Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Pampers, vienareikšmiškai smile.gif
Atsakyti
pampers vokiskus, labai geri
Atsakyti
Mes naudojam pampers ir jie mums kolkas patys geriausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
is anksto atsiprasau jei pataikiau ne i ta tema blush2.gif
kadangi siuo metu dar esu nestuke.gif bet neuzilgo mano susitikimas su mazyliu,norejau jusu nuomones del pampersu naujagimiui, nuo kuriu geriausiai pradeti PAMPERS premium care ar PAMPERS New Baby ???
Atsakyti
QUOTE(SimLina @ 2011 03 13, 18:40)
Sveikos mamytes  4u.gif
is anksto atsiprasau jei pataikiau ne i ta tema  blush2.gif
kadangi siuo metu dar esu nestuke.gif  bet  neuzilgo mano susitikimas su mazyliu,norejau jusu nuomones del pampersu naujagimiui, nuo kuriu geriausiai pradeti  PAMPERS premium care ar PAMPERS New Baby ???

As asmeniskai pirkau pampers new born thumbup.gif
Atsakyti
gimus mazyliui naudojau sauskelnes pampers premium care newborn. siaip naudojom huggies ir pampers firmos sauskelnes. pampers firmos patiko ir tiko labiau. todel šiuo metu naudojam sios firmos sauskelnes.
Atsakyti
pampers smile.gif dar bandem ekologiskas Bambo,bet kaizkaip duse linko vistiek prie pampers biggrin.gif
Atsakyti
Pampers premium, jos plonytės, ir mažylė nei karto nebuvo pašutusi thumbup.gif Nors ir pirmagimiui naudojau pampers, tik dar premium nebuvo, nebuvo ir jis pas mane pašutęs thumbup.gif
Atsakyti
pampers ir huggies thumbup.gif
Atsakyti
Kai augo vyresnioji, Huggies buvo geriausios sauskelnės. Tai gimus mažajai jas ir nusipirkom, ir labai nusivylėm-storos, pro kojytę sušlapdavo, o kakutis ištepdavo nugarą iki pat ausų.
Bandėm Pampers premium care, bet nepatiko kad tie grūdeliai sugeriantys drėgmę tiesiog užsičiuopia per vidinį saukelnių sluoksnį.
Dabar atradom japoniškas sauskelnes, tai iš visų išbandytų Goo.n patiko labiausiai. Plonos, švelnios, patogios ir odelė labai gerai atrodo, jokių paraudimų neliko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dz90iuginta: 19 kovo 2011 - 23:22
QUOTE(SimLina @ 2011 03 13, 19:40)
Sveikos mamytes  4u.gif
is anksto atsiprasau jei pataikiau ne i ta tema  blush2.gif
kadangi siuo metu dar esu nestuke.gif  bet  neuzilgo mano susitikimas su mazyliu,norejau jusu nuomones del pampersu naujagimiui, nuo kuriu geriausiai pradeti  PAMPERS premium care ar PAMPERS New Baby ???

As labai ilgai galvojau ka gi pirkti mano busimam berniukui ir nutariau pirkti is http://www.pampersiukai.lt/Kainos.html PAMPERS NEW BABY vokiski su tinklialiu. I gimd.namus paimiau N2. Tiko gerai.(gime 4 kilu) Naudojau iki 3,5 menesiu iki 6,5 kilu. Maitinu iki siol MP ir tustinasi daznai ir skistai tai tinklialis padeda laikiti uspakaliuka svariasniu. Dabar mums 4,5 men ir naudoju N3 4-9kg., be tinklialio. Patinka.
Atsakyti
Pampers ax.gif
Atsakyti