Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 03, 13:53)
tai va būtent, moterys pačios turi nuspręsti, gimdyti joms, ar ne, o ne sumauta bažnyčia biggrin.gif Labai taikliai pastebėjai. 4u.gif

prie ko cia Baznycia is vis? tai ir sprendzia moterys visada siaip ar taip, ar kas uz tave sprende? na nebus abortu, zoliu prisigers ir issiabortuos. Valstybe sprendzia ar suteikti tokai spasaluas moterim konkrecioje salyje, nbet niekas uzdares gi nelaiko moteru, kol pagimdys ar ne?

Kalba ne apie tai, kalba yra apie tai, kas yra abortas ir kas tuo metu atliekama. Na jei nori zudyti, tai nesigedini ir sakai as noriu nuzudyti savo vaika, pati negaliu , einu pas medika, kuris tai padarys, kam vynioti viska i vata?

As pvz ilgai ieskojau ginekologes Lietuvoje, kuri nedarytu abortu, kai buvau nescia. Ne daug tokiu yra, visai kitoks bendraviams ir poziuris i nestuma, vaika...pas ja ir gimdziau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 lapkričio 2020 - 13:11
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 03, 12:53)
tai va būtent, moterys pačios turi nuspręsti, gimdyti joms, ar ne, o ne sumauta bažnyčia biggrin.gif Labai taikliai pastebėjai. 4u.gif

Nu tiksliai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 03, 12:25)
Matai, as tau tik isakineju, ka rasyti, anot taves, o tu isivaizduoji, kad gali spresti, kam gyventi, ka zudyti...

Įsakinėk savo vaikams ir lochui vyrui, o ne man, ok? Atsirado įsakinėtoja.
Atsakyti
Puvantis vakaru pasaulis. Kainos kaip istagingu vietu, o viduj viskas supuve

https://www.mirror.c...-pound-22948763
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 15:39)
Įsakinėk savo vaikams ir lochui vyrui, o ne man, ok? Atsirado įsakinėtoja.

o ko man dabar komanduoji, pamirsai cia kaip bliuske plesiasi, kad visi ci agali rasyti , ka nori? lotuliukas.gif

O tu daznai dukrai isakineji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 03, 15:24)
o ko man dabar komanduoji, pamirsai cia kaip bliuske plesiasi, kad visi ci agali rasyti , ka nori? lotuliukas.gif

O tu daznai dukrai isakineji? blink.gif

O tu dažnai svetimiems žmonėms įsakinėji?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 03, 13:09)
prie ko cia Baznycia is vis? tai ir sprendzia moterys visada siaip ar taip, ar kas uz tave sprende? na nebus abortu, zoliu prisigers ir issiabortuos. Valstybe sprendzia ar suteikti tokai spasaluas moterim konkrecioje salyje, nbet niekas uzdares gi nelaiko moteru, kol pagimdys ar ne?

Kalba ne apie tai, kalba yra apie tai, kas yra abortas ir kas tuo metu atliekama. Na jei nori zudyti, tai nesigedini ir sakai as noriu nuzudyti savo vaika, pati negaliu , einu pas medika, kuris tai padarys, kam vynioti viska i vata?

As pvz ilgai ieskojau ginekologes Lietuvoje, kuri nedarytu abortu, kai buvau nescia. Ne daug tokiu yra, visai kitoks bendraviams ir poziuris i nestuma, vaika...pas ja ir gimdziau... wub.gif

o kai tu persileidai-laidojai savo vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 03, 17:42)
o kai tu persileidai-laidojai savo vaiką?

Kad nebuvo ka laidoti, 2 sav nestumas. O siaip neduoda, nezinau ar jau pakeite istatyma, bet pazystama persileido jau daug veliau, kunelio neatiduoda, tai skaitoma kaip medicinine atlieka. bet maciau projekta, zadejo tai pakeisti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 17:01)
O tu dažnai svetimiems žmonėms įsakinėji?

tau dukra svetimas zmogus? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 lapkričio 2020 - 19:00
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 03, 18:59)
Kad nebuvo ka laidoti, 2 sav nestumas. O siaip neduoda, nezinau ar jau pakeite istatyma, bet pazystama persileido jau daug veliau, kunelio neatiduoda, tai skaitoma kaip medicinine atlieka. bet maciau projekta, zadejo tai pakeisti.
Papildyta:

tau dukra svetimas zmogus?  blink.gif  unsure.gif

Aš tau svetimas žmogus. Ar dažnai svetimiems aiškini?

Ir ką čia pezi tada apie laidotuves, neva lengviau palaidojus, jeigu net neduoda laidot? Ot durnelė.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 03, 20:29)
Aš tau svetimas žmogus. Ar dažnai svetimiems aiškini?
Ir ką čia pezi tada apie laidotuves, neva lengviau palaidojus, jeigu net neduoda laidot? Ot durnelė.

sakau eik pas psichologa gal issaiskinsi savo bedas, kodel taip nesuvoki teksto... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 03, 18:59)
Papildyta:

tau dukra svetimas zmogus?  blink.gif  unsure.gif

Nu va, tu matai, žmogų į unitazą nuleidai ir jokių laidotuvių????? Žiauru.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 04, 00:09)
sakau eik pas psichologa gal issaiskinsi savo bedas, kodel taip nesuvoki teksto...  unsure.gif

Dažnai svetimiems aiškini?
Atsakyti
nu ir debilės hitlerinės. Tyčiojasi iš to, kad kažkas yra prieš žudymą. Džiaukitės, atmatos. Kuo daugiau tokių žmonių, tuo ir tokios atmatos kaip jūs saugesnės
Atsakyti