Kas susidūrėte su šia liga? Ar būna pakilusi kūno temperatūra?
Mano vaikui 1 m 2 mėn. Jau trečia para kūno temperatūra laikosi virš 38, 38,6, 38.8... Daktarė sako - kandidozė, bet ar turibūt tokia temperatūra nuo burnytės grybelio???
Sveiki, mes prieš pusmetį kažkur atsikratėm tonzilių grybelio. Jei gerai pamenu, tai tokios temp. nebuvo, bet bijau sumeluot
... O atsirado jis, kai persirgom pūlinga angina ir vartojom antibijotikus. Ilgas gydymosi procesas, jau buvau praradus viltį, kad pagysim, nes išnykdavo ir vėl atsirasdavo. Gydėmės su Daktarin Gel ir Aerius gėrėm, kai nepadėjo tada gėrėm Nystatin( labai stiprūs vaistai) nuo jų irgi negerėjo. Tada mūsų gydytoja pasiūlė padaryti pertraukėlę ir leisti organizmui pakovot, tai buvo išnykę, bet peršalus ir pradėjus vartot vaistus vėl atsirado. O išsigydėm mes su Faringo Spray( šaltalankių purškiamas aliejus). Sveikit

Mes ir dabar Daktarin Gel gydomės. Skambinau daktarei vėl, klausiau ar gali tokia temperatūra laikytis, tai sakė, kad ko gero dar kokį virusą turim be grybelio. Liepė rytoj pasirodyt dar kartą. Nu tikiuos greit pasveiksim.
Gydytoja sakė, kad tas grybelis nuo antibijotikų atsirast galėjo...o gydymo procesas, sake gali užtrukt, nes sunkokai pagydomas. Pabandykit tą šaltalankių aliejuką, jis l.neskanus, bet veiksmingas. Pasikonsultuokit su gyd. Kai mes susirgom visur informacijos ieškojau, nieko gero neradau, buvo baisu. Bet, kai pagijom lyg akmuo nukrito, labai tikiuos, kad ir jūs greit pasveiksit

pas mumis irgi yra tas candida grybelis. jis pasireiskia tuo, kad kai dukrtye ima sirgti kuo nors, tarkim sloga, tai ima list pienliges, o gal ir stomatito pavidalu. Na del stomatito tai nezinau, nes vieni daktarai sako, kad cia herpis kaltas, kiti sako, kad tas candida grybelis. O turim mes ir herpi ir candida. O siaip jeigu vien nuo candida, tai tikrai temperaturos neturetu is viso buti, nes tas grybas kaip suprantu sedi birnoj budejimo rezimu ir pasireiskia kai imunitetas silpniausias. Man dar neaisku kaip ji issigydyti. Daktarino mes netoleruojam. Saltalankio visa buteliuka istepliojom kai sirgom tris kartus is eiles stomatitais, bet tas grybas kaip buvo taip ir yra.
Beje pas mane irgi ji rado. Bet man tai jis is viso niekaip nepasireiskia, nebent taip, kad as nezinau.
Nesamone, kad nuo paciu antibijotiku atsiranda, taciau faktas yra tas, kad antibijotikai smarkiai susilpnina imuniteta ir tada susidaro palankiausios salygos tam grybui daugintis. Uzsikreciamas jis per seiles, rankas, vandeni nuo kitu zmoniu.
Dar nesupratau kaip ji gydyti. Bandom visokius papildus. Jeigu koks nors bus sekmingas, tai pranesiu
Beje pas mane irgi ji rado. Bet man tai jis is viso niekaip nepasireiskia, nebent taip, kad as nezinau.
Nesamone, kad nuo paciu antibijotiku atsiranda, taciau faktas yra tas, kad antibijotikai smarkiai susilpnina imuniteta ir tada susidaro palankiausios salygos tam grybui daugintis. Uzsikreciamas jis per seiles, rankas, vandeni nuo kitu zmoniu.
Dar nesupratau kaip ji gydyti. Bandom visokius papildus. Jeigu koks nors bus sekmingas, tai pranesiu

Na mums gydytoja sakė, kad kai vartoji antibijotikus reikia kartu ir gerasias bakterijas gert, bet būna atvejų, kad net bakterijos nepadeda ir atsiranda grybelis. Aš vis sūnui patikrinu burnytę, bet jau pusmetį jis nepasikartoja...
QUOTE(siireenaa @ 2010 08 13, 22:54)
Na mums gydytoja sakė, kad kai vartoji antibijotikus reikia kartu ir gerasias bakterijas gert, bet būna atvejų, kad net bakterijos nepadeda ir atsiranda grybelis. Aš vis sūnui patikrinu burnytę, bet jau pusmetį jis nepasikartoja...
Visu pirma jis neatsiranda, iki to laiko kol geriama antibijotiku JAU YRA organizme. Tik nuo antibijotiku pradeda intensyviai daugintis, o organizmas nesugeba kovoti.
Nu is gydytojos pasakymo reiketu daryti isvadas, kad... kai gamina antibjijotikus, tai nepamista ideti i juos ir kandida grybelio