Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

dar biski prie grupavimo. kuo aukstesnis vyras tuo masina didesne. i maza gi netelpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 26, 22:23)
A, o tu tai gali kritikuot, aniaaaa? bigsmile.gif  Tai vat jei sakai - ne taip, tai reikia pasakyt, kaip, toks yra konstruktyvios kritikos pagrindas, ot cool.gif

Storas ar mažytes? bigsmile.gif Juokauju. Mažai bobų džipus vairuoja, daugiau gerokai - ką nors elegantiškesnio ir kur mažiau benzo ėda biggrin.gif

Apie kritikos pagrinda berods pasakiau (ir siaip nelabai ten kritika buvo smile.gif ).
O del tu dzipu, tai zinok maciau ir nemazai.. Tai visad pagalvoju, ir kam gi jai toks didelis auto g.gif Sau tokio tikrai nenoreciau, nu bet kiekvienam savo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 01 27, 00:49)
dar biski prie grupavimo. kuo aukstesnis vyras tuo masina didesne. i maza gi netelpa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Cia tai jo lotuliukas.gif Bet siaip man patinka, kai vyrai dideles masinas vairuoja, mazoj man kazkaip nesiziuri jie gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2006 01 26, 21:01)
Kuo mazesnio ugio vyras, tai jis troksta vairuoti didesne masina, kitaip sakant, reikia kompensuotis. Kas gali sau leisti, tai perka kuo didesni dzipa arba kuo platesni mersa.

Tai vadinama Napoleono komplesu. Maži vyrai renkasi DIDELES mašinas ir aukštas, kartais ir stambias moteris. ax.gif
Atsakyti
as tai kiek pastebejau, kur dzipas ten moteriske uz vairo biggrin.gif as tai ir noreciau, saugiau gal taip nei su tom mazytem kur tave kaip skarbonkej suspaust gali, o diedui uz dzipo sedet jau beveik pazoras, gi zinom, kad didelem masinom jie taip kompensuoja savo tam tikra nepajeguma lotuliukas.gif nors cia juoktis nederetu g.gif
Atsakyti
Visai mazytes masinos nera saugios, bet dzipai irgi nera patys saugiausi del padidintos galimybes apsiversti.
Atsakyti
QUOTE(Magdalena @ 2006 01 27, 11:50)
O del tu dzipu, tai zinok maciau ir nemazai.. Tai visad pagalvoju, ir kam gi jai toks didelis auto g.gif  Sau tokio tikrai nenoreciau, nu bet kiekvienam savo  cool.gif

Nu ir aš kartais matau, bet vis tiek mažiukų diedų daugiau matau biggrin.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 01 27, 12:04)
Tai vadinama Napoleono komplesu. Maži vyrai renkasi DIDELES mašinas ir aukštas, kartais ir stambias moteris.  ax.gif

Tai gal čia, tipo, emancipacija, boboms irgi Napoleono kompleksas užeina? biggrin.gif
Nes kartais tikrai matosi - kad ir ne džipas, bet jau laivuks kaip turi būt, o vairuotojo galvos nėra. Lenkdamas akį užmeti - maža mažulytė smulkytė bobelytė, sėdynę prisitraukus iki maksimumo, kad savo mažulytėm trumpytėm kojytėm pedalus pasiektų, kepurė tik kyšo biggrin.gif Tada aš irgi galvoju - nu moterie, pirk tu ką nors mažesnio, tai bent per langus vaizdą matysi, ne taip kaip dabar... biggrin.gif
Atsakyti
O jin po subine pagalvėlę pasideda mirksiukas.gif
Man su džipu irgi smagu važiuoti ax.gif Tiesa gi yra ir ne tokių didelių džipukų, kad ir hondos ar suzuki.
Atsakyti
dzipus lt tik del pasirodymo perka??? blink.gif cirkeliai jus lotuliukas.gif negi negali zmonems patikti dideles masinos?
Atsakyti
Na nezinau rolleyes.gif jei man leistu kisene nusipirkt ir islaikyt bet koki automobili tai tikrai pirkciau dzipa na tik ne viena is tu dyyyyydeliu victory.gif Ir gal aisku galima prikisineti kazkokius kompleksus, bet man vaziuoti su dzipu yra tikras "kaifas" nes pravaziuot gali bet kur ir dar tas jausmas, kad valdai "zveri" dirol.gif biggrin.gif
O del saugumo tai tas pats mini cooper yra tikrai laaabai saugi mashke, nors atrodo tokia skarbonke wink.gif Va 4u.gif ir jei kisene leistu pirkt ir islaikyt 2 masinytes tai pas mane garaze stovetu dzipas ir cooperis ax.gif ir vairuociau pagal tai, koks kompleksas man ta diena isijungtu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 02 01, 01:13)
dzipus lt tik del pasirodymo perka??? blink.gif cirkeliai jus lotuliukas.gif negi negali zmonems patikti dideles masinos?

O tai dėl ko daugiau? tease.gif
Džipas savo esme yra kaimiečio mašina. Nu aukšta, pravažiuojanti, sunki, ratai visi varomi, "kaubojiška". Tai jei tu gyveni kaime ir tau tikrai realiai reikia po pievas važinėt, tai tada ne pakazūcha, tada tau jo reikia, nusipirksi kokį honda accord ar ford probe - pastrigs jinai ten ant šlapio žvyrkelio smile.gif

O mieste džipas kam? Keliai ir taip visur asfaltuoti... Džipas mieste - tik pasirodymas, "kaubojaus" laužimas (taip, būtent - man patinka, visi galvos, kad aš kietas, ir tada pats biskutuką kietesnis jausiuosi). Daug tokių yra, todėl ir pradėti gamint tie "parketiniai" džipai, kur visas blizga, vaizdas - džipo, o pabandyk į balą įvažiuot, savininkas plaukus nusiraus... tease.gif Dar kitas žmogus, benzo sąnaudų neapsikentęs, dujas susideda, kad taupiau būtų (nu kietas vaizdas tai nuo to nesikeičia) bigsmile.gif

Protingai mąstantis pilietis mašinas perka taip: važinėsiu vienas, nedideliais atstumais, mieste - perku mažą, važinėsiu keliese ar toliau - perku didelę, važinėsiu su šeima (žmona vaikai krepšiai) - perku miniveną, važinėsiu neperbrendamais keliais - perku džipą. O jei perku džipą, jį blizginu ir važinėju tik mieste, kur visi mato - cha biggrin.gif Tada vat ir abejoja visi vairuotojo potencija... biggrin.gif

Čia tą patį galima palygint su firminių treningų nešiojimu visur (betgi kietai, man gal patinka bigsmile.gif ), arba batų su aukštais kulnais ir ilgų lakuotų nagų nešiojimą turistiniam žygy ar kaime (nu man patinka, man labai gražūūūū, kaip aš be špilkų, kas, kad į kurmiarausį pataikiau bigsmile.gif ).
Atsakyti
Nu aš jau nebesiginčysiu, bo tik trečią kartą tą patį pakartočiau smile.gif Tiesiog tai, kas žmogui patinka, kažkiek charakterizuoja patį žmogų... Tai aišku, kad gali žmogus pirkti ką nori, yra laisvė beigi demokratija. Bet jei turi pinigų ir gali rinktis, ir išsirenki džipą, tai paskui nereikia stebėtis, kad kiti (ypač tos pačios pajamų kategorijos) lengvai peizevojasi smile.gif
Na, nusipirkčiau aš limuziną ir pasistatyčiau aikštelėj po langais. Man, tarkim, patinka. Babkės, tarkim, leidžia. Bet bendradarbiai žvengtų smile.gif
Atsakyti