Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

QUOTE(aistuzele @ 2010 08 15, 12:32)
mano krutine ir siaip nera jautri ir dabar nelabai as ja jauciu, su pirmu man ja skaudet pradejo po kokios savaites, kai suzinojau, kad laukiuosi, o pilvas, na toks jausmas, kad bet kada pareis mmm.

o kur musu taip laukiama foto?
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 15, 13:46)
o kur musu taip laukiama foto?

kad ir noredama negaliu ideti, vyras darbe paliko laida, tai negaliu iskrauti nuotrauku, ryt parves tuomet idesiu mirksiukas.gif Plius darryt aysuos kita testuka, reikia ziuret ar ryskeja kas nors ar ne.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 15, 15:35)
kad ir noredama negaliu ideti, vyras darbe paliko laida, tai negaliu iskrauti nuotrauku, ryt parves tuomet idesiu  mirksiukas.gif Plius darryt aysuos kita testuka, reikia ziuret ar ryskeja kas nors ar ne.

oi laukiam laukiam ryskejanciu juosteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 15, 05:09)

tyliai sveikinu r linkiu kad tik rysketu
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 15, 05:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Valio valio, kitaip ir būt negalėjo, kai toks gražus grafikėlis 4u.gif
_________

Labas rytas 4u.gif , pakilau dar aukščiau aš blink.gif Seniai tokia karšta bebuvus, gal tik porą kartų blink.gif

grazu
QUOTE(angel08 @ 2010 08 15, 07:09)
sveikutes, AISTUZELE,testukas tik ryskes thumbup.gif 
o as siek tiek pakilau http://www.babyplan.ru/profile/58300

thumbup.gif
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 15, 07:33)
Sveikutes smile.gif

Na kaip vakar man jus prognozavote taip ir nutiko uzkilau neblogai lotuliukas.gif o ir FF matyt ta proga man 5 dienom VIPa suteike biggrin.gif

taip ir toliau

QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 15, 08:21)

paliksit mane viena su savo tokiais groziais, isleisiu jus visas biggrin.gif

as dar lieku mirksiukas.gif ir neaisku kiek ilgai taip kad nenusimink tu ne viena
QUOTE(Ankara @ 2010 08 15, 11:14)
Labas rytas  smile.gif

Pasirodau ir aš po ilgo laiko  smile.gif

pakritimas labai laiku ir vietoj mirksiukas.gif
labukas
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 15, 14:14)
Na jei rytoj vėl kilsi tai manyčiau, kad 21CD galėjo būti O  g.gif

Na ir aš taip galvojau.... g.gif Bet FF rašo, kad šis mėnuo antiovuliacinis, o ir požymių jokių nebuvo, net vaisingų išskyrų nebuvo. Na žiūrėsiu kaip bus rytoj smile.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 15 rugpjūčio 2010 - 15:23
QUOTE(rakatanga @ 2010 08 15, 16:21)
Na ir aš taip galvojau....  g.gif Bet FF rašo, kad šis mėnuo antiovuliacinis, o ir požymių jokių nebuvo, net vaisingų išskyrų nebuvo. Na žiūrėsiu kaip bus rytoj smile.gif AČIŪ  4u.gif

na zinoma FF raso kad isskyru nebuvo nes tu ju nesuzymejai mirksiukas.gif jei butu dar keletas tempu pries 21 CD tai FF lengviau apsisprestu ir nubreztu greiciausiai 21 arba 20CD
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 15, 17:28)
na zinoma FF raso kad isskyru nebuvo nes tu ju nesuzymejai  mirksiukas.gif  jei butu dar keletas tempu pries 21 CD tai FF lengviau apsisprestu ir nubreztu greiciausiai 21 arba 20CD

bet šį mėnesį net ir neturėjau ką žymėti, nes jų paprasčiausiai nebuvo, o ir ta aukštą temperatūra tokia kaip iš niekur - be jokių pojūčių unsure.gif o būna, kad Ov įvyksta, o išskyrų nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2010 08 15, 16:43)
bet šį mėnesį net ir neturėjau ką žymėti, nes jų paprasčiausiai nebuvo, o ir ta aukštą temperatūra tokia kaip iš niekur - be jokių pojūčių  unsure.gif o būna, kad Ov įvyksta, o išskyrų nebūna?  g.gif

man pries O buna daugiau isskyru, o po O ju sumazeja. kiekvienai skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2010 08 15, 16:43)
bet šį mėnesį net ir neturėjau ką žymėti, nes jų paprasčiausiai nebuvo, o ir ta aukštą temperatūra tokia kaip iš niekur - be jokių pojūčių  unsure.gif o būna, kad Ov įvyksta, o išskyrų nebūna?  g.gif

Būna, kad išskyrų ir nebūna, vienos taisyklės čia nėra 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Noreciau pas jus pasikonsultuoti ax.gif

Kai planavom pirma vaikeli,tai viskas iseijo labai greit.Nematavau jokiu BT ir t.t.Gavosi savaime.

Dabar kita situacija nooorim labai leliuko.
Nesuprantu pati saves kas daros.
Zodziu turejau susirgti siandien,bet nematyti kol kas nieko.Pries savaite gera maude pilva nemazai ir skaudejo krutine,dabar pilva pamaudzia kartais,o krutine apstojus siek tiek mausti.
Paskutines tris dieneles 6 ryto,matavausi ta BT laikosi pastovi 37.3 g.gif
Kadangi niekada nesidariau tokiu dalyku,tai ir nelabai suvokiu ka cia reiskia....

p.s.testukus du dariausi jau ,deja neigiami...
paskutiniu mm pradzia buvo 07.14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 15 rugpjūčio 2010 - 18:23
Labas rytas, mano BT paraše,

Testas rodo lyg ir II (bet sunku ką sakyti, kai visas testukas keistai rūžavai nusidažęs, tai laikau neigiamu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 16, 07:31)
Labas rytas, mano BT paraše,

Testas rodo lyg ir II (bet sunku ką sakyti, kai visas testukas keistai rūžavai nusidažęs, tai laikau neigiamu schmoll.gif

Labas rytas 4u.gif

Palauk, testukas pasvieses ir tada geriau matysis wub.gif wub.gif wub.gif Lauksim foto wub.gif
Atsakyti