Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labas rytas, mergytes 4u.gif 4u.gif
Registruojuos ir as naujuose namuciuose. Aciu mamukui 4u.gif 4u.gif

Angel, grazus tavo grafikelis, tikiuosi kad mmm nebeateis...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuos prie jūsų 4u.gif Savo grafiką parodysiu vėliau, vaikas labai lipa ant rankų. biggrin.gif
Matavau ir su pirmu neštumu, nesu tame žalia turbūt jau ax.gif

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 08 16, 12:58)
Sveikos 4u.gif
Aš nesuprantu to savo grafiko, jis man belekoks zigzagas  doh.gif http://www.fertility...com/home/3059e2
Įdomu g.gif , per tokius karščius sėkla derlinga?  biggrin.gif

Panašu, kad šoktels ryt. Labai šauniai ND atlikot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 08 16, 14:29)
Sveikos  4u.gif
Jungiuos prie jūsų  4u.gif  Savo grafiką parodysiu vėliau, vaikas labai lipa ant rankų.  biggrin.gif
Matavau ir su pirmu neštumu, nesu tame žalia turbūt jau  ax.gif 
Panašu, kad šoktels ryt. Labai šauniai ND atlikot  4u.gif

Aš tai nė nežinau, ko tikėtis, nes mano ciklai tikrai laaabai nereguliarūs doh.gif Šiaip FF kalendoriuje kai pažiūrėjau, tai man numatoma O diena tik 08-29 biggrin.gif Pažiūrėsima, kaip čia bus iš tikrūjų ax.gif
Luki, o kokio amžiaus tavo mažylis? wub.gif
Atsakyti
labas dienas
***** rasiau rasiau ir kazkas kompui pasidare kad viskas issitryne tai pakomentuosiu ka pamenu doh.gif
sulaukusioms mmm po 4u.gif linkiu kad sis ciklas butu vaisingas
Aistuzele pamatysi testukas ryskes o BT tai thumbup.gif
Fiorela BT labai grazi tai linkiu kad testukas tik rysketu
Auxxe su tuo ir sveikinu (kad viskas vyksta pagal plana) mirksiukas.gif
Ankara nu ir uzkilai bigsmile.gif thumbup.gif
Zemaiciuke BT thumbup.gif thumbup.gif
Renata j 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jei ka praleidau nepykit blush2.gif
o as dar kaip ir neturiu ka rodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 16 rugpjūčio 2010 - 15:00
sveikos matuotojos,na ka pradedu laukt savo 0 ir su tuo laukimu vaziuojam i vk mb tirti.visoms sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kurios ju nelaukiat nebesulaukit .
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 16, 11:11)
Sveikos, nu jau labai tikiuosi kad O pagaliau, MB irgi tikisi lotuliukas.gif Galėsim pagaliau pailsėti karsta.gif hihihi.gif

Panasu, kad galesit jau pailset bigsmile.gif oi, mergyt, linkiu, kad jau ilgam galetumet ilsetis, o ND tik savo malonumui ax.gif

QUOTE(Iete @ 2010 08 16, 11:27)
Sveikos merginos. Pakomentuokite mano grafikeli. Nesutinku su FF del O. Ar gali po keliu dienu FF brezti kita O linija?  Speju jog man O bus tik ryt/poryt

Greiciausiai, kad tu teisi, O dar tik bus. kiek dienu paprastai tavo ciklas trunka?

Irute, Renata jums priklauso po 4u.gif 4u.gif ir linkiu vaisingo naujo ciklo.
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif
kazkaip matau mano temuke pagal Bum visai vaisinga wub.gif labai jau daug super graziu grafikeliu su labai vietoje ivykusiais pakritimais ir vel pakilimais thumbup.gif
Fiorella, aistuzele, lauksim foto ir ryskejanciu NT thumbup.gif
visoms laukiancioms aomazgos, linkiu nesulaukti mm artimiausius 9 men thumbup.gif
Bum ir Zemaiciuke, jums asmeniskai linkiu, kad sie ciklai butu paskutiniai pries persikeliant i kita temuke, grafikeliai kol kas labai jau grazus, abi jau po O, o Zemaiciuke gal jau net po implantacijos mirksiukas.gif
auxxe, Kristiandra, Garbane26, linkiu kuo greiciau sugrizti prie matavimu ir kuo greiciau sulaukti issvajotu II
O as rytoj ryte kartosiu HCG, kazkaip nebejauciu jokiu stipresniu pozymiu isskyrus (.)(.) g.gif kazkaip baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 16, 17:27)
Sveikutes bigsmile.gif

O as rytoj ryte kartosiu HCG, kazkaip nebejauciu jokiu stipresniu pozymiu isskyrus (.)(.)  g.gif kazkaip baisu  doh.gif

tu tik nepergyvenk viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 16, 19:27)
auxxe, Kristiandra, Garbane26, linkiu kuo greiciau sugrizti prie matavimu ir kuo greiciau sulaukti issvajotu II
O as rytoj ryte kartosiu HCG, kazkaip nebejauciu jokiu stipresniu pozymiu isskyrus (.)(.)  g.gif kazkaip baisu  doh.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
O tu nepergyvenk, visos katik pastojusios nestukes jaucia tas pacias baimes - t.y. nieko nejaucia, krutine nebejautri, nebepykina ir kt. biggrin.gif
Pamatysi, viskas bus super - pradziuginsi mus ir save dideliais skaiciukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 16, 19:29)
tu tik nepergyvenk viskas bus gerai  mirksiukas.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 16, 19:40)
Aciu uz palaikyma 4u.gif
O tu nepergyvenk, visos katik pastojusios nestukes jaucia tas pacias baimes - t.y. nieko nejaucia, krutine nebejautri, nebepykina ir kt. biggrin.gif
Pamatysi, viskas bus super - pradziuginsi mus ir save dideliais skaiciukais bigsmile.gif

labai jums aciu mergaites uz palaikyma, kazkaip tos baimes mane baisiai persekioja doh.gif
tikiuosi ryt jau gausiu skaiciukus, nes eisiu i Via Medica, ten padaro ta pacia diena bigsmile.gif treciadieni eisiu pas giniu, bet jis neturi echo aparato, tai dar nieko ir negales patvirtinti ko gero ... g.gif
manes kazkaip visiskai nepykina ir kvapai neerzina kaip kitas nestuke.gif
Atsakyti
sveikute,nu va ,parsiveziau NT ,kazkoki paprasta uz 6lt. tai jei ryt BT nenukris,tai sugadinsiu testuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 16, 19:27)

Nepergyvenk, tu ne viena tokia, apart (.)(.) jautresniu, nejauciu nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 16 rugpjūčio 2010 - 18:55