Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

Mano paplatėjo, jaučiu tik lašinukų sąskaita, dar maitinu pati gal nukris? Prieš nėštumą buvo 88 cm, o dabar 92.
Atsakyti
Pas mane praplatėjo,pora cm.
Atsakyti
Klubai liko kokie buve, bet liemuo platesnis bash.gif
Atsakyti
pas mane liko tokie kokie ir buvo
Atsakyti
Man isplatejo klubai doh.gif
Atsakyti
Pas mane po pirmo gimdymo per savaite atsistojo toks pats svoris,o po antro gimdymo gryzau tik su 4 kg, bet dabar ziuriu kad ir klubai praplatejo ir svori priaugau koki 10 kg vienu zodziu netelpu i senus rubus ir dirzai seni trumpi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano svoris mazesnis nei pries nestuma,bet va klubai tai yra kazkiek platesni.Neisplatejo,kad netilpciau y senus rubus,bet pagal figura matosi unsure.gif
Atsakyti
Na po gimdymo liko vos 2 kg, bet klubai siek tiek platesni nei pries nestuma, todel deja tenka keisti visas savo kelnes
Atsakyti
as dar nepagimdziau,bet klubai paplatejo doh.gif ,nors ir taip jie gana platus buvo palyginus su kitkuom...
Atsakyti
Oi kaip isplatejo klubai, net baisu doh.gif . Pries gimdyma neturejau nei klubu, nei uzpakaliuko, po gimdymo su kaupu atsirado ir to, ir to doh.gif
Atsakyti
Jo, su nugara ir aš turiu problemų. Per nėštumą buvau priaugusi labai daug svorio ir ten kažkas atsitiko slanksteliams, tai dabar žiauriai vargstu, būna taip susmelkia, kad vaiką turiu padėt bet kur, nes kitaip galiu pamesti.. Vienu žodžiu didelė problema, o sprendimo, kaip ir nera verysad.gif
Atsakyti
Keletas kilogramų nukrito, tai ir centimetrais "sumažėjau". Tiesa, per liemenį - 1, per klubus - kokie 4 ar 5, tai ir figūra kitaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti