Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labas mergytes,
prisiduodu ir as. Tik kazko antra diena pilvo apacia maudzia, gal D cia taip veikia... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 20, 08:40)
Labas rytas mergaites,

na ka prisiduodu ir as, vakar suzinojom MB tyr.rezultatus...taigi nera labai gerai

na svarbu radot ka tvarkytis, o ne siaip bandet ir laikas ejo...
susitvarkysit bedeles ir viskas bus ciki 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 08 20, 10:11)
Labas rytas,

Na ka  siandien islydziu mm. BT jamu zema starta ir tikiuosi pakilti aukstai  biggrin.gif

sekmes sekmes smile.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 08 20, 10:28)
eksperimentuoju viena programele paveiksleliams ikelti, tai va pasirodau ir savaji starta biggrin.gif
http://www.part.lt/i...a6328e80869.bmp

oho kaip lygiai ohmy.gif
pas mane zigzagai... va skaitau, ne viena rase, kad hormonai grybauja, jei zigzaguoja... verta susirupint g.gif

QUOTE(*DJD* @ 2010 08 20, 13:50)
siandien gavau siuntinuka su NT ir OT  thumbup.gif  tai jau pagadinau viena siandien

as irgi siandien viena jau pagadinau smile.gif
planavimas jau i darba panasus darosi blush2.gif
Atsakyti
Aš tai vis toje pačioje vietoje, nes ryt vakare mmm. Kitas ciklas bus rimčiau stebimas ir tiksliau BT matuojama.
O sakykit, man čia toks klausimas pasistojo blush2.gif , ar reikia matuoti BT, per mmm?
Ir ar užtektų matuotis po mmm iki ovuliacijos ir savaitę maždaug po?
Nes vis tiek tempa prieš mmm, beveik nesikeičia. Nebus dar ND, tai nereikia man ir stebėti, ar yra kokie pakitimai. Ką jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 20, 14:55)
Aš tai vis toje pačioje vietoje, nes ryt vakare mmm. Kitas ciklas bus rimčiau stebimas ir tiksliau BT matuojama.
O sakykit, man čia toks klausimas pasistojo  blush2.gif , ar reikia matuoti BT, per mmm?
Ir ar užtektų matuotis po mmm iki ovuliacijos ir savaitę maždaug po?
Nes vis tiek tempa prieš mmm, beveik nesikeičia. Nebus dar ND, tai nereikia man ir stebėti, ar  yra kokie pakitimai. Ką jūs manot?

per mm matuoti nebutina, nebent ilgos mm ir labai trumpas ciklas. o matavimas po O tai siaip matuojama tam, kad ziureti ar BT laikysis iki mm, ar prades leistis pries jas. leidimasis reiskia, jog sulauksi mm, priesingu atveju gali gadinti NT wink.gif
Atsakyti
kuri reiksme is FF reiskia krutines skausmus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
tender breast
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 20, 17:30)
tender breast

aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 08 20, 08:27)
Diagnoze oligoastenoteratospermija

sveikutes visos, pasisakysiu labai trumpai ir kol kas tik del Ksises. kazkurioje SM temukeje radau stai ka "as ir noreciau isiterpti pries tris menesius pasidarem pirma spermograma, rezultatai buvo ziaurus - isvada oligoastenoteratospermija. gydytoja liepe gerti profertili, po triju menesiu pakartojom tyrima - isvada astenospermija. rezultatai stulbinantys. A+B-50 proc.
nors ir brangus malonumas, bet ne kiek nesigailim kad vartojom profertili"
Nors pati cia visai nieko nesigaudau, bet gal tame yra kazkokia iseitis ir apsieti be IVF? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 20 rugpjūčio 2010 - 20:14
QUOTE(Belissima @ 2010 08 20, 19:14)
sveikutes visos, pasisakysiu labai trumpai ir kol kas tik del Ksises. kazkurioje SM temukeje radau stai ka "as ir noreciau isiterpti  pries tris menesius pasidarem pirma spermograma, rezultatai buvo ziaurus - isvada oligoastenoteratospermija. gydytoja liepe gerti profertili, po triju menesiu pakartojom tyrima - isvada astenospermija. rezultatai stulbinantys. A+B-50 proc.
Nors pati cia visai nieko nesigaudau, bet gal tame yra kazkokia iseitis ir apsieti be IVF?  g.gif

Loterija, vieniem padeda, kitkem- ne, kitiem ir pablogeja. Reikia ziureti, kiek nuo normu atsilieka.
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 20, 20:14)
sveikutes visos, pasisakysiu labai trumpai ir kol kas tik del Ksises. kazkurioje SM temukeje radau stai ka "as ir noreciau isiterpti  pries tris menesius pasidarem pirma spermograma, rezultatai buvo ziaurus - isvada oligoastenoteratospermija. gydytoja liepe gerti profertili, po triju menesiu pakartojom tyrima - isvada astenospermija. rezultatai stulbinantys. A+B-50 proc.
Nors pati cia visai nieko nesigaudau, bet gal tame yra kazkokia iseitis ir apsieti be IVF?  g.gif

mano V ji gere, to rezultatas buvo pirmas nestuke.gif dabar vel nupirkau, ziuresim kas gausis
Atsakyti
Labas,mergaites smile.gif

QUOTE(ksise @ 2010 08 20, 08:08)
labas rytas,na ka mergynos metu as visus matavimus,

Laikykis, mergyt, nenuleiskit ranku 4u.gif
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 20, 08:40)
na ka prisiduodu ir as, vakar suzinojom MB tyr.rezultatus...taigi nera labai gerai

Susitvarkys viskas, svarbu atrast ka gydyt 4u.gif
QUOTE(neirida @ 2010 08 20, 10:11)
Na ka  siandien islydziu mm. BT jamu zema starta ir tikiuosi pakilti aukstai  biggrin.gif

Sekmes, labai linkiu sekmingos pabaigos bigsmile.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 08 20, 10:33)
ziuresiu kaip toliau eisis, bet siaip ir man pakolkas patinka ta tiesioji, nes paskutinius ciklus ir manoji BT sokineti buvo pradejus, tai itariu, kad biski sutrikimas kazkoks hormonu buvo.. na, o siaip tai svarbiausia 2 fazes..

na, mieloji, tau jau prasideda matavimai, tikekimes paskutiniai bigsmile.gif as pradesiu pirmadieni matavimus. Net spirgu bigsmile.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 20, 14:11)
o as truputi nusileidau  verysad.gif  bet tikiuosi kad daugiau nesileisiu  ax.gif

Kol kas viskas puiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 20, 12:11)
saunuole, dabar taip ir lailykis  mirksiukas.gif

o as truputi nusileidau  verysad.gif  bet tikiuosi kad daugiau nesileisiu  ax.gif

cia tik pasvyravimas irnesakyk.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2010 08 20, 14:10)
Labas mergytes,
prisiduodu ir as. Tik kazko antra diena pilvo apacia maudzia, gal D cia taip veikia... g.gif  g.gif  g.gif

graziai laikais thumbup.gif
QUOTE(zanetito @ 2010 08 20, 14:15)

as irgi siandien viena jau pagadinau smile.gif
planavimas jau i darba panasus darosi  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti