QUOTE(mjforever @ 2020 03 08, 21:39)
Italijoje sekmadienį nuo koronaviruso mirė 133 žmonės.

katastrofa
siaip palyginimui , kiekvienais metais mus aplankantis gripas:
Italija
Since the start of flu season in October 2019,
2,768,000 cases across the country have been confirmed by laboratory tests, according to data from InfluNet published on January 19.
A
total of 488,000 cases were reported last week alone, signalling that flu season is hitting its peak in January as predicted.
240 deaths have so far been reported, slightly lower than the expected 258. Most of the fatal cases are elderly patients who suffered complications after contracting the virus.
https://www.thelocal...-down-in-a-week
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 08, 15:52)
žinojau, kad parašysi apie keliones, bet jos kasdienybes pilkumos neatperka.
o gal be medžiu dar noretum pagyventi, Idomucia? kuom kvepuotum?
Kodel tu manai zinanti, koks kitu gyvenimas yra, ir kodel manai gali ji ivardinti kaip pilka. Manai idomus tik tavo gyvenimo budas?
As aisku, gal ir klystu, bet manau dauguma zmoniu susikuria toki gyvenime, koks JIEMS yra idomus, tau jis gali buti visai neidomus,
nes tu ne jie, nemanai? Nemanai, kad tavo gyvenimas kazkam gali atrodyti labai pilkas ir neidomus?
Ar butinai kazka pardomojo veikti, kad isivardinti, vat as tai gyvennu, o jus tai jau ne?
Kartais paparsciausiai guleti, svajoti, mastyti, stebeti debesis daug idomiau, nei kur nors lekti, bent man...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 08, 14:04)

Būūūūū, kaip baisu. O tu dar gryčią Lietuvoje nusipirkai. Tai ką dabar darysi? Bėk, kol dar laikas.
Visi, tai tu ir dar viena emigrantė, nors jos mamai, tai pasirodo labai gerai Lietuvoje.
Sakai, Radžvilą skaitai, jooo, toli eisi....
Tu ziuriu niekaip nesugebi issikirsti i aptariama tema. o tema ne asmeninio gyvenimo idomumas ir dziugesys, o Lietuvos kaip valstybes, lietuviu tautos likimas zvelgiant i prieki, i 50, 100m i prieki.
Tokia valstybe, tokiu pavadinimu gal ir bus, klausimas, kiek joje bus lietuviu. Jei ta tema tau neaktuali, ir tu sugebi gilintis ir pletkinti tik apie savo darza, kas ka turi, kas kaip gyvena, tai kam is vis i ja kisiesi?
Mano ne tik mama, mano visos drauges gerai gyvena Lietuvoje, kas blogai gyveno, tas isvyko, kas pasiliko, turi bustus, gerus drabus, arba verslus, ukius, augina vaikus, kaip ir visame likusiame pasaulyje, i rne karta ta esu minejusi, tik kalbeta buvo ne apie tai.
Pagal tavo teksto suvokima, tai tau ne tik Radzvila neikandamas, tau ir delfis jauciu kaip filosofinis traktatas atrodo
Stai apie ka kalba buvo. Turim gyvus 3 rajonus. Jus jauciu net nesuvokiat kas darosi mazuose miesteliuose ar kaimeliuose toliau nuo sostines.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 15:05)
Pajungines aparatus, kol daesi, kad paties ligonio nelabai liko tik palaikantys aparatai save palaiko...
Laukiniai zverys nematuojami verte. Laukine gamta saugoma del harmonijos, o vertes nustatytos tik tiems kas daro zala
Vertingos, idomios mintys....yra ka apmastyti.