Pampers, vienareikšmiškai

pampers vokiskus, labai geri
Mes naudojam pampers ir jie mums kolkas patys geriausi

QUOTE(SimLina @ 2011 03 13, 18:40)
Sveikos mamytes
is anksto atsiprasau jei pataikiau ne i ta tema
kadangi siuo metu dar esu
bet neuzilgo mano susitikimas su mazyliu,norejau jusu nuomones del pampersu naujagimiui, nuo kuriu geriausiai pradeti PAMPERS premium care ar PAMPERS New Baby ???

As asmeniskai pirkau pampers new born

pampers
dar bandem ekologiskas Bambo,bet kaizkaip duse linko vistiek prie pampers

Pampers premium, jos plonytės, ir mažylė nei karto nebuvo pašutusi
Nors ir pirmagimiui naudojau pampers, tik dar premium nebuvo, nebuvo ir jis pas mane pašutęs

pampers ir huggies

Kai augo vyresnioji, Huggies buvo geriausios sauskelnės. Tai gimus mažajai jas ir nusipirkom, ir labai nusivylėm-storos, pro kojytę sušlapdavo, o kakutis ištepdavo nugarą iki pat ausų.
Bandėm Pampers premium care, bet nepatiko kad tie grūdeliai sugeriantys drėgmę tiesiog užsičiuopia per vidinį saukelnių sluoksnį.
Dabar atradom japoniškas sauskelnes, tai iš visų išbandytų Goo.n patiko labiausiai. Plonos, švelnios, patogios ir odelė labai gerai atrodo, jokių paraudimų neliko.
Bandėm Pampers premium care, bet nepatiko kad tie grūdeliai sugeriantys drėgmę tiesiog užsičiuopia per vidinį saukelnių sluoksnį.
Dabar atradom japoniškas sauskelnes, tai iš visų išbandytų Goo.n patiko labiausiai. Plonos, švelnios, patogios ir odelė labai gerai atrodo, jokių paraudimų neliko.

QUOTE(SimLina @ 2011 03 13, 19:40)
Sveikos mamytes
bet neuzilgo mano susitikimas su mazyliu,norejau jusu nuomones del pampersu naujagimiui, nuo kuriu geriausiai pradeti PAMPERS premium care ar PAMPERS New Baby ???

As labai ilgai galvojau ka gi pirkti mano busimam berniukui ir nutariau pirkti is http://www.pampersiukai.lt/Kainos.html PAMPERS NEW BABY vokiski su tinklialiu. I gimd.namus paimiau N2. Tiko gerai.(gime 4 kilu) Naudojau iki 3,5 menesiu iki 6,5 kilu. Maitinu iki siol MP ir tustinasi daznai ir skistai tai tinklialis padeda laikiti uspakaliuka svariasniu. Dabar mums 4,5 men ir naudoju N3 4-9kg., be tinklialio. Patinka.
Pampers