Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus vedate vaikus į kino teatrą

QUOTE(persila @ 2006 08 08, 18:43)
pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to doh.gif ),kad manoji klykt iš siaubo ėmė. Išsivedžiau,apraminau,bet grįžus į salę vistiek tirtėjo man į kakla įkibusi-teko išeit.

Mes tai specialiai į kiną vėluojam, kad reklamos jau būtų visos praėjusios. Pirmąsyk irgi vėlavom, nes numanėm, kad gali reklama išgąsdinti (jautrus vaikis pas mus). O kad kartais nepamato filmuko kelių pirmų minučių, tai manau tikrai menkas nuostolis irnesakyk.gif .
Atsakyti
Aš pirmą kartą vesdama pasakiau, kad kine yra didelis garsas ... ypač pradžioje .... tada Voveraitei gal 4 metai buvo ..... pasiūliau prisidengti ausis ... taip ir padarė, todėl šoko nebuvo smile.gif
Atsakyti
mes pirma karta i kino teatra ejom, kai sunui buvo 2.4m, tai buvo asaru, nes issigando garso verysad.gif . ziurejom "wale. siukslyno princas" (lyg ir toks pavadinimas blush2.gif ). paskui iki filmo galo ant mano keliu prasedejo, bet sake patiko rolleyes.gif . antra karta labai noriai ejo, bet vel biskuti verke doh.gif , vel garsas gazdino. o dabar jau asaru nebera thumbup.gif . labai patinka kino teatras mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes einam nuo 3 metuku ir mums labai patinka wub.gif
Atsakyti
O maniskiui labai patiko viskas, jis apskritai nebijo garso, nes pats spygauja doh.gif doh.gif
Atsakyti
Buvom kine ir ziurejom Panda kun-fu, tai jam nepatiko, pasake, kad baisu. labiau isgasdnino ne garsas, o pats multikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 30 balandžio 2009 - 09:53
mano dickis visai nieko nebijo kine.viena karta dingo elektra per filma,tai tamsoje kelias minutes buvom,tai sako:o geras! biggrin.gif o mazius tai dar leliukas budamas ziuredavo kina,savo automobilinej kedutek kokiu 3-5 men. arba patenkintas spardydavosi arba uzmigdavo tongue.gif
Atsakyti
kaip tik zadu greitu laiku mazyli vestis i kina, dar nebuvom ax.gif , manau pats laikas isbandyti, o pasiskaicius forume, nusprendziau, kad i multika tikrai siek tiek veluosime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes dar maziukai, bet vis laukiu to laiko, kai galesim kartu eiti i kina.. biggrin.gif
Nuo keliu metu Jus vedates savo vaikucius? smile.gif
visgi pusantros valandos issedeti neturetu buti taip lengva 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad truputi pavelavot. smile.gif Vaikus vestis i kina, vaiku spektaklius, parodas, muziejus niekada nera per anksti. O, per velai gali buti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2010 02 13, 12:23)
Manau, kad truputi pavelavot.  smile.gif Vaikus vestis i kina, vaiku spektaklius, parodas, muziejus niekada nera per anksti. O, per velai gali buti.  doh.gif

tai i teatrus einam, o del kino, tai dvejoju ar tikrai issedetu tiek laiko smile.gif
mums dabar 2,5 m. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 13 vasario 2010 - 11:34
as saviski i kina nusivedziau tik 3m, isedejo ramiai, be jokiu tragediju, filmas nors ir vaikams,bet jo nesuzavejo smile.gif
Atsakyti