Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišiniai nuo metukų

Mano dukrytė geria Nestle pienuką su vanile nuo. Bandžiau be vanilės, tai negėrė... Geria 2 kart dienoj po 210ml.
Atsakyti
4u.gif Mielos mamytes patarkit, kuris misinukas nera labai saldus, arciau tikro pieno skonio, nes musu mazylis labiau megsta rugsciai nei saldziai yapc jogurta ir kefyra...
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2010 08 25, 23:44)
4u.gif  Mielos mamytes patarkit, kuris misinukas nera labai saldus, arciau tikro pieno skonio, nes musu mazylis labiau megsta rugsciai nei saldziai yapc jogurta ir kefyra...

Mes geriame Nestle junior milk(be vaniles)jai patinka ir tikrai nera saldu.Aisku kaip kam atrodo.Mano dukryte ir daugiau rugstuma megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Sandrutia_ @ 2010 04 26, 12:16)
Sveikutes, o iki kokio amziaus isvis duoti ta misinuka?  blush2.gif  Dukryte ji mielai geria.. Naudojam Aptamil 3.  4u.gif

ateina laikas ir vaikai patys atsisako misinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
mes gereme Milumil 3 taciau atsirado bedukiu su zarnynu, gal patartumete koki misinuka tinkama be laktozes ir nebrangu, aciuka
Atsakyti
Saviskei duodu tuteli 3. Labai noriai valgo smile.gif
Atsakyti
Mes geriam Semperi, Baby Semp3. Su semperiu auginau vyresneli, tad dabar ir vel ji prisiminiau ir nesigailiu, tikrai geras thumbup.gif Svediska kokybe ir kaina gera, o ir vaikucio pilveliui gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 09 rugsėjo 2010 - 07:56
musu kompensuojamas neocate jau baiginejasi, tai vakare duodu dar jo, o rytais ekologisko HOLLE, taciau labai nedrasiai, bijau, kad neisbertu... vaikas daug kentejo su tais gerimais iki metu.... taciau toliau pirkti neocato neisgalim, kainuoja 200 lt uz dezute, o jau nebekompensuoja. Ziuresim, gal atrinksim koki misinuka tinkanti...
Atsakyti
Misineli daviau iki 1m.7men.tuteli3.Turbut po siai dienai butu gerusi,bet susirgo ir teko atsisakyti,pasveiko,bet daugiau nebedaviau.
Atsakyti
Savo pienuko aš turėjau labai trumpai, tad maniškė geria beveik nuo poros mėnesių mišinuką. Pabandėm Aptamil, tiko, jai patiko, tai geriam dar iki šiol tik prisitaikom pagal amžių smile.gif Šiaip jis toks saldokas. Kol kas dar duodu 2k/dieną, ryte ir vakare.
Atsakyti
nuo menesio laiko sunelis pradejo valgyti misinuka, pradejome aptamil atpylinejantiems, paskui aptamil2, ir aptamil3... kai suneliui buvo netoli metuku, susirgome zarnyno infekcija nuo misinuko, ir aplamai jis nelabai ir bemego ji valgyti, duodavau tik pries nakti... kaip gryzome is ligonines nebevalge jis man is vis... misinuko.. atsisake.. gydytoja pasake kad kaip ir nebereikia jei nera poreikio, jei mazylis nenori ir nevalgo...mums jau 1m ir 2men... jau daug maz valgo tai ka as pati valgau, beveik nebegaminu atskirai... ir visai mes to misinuko nebepasigendame, ... dziaugiuosi kad atsisakeme tos chemijos, zinoma gerai kad ji yra, nes ne visos mamos gali pacios maitinti naturaliai... taip kad manau jau metuku laiko vaikuciams nebereikia tu misinuku aplamai.... kiek mamyciu iek nuomoniu...
Atsakyti
as uz karvyts piena nuo metuku wub.gif
Atsakyti