Perku Pampers, patekinta, dazna keiciu , kai maudau pilu lakisiu zoles nuovira i vandeni , tai ir bepantena tepiau vos pora kartu, jau maziuliui penki men, o bepantenas dar beveik naujas.

naudojam Pampers, kartais huggies, bet pirmieji labiau patinka
sveikos,as pasimetus biski---1.5 men smulki lialia. naudojom huggies 1 nr newborn, eme dzn prabegti , ir vis tekdavo plauti ranka apteptus sliauztus. emem deti 2 dydi sauskelniu tu paciu--vel tas pats-i d 2 sliauztus gaunu plauti, nes prabega--apsiteplioja sikaliuku ....prabega pro sparniuka dazniausiai...
maitinu mp, daznai kakoja, skystai.......
tai nebesuprantu ar sauskelnes blogos ar cia kas darosi,,tuoj bus fobija man -kad tuoj vel bus kuris nors sonas paneles slapias.....
tai nebesuprantu ar sauskelnes blogos ar cia kas darosi,,tuoj bus fobija man -kad tuoj vel bus kuris nors sonas paneles slapias.....
QUOTE(~VEGA~ @ 2012 01 08, 13:25)
sveikos,as pasimetus biski---1.5 men smulki lialia. naudojom huggies 1 nr newborn, eme dzn prabegti , ir vis tekdavo plauti ranka apteptus sliauztus. emem deti 2 dydi sauskelniu tu paciu--vel tas pats-i d 2 sliauztus gaunu plauti, nes prabega--apsiteplioja sikaliuku ....prabega pro sparniuka dazniausiai...
Huggies kietesni tokie, mums irgi su jais taip budavo, buvau nusipirkusi viena pakuote per akcija ir dziaugiausi, kai jai pasibaigus vel prie Pampers grizome.
Mes naudojam pampers. Kazkaip mums jie geriausi
Su pirmu vaiku darem daugiau eksprimentu: Huggies, Libero,dar kazkokiu, bet abiems vaikams geriausiai pasiteisino pampers
O gal jau ju ir kokybe pasikeite per tiek metu
O dar naudojam Pampers Active Fit. Su jais geriau odyte kvepuoja ir paberimu nebuna, man taip atrodo

Mes naudojam Pampers, kitu ir nebandzius, nes sitos labai gerai. uzpakaliukas irgi neraudonuoja, niekuo tepus nesu. Turiu prisipirkus ir daugkartiniu, ir jas kartais uzdedu, bet labai nervuoja kad prasysioja ir visa perrengt reik... nesuprantu kodel taip...

Išbandėm Nr.1 Libero, Pampers ir Huggies. Libero ir Huggies patiko labiausiai, o Pampers tai kažkoks nesusipratimas - tas tinklelis erzino mažiuko užpakaliuką

Naudojam Huggies nes kitos saskelnes mums deja netinka

Angliski Pampers vienareiksmiskai. Zymiai geresni uz lenkiskus - nera net ka lyginti. Visuomet pirkdama ziuriu gamintoja.
O siaip isbandeme: bamboo (pritrine mazytei), hugies (prabegdavo), lenkiski pampersai nepatiko - kietesni, smirda kokosais ir popa parausdavo. Vokiski nieko, bet kietesni ir storesni nei angliski.

O siaip isbandeme: bamboo (pritrine mazytei), hugies (prabegdavo), lenkiski pampersai nepatiko - kietesni, smirda kokosais ir popa parausdavo. Vokiski nieko, bet kietesni ir storesni nei angliski.
Naudojom Libero iki 4 dydzio,4 dydis labai isbere pilva-tada perejom prie Pampers Premium Care,taip pasilikom prie ju,kartais nusiperkam Bambo