QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:25)
Na tu nori, kad vias gyvenimo situacijas isnagrineciau?

Jei abu ne pliki basi ir nsuprendzia susituokti, tai tada ir sprendzia kur geriau zmonos buste ar vyro,
su salyga, kad jau viskas tampa bendra...Bet geriausia butu nauja bendra isigyti.
Kiek tu gyvenai su vyru nesusituokusi ir kur jus gyvenot?
Niekaip nesupratau ką turi galvoje?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 19:42)
cia tau geriau zinoti

kad reikejo begti i darba, kai kudikis ant ranku, net man su mano vyru nereikejo i darba begti, kad maisto butu ant stalo, kudikius palikus, nors ir turejo zmogus rimtu bedu, bet net mintis nekilo tokia
Jau kam kalbėti, bet tau tik patylėti reikėtų tokia tema. Tavo vaikai augo tikrai nepavydėtinose sąlygose visą gyvenimą. Tu kažkokiu privalumu laikai, kad sėdėjai namuose su vaikais, bet nesvarbu tau kur ir kaip augo tie tavo kūdikiai. Senoje troboje užkampyje, tokiose trobose yra pelėsis ir puvinio kvapas. Paskui nutempei pas mamą ir sesę, paskui prasidėjo nuomos, o galiausiai dabar vėl gyveni apleistam name, kurį, kaip rašai čia SM, reikia visiškai remontuoti. Ir žinok aš tikrai nesityčioju, nes ne visiems pasiseka, bet kai tu ateini ir pradedi aiškinti, tai tikrai graudžiai atrodai. O dar jei prisiminti kai rašei jog sodra antstoliais grasino, nes vyras iš veiklos pajamų neturėjo, o tu skambinai, kad neturit už ką mokėti, vaikai du, tai gal nustok pamokslauti apie savo galimybę auginti kūdikius namuose.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 21:49)
As pati gi lankiau darzeli labai gerai atsimenu ta perioda, kiek tuos tevus matai savaitgaliais ir kai eini miegoti vakare.
Tau kažkokia fobija tiems darželiams, gal nemylėta buvai, gal atstumta, kas dabar aiškiai matosi, turi traumų dėl meilės ir dėmesio trūkumo, gal kaip pati rašei ne iš meilės gimei, iš aistros.