Įkraunama...
Įkraunama...

Kremavimas ar šarvojimas?

Apklausa: Kas jums priimtiniau: (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 08 13, 21:23)
Vienas balsas Simense

Dar nebalsavau, jūsų žiniai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 13, 22:26)
o kokių tamsta argumentų norit, pati mirtis yra vienintelis įmanomas argumentas. Viskas. O kaip jau artimieji nuspręs tai taip su mūsų palaikais ir bus.
Papildyta:
nesijaučiu tiek bloo padarius, kad mane kas taip toli pasiūstų bigsmile.gif

Neprieštaraukite sau - kaip artimieji nuspręs, tai taip ir bus su tais palaikais... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 13, 22:20)
Taigi sakau, kad kai pritrūksta svarių argumentų, užsiciklina ir trypčioja vietoj... Apklausa užtat iškalbinga.

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 13, 22:22)
aš ta prasme kažkaip nenorėčiau, kad ir sekcijos akcenčiuku tapčiau. Nu noris kažkaip,būt užmūrytai kolumbariume, ar ten tą pelenų saują užkasti. Po mirties kažkaip nesinori jokių pramoginių kelionių ar dar ko nors tokio pikankantiško  biggrin.gif
Papildyta:
na kaip pasakysit, galima ir neužkasinėt, palikit ant žemės ir tiek biggrin.gif

Na taip- o ka? taigi naturalu smile.gif sako jurai pelenai nenaudingi- ne ten ju vieta. Tai ir sakau- dedm velioni i pakrume- lai puva, bet uztai naturalu bus- kaip senovej gyvunai- kur ejo ten krito ir supuvo lotuliukas.gif nes uzkast irgi nera naturalu- ne is gamtos juk, cia jau zmogus prisigalvojo biggrin.gif
Atsakyti
Tibete niekas zmoniu nelaidoja, palieka maitedoms suesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 21:35
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 22:34)
Tibete

Betdejatačiau - čia Lietuva, čia lietūs lyja... Patys kuriame papročius, tradicijas ir jų laikomės. Senesnius, pakitus gyvenimo būdui, keičia nauji. Vieni juos priima noriai ir greitai, kiti priešinasi. Ir tai yra natūralu. Pamenu mamos žodžius: "Mes savo jaunystėje taip nesielgdavome..." lotuliukas.gif Juk tai ir yra nenoras pripažinti kaitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 13 rugpjūčio 2010 - 21:40
Siaip, idomus argumentai nekremuoti zmoniu. Kad kaulais zeme siukslina, kaip ir nieko visai gerai, kad vietoj kaulu i ta pacia zeme pelenus suberti, tai jau nera romantikos, o jau jura ir pelenai negali saveikauti nekaip.

Siaip, derinukas idomus, romantika - mirtis - laidotuves. Nieko nepasakysi, prasminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 21:48
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 13, 22:30)
Neprieštaraukite sau - kaip artimieji nuspręs, tai taip ir bus su tais palaikais...  tongue.gif

tai aš ir ne prieštarauju sau. aš sakau, kad jokios įtakos po mirties neturėsiu. Bet taip manau, kad vis dėl to man dar teks šį bei tą palaidot. Tai va ta intencija ir sakau jog nei pelenų barstymas į balutes, jūras ar užsakant kelionę kruiziniu laivu nieko ten barstyt neketinu, ir į klozetą nuleisti. O juo labiau puošti namų urnomis.
Atsakyti
Bet jei artimieji norės to akcenčiuko sekcijoj, tai teks pabūti... Anie juk nežinos, kad savo valią forume pareiškėte biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka, i bala ir klozeta...
Fantazija veikia

Kas daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 21:54
QUOTE(Simense @ 2010 08 13, 21:49)
Sakot, jūrai naudingi pelenai iš jūsų židinio ir jūsų artimojo?  g.gif

pacituot pacitavot, o perskaityt neperskaitėt biggrin.gif sako kad nekenkia, ne kad naudingi.
QUOTE(Simense @ 2010 08 13, 22:13)
Ačiū Dievui, bus švariau temutėje.  4u.gif

švariau bus kai jūs nustosite ją spaminti smile.gif dabar tas pats per tą patį, jau net galima atspėti ką parašysite.
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 13, 22:26)
Viskas. O kaip jau artimieji nuspręs tai taip su mūsų palaikais ir bus.

na kodėl gi. gali ir pats žmogus nuomonę išsakyti, o šeimą ją gerbti smile.gif
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 22:39)
Siaip, idomus argumentai nekremuoti zmoniu. Kad kaulais zeme siukslina, kaip ir nieko visai gerai, kad vietoj kaulu i ta pacia zeme pelenus suberti, tai jau nera romantikos, o jau jura ir pelenai negali saveikauti nekaip.

Siaip, derinukas idomus, romantika - mirtis - laidotuves. Nieko nepasakysi, prasminga.

tai aišku, kokia ten romantika be visuotinio pavalgymo, pavirkavimo prie karsto, pasifotkinimo prie grabo ir padiskutavimo apie sielos indą, kūną ir jo prasmę su giminėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 13, 22:50)
Bet jei artimieji norės to akcenčiuko sekcijoj, tai teks pabūti... Anie juk nežinos, kad savo valią forume pareiškėte  biggrin.gif

man tai vio rovno kur aš būsiu.
Prasminiau būtų padiskutuot tema"Ką numirę valgysim" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 13, 22:01)
man tai vio rovno kur aš būsiu.
Prasminiau būtų padiskutuot tema"Ką numirę valgysim" biggrin.gif

Arba "Kas mus valgys" bigsmile.gif nu bet as kadangi kremuotis i eile rasaus, tai kaip ir neaktualu lotuliukas.gif
Atsakyti