Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus vedate vaikus į kino teatrą

Sveikos,mamos. Ar einat i kina su trimečiais vaikais? Man įdomu-ar tik manoji tokia jautri,ar iš tiesų reiktų kino teatrų administratoriams laišką parašyti? Reikalas tas,kad pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to doh.gif ),kad manoji klykt iš siaubo ėmė. Išsivedžiau,apraminau,bet grįžus į salę vistiek tirtėjo man į kakla įkibusi-teko išeit.
Atsakyti
Nu as saviski vedziau 3 metu i kina gal pora sykiu ir nieko, siaip jei jautri garsui, galima paprasyti, kad i sale jus ileistu po reklamu, be to gi pries vaikiskus kinus tik vaikisku filmu reklamos, nors aisku koks ziedu valdovas ar HP tai gana garsiai reklamuojami.
O siaip gal jai dar reiktu palaukti su kinu, geriau nueiti i koki Leliu teatra apie "Tris parsiukus" tai ir reklamu ner, ir garsas norm,alus ir vakui ir tevams gerai praleistas laikas
Atsakyti
Tai kad leliu teatre jau visas repertuaras mintinai zinomas smile.gif ,norejom kazka naujo isbandyti. O del reklamu-deja tikrai ne tik vaikiskus reklamuoja(o gal "DaVincio kodas" pats tas vaikiskas lotuliukas.gif )
Atsakyti
Pirmą kartą mano mažiukas į kiną ėjo dar neturėdamas 3metukų, ėjo su savo krikšto mama, sakė truputį nejauku buvo jam dėl didelio garso rolleyes.gif o kitą kartą ėjome mes su juo į "anapus tvoros", dabar ne per seniausiai į "Garfildas 2", tai labai patiko jam thumbup.gif Šiandien užsiprašė į "Karibų piratus" bigsmile.gif ir turbūt teks nueiti smile.gif
Atsakyti
Ne perseniausiai buvome filme “Srovės nublokšti“, tai buvo tokių momentų, kad mažylė sakė kad bijo, tačiau po kelių dienų ji vėl prašosi į kiną thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis i kina nuejo tik kokiu puspenktu metu. Dabar kiek buvome kinuose, kur lietuviskai nu ir dar "Eragone" tai vietomis abu slepemes, nes buvo baisu. As tai tiesiog manau, akd daugiau filmu galetu buti vakams lietuviu kalba igarsintu.
Atsakyti
Kiek man teko girdėt paskutiniu metu, tai bent jau animaciniai filmukai kino teatruose įgarsinti lietuviškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2006 12 27, 15:17)
Kiek man teko girdėt paskutiniu metu, tai bent jau animaciniai filmukai kino teatruose įgarsinti lietuviškai blush2.gif

drinks_cheers.gif , paskutiniu metu tikrai nemažai filmukų vaikams, įgarsintų lietuviškai. O mes stengiamės eiti prieš pat filmą, didelė dalis reklamų jau būna parodyta
Atsakyti
QUOTE(persila @ 2006 08 08, 20:43)
Sveikos,mamos. Ar einat i kina su trimečiais vaikais? Man įdomu-ar tik manoji tokia jautri,ar iš tiesų reiktų kino teatrų administratoriams laišką parašyti? Reikalas tas,kad pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to doh.gif ),kad manoji klykt iš siaubo ėmė. Išsivedžiau,apraminau,bet grįžus į salę vistiek tirtėjo man į kakla įkibusi-teko išeit.

mes i kinoteatrus pradejom eiti nuo 5m,o mazamecio dar tikrai ilgai neketinu vesti schmoll.gif
Atsakyti
Mes į kinoteatrą einame, kai rodo vaikiškus filmus ar animacinius filmukus. Maniškė kartais apsiverkia, kai būna kokios liūdnokos situacijos, jai pasidaro gaila veikėjų...
Atsakyti
Mano mažyliui 3 metai. Buvom kine Šarlotės voratinklis. Išpradžių šiek tiek nerimavau kad gali neišsėdėti, o kai prasidėjo visos reklamos, pasakė mama, žiūrim biggrin.gif
Atsakyti
Na, bet jus mamos ir drasuoles, eiti su trimeciais i kino teatra. Nebent vaikas tikrai nebijo, bet tas garsas ir efektai manau tokiam pypliui daugiau kenkia nei patinka. Dar priklauso koks filmukas, bet man teko matyti, kaip su mazameciais ateina i kovinius filmus, tai buvau pakraupusi. Jau geriau per televizoriu pasiziureti graziu filmuku ar isirasyti, o i kina dar suspes.
Atsakyti