Įkraunama...
Įkraunama...

Pieno mišiniai nuo metukų

Mano mazute jau pradejo gerti parduotuvini karves piena ir visai jai patinka. thumbup.gif Perku "Mū", su kalciu ir vitaminais. smile.gif
Atsakyti
o aš sūnui jau kokius 2 mėnesius nebedaviau mišinio, o duodavau paprasto pieno, tai nukrito jam hemoglobinas. pradėjau vėl duot mišinį. prieš tai gėrė tutteli2, bet nuo jo labai dažnai tuštintindavosi, tai perėjom prie aptamil 3, kolkas atrodo viskas normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aSmija: 25 balandžio 2007 - 10:29
mes geriam NESTLE pienuką nuo 1 metukų smile.gif bet va, kaip kažkas minėjo, jis labai saldus doh.gif vieną kartą daviau paragauti MŪ su kalciu ir vitaminais, gėrė taip pat gerai, kaip ir Nestle... bet va, suabejojau dėl vertingumo... kuriam daugiau to viso "gėrio" biggrin.gif apšvieskit kas nors mirksiukas.gif 4u.gif ir ar reikia jį virinti?
o kokį pienuką kitos mamytės perka? 4u.gif pas mus pienas retas svečias namuose, tai net nežinau, koks vaikui geriausias būtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 birželio 2007 - 23:49
mes taipogi geriam Nestle piena nuo metuku kai namuose yra paprasto pieno duodu ir ji kiek zinau virint jo nereikia ir delto per daug nesuku galvos kuris geresnis juk jau reikia pratint ir prie yprasto maisto
Atsakyti
Mano dukrytė geria NESTLE pienuką nuo 1 metukų bigsmile.gif
Atsakyti
nuo 11men geriam parduotuvini karves piena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artka @ 2007 01 22, 15:13)
Mums tai is kiti pieno misinukai netiko isskyrus SIMILAC ADVANCE, veliau SIMILAC GAIN, o nuo metu pradejom NESTLEpieno misini JUNIOR. Tai jo dabar geriam du kartus, o anksciau pamineta tai tik viena karta begerdavo.

mes taip pat, gerem similac advance, po to gain, o dabar tik nestle junior, o pieno netoleruoja, tik wa galwoju, gal geriau milumil3 duoti, gal jis sotesnis uz nestle junior? g.gif
Atsakyti
O mes pieno jau negeriam nuo10-11 mėn
Atsakyti
Kreipiuosi i mamytes, kurios savo mazulelius girdo NESTLE pieno mišiniu vaikams nuo 1 metų. Ar nepastebėjote, jog nuo jo pakito Jūsų vaikučio kaksiaus spalva? Turiu tokį įtarimą, nes pradėjus vartoti kaksius pasidarė tamsiai žalias? g.gif
Atsakyti
Mes kol kas geriam hippo 3 mišinuką, galvoju pradėti jau parduotuvėje pirktą karvės pienuką,bet kai mus paberia nuo tokių pieniškų produktų,tai nelabai dar noriu ir duoti.Bet bandysiu po truputuką,gal nieko bus,neišbers g.gif
Atsakyti
Mes geriam Milumil 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2007 06 07, 15:46)
Mano dukrytė geria NESTLE pienuką nuo 1 metukų    bigsmile.gif

Smagu,kad tiek daug geriančių Nestle pienuką bigsmile.gif ,manoji tai abejinga ir karvės pieneliui ir kitokio plauko pienukams,geriamiems jogurtams,tai tiko ti šis thumbup.gif
Atsakyti