguma nejaucia Lietuvai, dalis nei lietuviskai nemoka, dalis jau gave pilietybes kitos salies gimdami ten.

Ir ne viska dave, o suteike galimybe patiem susikurti, neapvaginejo, kaip auksciau idetu mokesciu pvz, Tau gal sunku suprasti skirtuma?
Mano jau turtingiausi giminaiciai pradeda keltis is Lietuvos, seimomis, kuriasi jau Olandijoje, Ispanijoje, tie, kurie seniau nei neplanavo, Na nieko jiem Lietuvoje finansiskai netruko, brangiausi namai, geri verslai, pajamos. Drauge irgi kur ir taip grize is Uk seniau, sake tikrai jau Lt gyvens, niekur nevaziuos, bet jau kuria rimtus planus, jau btu gal isvyke, jie ne tas virusas ir apribojimai... Daug pazystamu, kas pries 10m dar nei negalvojo niekur vaziuoti, dabar arba jau vaziuoja arba planuoja...

Pavargo zmones nuo tu nuolatiniu nesamoniu.

Nuo va tokio poziurio, kaip tavo nereikalingi zmones tas ir yra, kad pasijauti reikalingu uzsienio salyje labiau nei savo tevyneje, visi randa vieta, kas tik nori rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2020 - 17:47
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 14, 18:44)
Nuo va tokio poziurio, kaip tavo nereikalingi zmones tas ir yra, kad pasijauti reikalingu uzsienio salyje labiau nei savo tevyneje, visi randa vieta, kas tik nori rasti.

Aciū tau, kad isvažiavai. Kiek dar metų iki Airijos pilietybės liko? Laukiam nesulaukiam, kol atsikratysi to baisios Lietuvos dėmės.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 14, 19:00)
Aciū tau, kad isvažiavai. Kiek dar metų iki Airijos pilietybės liko? Laukiam nesulaukiam, kol atsikratysi to baisios Lietuvos dėmės.

Net nesupranti ka ji raso, tik spirgi ir puoli i asmeniskumus. Lyg cia Ubuntiene viena kokia reiksmes turetu kur ji gyvens ar kokia pilieytbe tures. Diskutuojame apie bendras problemas.

Visi tie asmeniskumas ir nepakanttumas suformuoja nuomonee, kad:

"Lietuvių IQ yra žemas: trūluose rėkiančios bobutės, patriachalinė kultūra"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=85190033

Atsakyti
Ne tik IQ zemas, bet ir pagal empatija paskutiniai tarp daugelio saliu....Na nesvajoniu salis tikrai. O del pilietybiu gali buti, kad jos is vis neteks greit prasmes bus ES pilietybe arba is vis planetos Zemes biggrin.gif Nors kas is tos pilietybes, tai dagiau prievole ir tiek. Siais laikais ji is vis mazai, ka apsprendzia. na nebent tiem, kas tiki vis dar rinkimu galia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2020 - 18:38
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 14, 19:12)
Net nesupranti ka ji raso, tik spirgi ir puoli i asmeniskumus. Lyg cia Ubuntiene viena kokia reiksmes turetu kur ji gyvens ar kokia pilieytbe tures. Diskutuojame apie bendras problemas.

Visi tie asmeniskumas ir nepakanttumas suformuoja nuomonee, kad:

"Lietuvių IQ yra žemas: trūluose rėkiančios bobutės, patriachalinė kultūra"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=85190033

Tu irgi lietuvis, tai ką?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 09 14, 11:55)
Paštininke, ačiū. Ypač už tokį mandagų, subtilų, elegantišką atskleidimą kas yra kas. Trijulė pasirodė visam gražume kaip visiškai nesugeba analizuoti, vertinti, gretinti. Kaip vargsta dėl proto.

Skanu buvo smile.gif

4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2020 09 14, 16:02)
1. ką galėjau tokio rašyti

2. tai kad čia jūs nesuprantat. Net nežinot posakių "laikyti ant trumpųjų ar virves pinti" rolleyes.gif

1. Va, man įdomu, ar Jūs taip pat po ketverių metų neprisiminsit, kaip Verygą liaupsinot, ar jį kiek ilgiau prisiminsit nei Andriukaitį ir Kepenį? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

2. Ai, ten buvo Jūsų politinė satyra bigsmile.gif: čia jau tokia dabar Jūsų žymiosios virvelės versija? Tai, žinokit, ne, satyros kiti kūrimo principai, "humoriste" Jūs mūsų mirksiukas.gif Bet gerai, kad nors tai atsimenat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2020 - 20:18
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 14, 20:51)
Tu irgi lietuvis, tai ką?

As visuomet buvau kazkoks iskrypes ir nenormalus. Sakysim gerai sekesi tikslieji mokslai..
Atsakyti
pretendentai i seima ir teisti uz prostitucija ir savadavima.... nu saunu biggrin.gif

https://m.kauno.dien...nkimuose-983815
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 14, 21:23)
As visuomet buvau kazkoks iskrypes ir nenormalus. Sakysim gerai sekesi tikslieji mokslai..

Tikslieji mokslai nieko nenormalaus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 14, 21:23)

Mylimukei sunku suprasti, kas yra vidurkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 09 14, 21:15)
4u.gif  biggrin.gif
1. Va, man įdomu, ar Jūs taip pat po ketverių metų neprisiminsit, kaip Verygą liaupsinot, ar jį kiek ilgiau prisiminsit nei Andriukaitį ir Kepenį? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

2. Ai, ten buvo Jūsų politinė satyra bigsmile.gif: čia jau tokia dabar Jūsų žymiosios virvelės versija? Tai, žinokit, ne, satyros kiti kūrimo principai, "humoriste" Jūs mūsų mirksiukas.gif Bet gerai, kad nors tai atsimenat.

kaip susiję "liaupsinimas", nors aš neliaupsinu tikrai, ypač politikų, nebent parašau, kad šis žmogus atrodo padoresnis už aną ar pan., su išsigalvojimais, briedu, kad aš neva pažįstu ir balsuoju už jį?

satyros būna tik politinės? kur pametėte savo intelektą, ponička? biggrin.gif
Atsakyti