Įkraunama...
Įkraunama...

Batukai darželyje

Savo darželinukui lapkričio pradžioj gavau tapukus iš Fixi tapukai. Gavus labai patiko, iš pradžių jų nedėjau, kitas damušt reikėjo. Šias uždėjau sausio pradžioj. Tai dabar jos neatpažįstamos. Negana to, jog kas savaitę reikėdavo nuburbuliuot, tai galų gale padas pradėjo plyšt/aižėt praėjus 4 mėn. Bandžiau siūt, bet dabar jau nebeišeina.
Jei tapkyčių siuvėja skaitys, noriu pasakyt, jog pasirinktų kokybiškesnį audinį. Aš daug vilčių į jas dėjau, galvojau greičiau išaugs nei suplyš. Na, man asmeniškai, 4 mėn. pirkt tapkes už 10 Eur yra brangu, labai norėčiau, kad bent darželio vieną sezoną atlaikytų.
Šiaip minkštos, jaukios, na bet nekokybiškos.
Atsakyti

Aš - tų tapkyčių siuvėja. Štai tik po dvejų metų Jūsų komentarą užmačiau. 2015 lapkričio pradžioj keletą tapukų pardaviau, tai dabar neatrenku, apie kuriuos konkrečiai rašote. Gaila, kad negavau iš Jūsų feedback'o iškart, būčiau atsikračiusi nekokybiško audinio likučių, kad nebūtų daugiau nusivylusių klienčių. Pastaruoju metu siuvu nemažai, tad visų audinių išmėginti "ant savo vaikų" nebeišgaliu. Stengiuosi rinktis kokybiškas medžiagas, kiek tai įmanoma įvertinti vizualiai.
Kadangi rašote apie burbuliavimąsi, tai spėju, kad turėjote flisinius tapukus. Taip, jie greičiau nei džinsiniai, velvetiniai ar odiniai, praranda prekinę išvaizdą, bet jie patogesni dėl minkštumo, šiltumo ir drėgmę išgarinančių savybių. Kiekviena klientė renkasi pagal jai svarbius kriterijus.
Padas galėjo sueižėti dėl skalbimo aukštesnėje temperatūroje arba džiovinimo ant radiatoriaus. Arba vėlgi dėl prastos kokybės zomšos, bet aš jau nebeatrinksiu, kokia ten buvo.
Apgailestauju, kad likote nusivylusi. Nežinau, kada (ir ar) perskaitysite mano žinutę čia, tad pamėginsiu susisiekti su Jumis AŽ dėl nuostolių kompensavimo.

Atsakyti