Taip, taip, mane irgi kritika vercia tobuleti

, nors pagyrimai malonesni

Visad maniau, kad dengiu pakankamai stora mase, o pasirodo, dar per plonai kocioju, anot merginu. Ir stai Olesta pasake, kad trupinuku i sviestini krema pridet, tai graziau apsidengs tortas, nes bus lygesnis. Gyveni ir mokais

akvilyte - nenustoji stebinusi! Vos atsigavau nuo Sreko, dabar karusele. Nu jau tuoks kruopstus darbelis
Turiu tokia problemele

kopijuoju as kopijuoju visus grazius, man idomesnius torciukus, bet kai reikia paciai gaminti kazka, pabijau kartoti vieno ar kito zmogucio dizaina, kad nesupyktu, o ir kartotis kazkaip nesinori

nors zinau, kad neatkartosiu taip pat ir iki tokios kokybes man kaip iki menulio, bet vistiek, kazkaip atrodo bus nebeidomu, todel labai suprantu rugegelia26, kai sako, kad ideja pasiskolino is kazko ir tuomet jaucias keistai. Bet zinai, rugegelia26, as tokio torciuko neprisimenu, kad buciau macius, tai jis man kaip nauja ideja

, labai idomus
zuliaska - jau boruze kokia simpatiska

tikrai issisaugojau

spyglis2 - nu jau azuriniai bateliai kaip mane veza! Nezinau kaip jus anuos gaminate, bet tai yra super!!! Ir spalvos - tikrai tortas atrodo labai skoningai. Man labiau patinka, kai pats tortas baltas ir tik detales zydzos ar rozines , nei atvirksciai

Ir dar - man labai patiko uzrasiukas - labai skoningai - nei per daug, nei per mazai!
Papildyta:Pas mus Tesco as irgi radau tik Gliukozes tokia kaip zele, ji tuteleje kaip dantu pastos. Milteliais gliukozes neradau.