Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

Manau, kad klubai isplateja bet po keliu dienu po gimdymo atsistato.
Nors ir po metu, bet ilindau i savo siauriausias kelnes blush2.gif Kam isplateja, tai greiciausiai ne klubai, o riebaliukai ant ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano labai ispaltejo, po gimdymo neuzsisege nei vienos kelnes. Dabar nors ir svoris toks pats, jau telpu biggrin.gif (praejo 3 men.)
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 09 05, 18:59)
Jeigu pastorėja subinė, tai aišku  ir į kelnes neįlendi, bet ne todėl, kad kaulai praplatėtų. biggrin.gif
Papildyta:
Man po gimdymo, kai pasimatavu, tai kelnes tik iki subinės užsimovė ir vsio doh.gif , toliau niekaip, atrodė, kad jos ne mano būtų.Bet su laiku viskas susitvarkė.

QUOTE(biriusa @ 2007 09 19, 21:52)
Manau, kad klubai isplateja bet po keliu dienu po gimdymo atsistato.
Nors ir po metu, bet ilindau i savo siauriausias kelnes  blush2.gif Kam isplateja, tai greiciausiai ne klubai, o riebaliukai ant ju  lotuliukas.gif

NEsamonė. Aš pasakysiu tik tiek: nuvažiavau gimdyti su kelnėmis. pagimdžiau vyras atvežė rūbus (tuos pačius su kuriais nuvažiavau gimdyti lotuliukas.gif ) aš vos tilpau į kelnes per užpakalį blink.gif , per pilvą didelės- per užpakalį vos vos... Tai ką norit pasakyti kad per 3 dienas ligoninėje suspėjau riebaliukus užsiauginti? blink.gif Bet žiūręėkime iš kitos pusės: per pusę metų dabar beveik telpu į visus priešnėštuminius rūbus. Kai kur per pilvą ver-ia bet jau nedauk (aš šiaip nesu nendrelė (ir tai švelniai pasakyta)) wub.gif
Atsakyti
Aš tai iš gimdymo namų parvažiavau atsegtu klynu.nesusisegė. blink.gif Gerai kad megztinis pridengė,o tai būtų blush2.gif Nors prieš nėštumą tos kelnės buvo platokos.pažįstama gydytoja sakė,kad čia dėl to,nes per gimdymą skiriasi dubens kaulai ir kad sugryžtu į pr.padėtį reikia laiko.tikiuosi po kurio laiko bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
man nugara paskausta,nuo leliuko svorio wub.gif
Atsakyti
Mano klubai nestuke.gif metu buvo šiek tiek išplatėję, bet grįžo po gimdymo labai greitai į savo vietą, na liko 2cm pliuso blush2.gif
Atsakyti
gydytojas sake kad po 2 metu g.gif
Atsakyti
klubai tai prasiplete verysad.gif ir sikniukas didesnis verysad.gif
Atsakyti
Nu vat ir man matyt kaulai prasiplete, nes lasinuku kaip ir nera, bet kelniu niekaip iki galo neuzsimaunu, arba rubai nuo stovejimo susitrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va viską perskaičiau ir padariau išvadą, kad reiks ir man pradėti mankštintis, nes kitaip skausmų neatsikratysiu g.gif Bet kaip prisiversti? blush2.gif
Atsakyti
Man irgi labai skaudėjo klubus, kur kojos įsistato. Net negalėdavau ant šono ilgiau 10 min pagulėt. Ir kelnės nesueidavo grynai per klubų kaulus. Viskas atsistatė per maždaug 1,5 mėnesio.
Atsakyti
as po gimdymo tai gal pora savaiciu jauciausi kaip su tanku pervaziuota. Menesio begyje viskas susitvarke,tik vat nugarytei ne kas verysad.gif Nestumo metu skaudejo ir dabar toliau sekmingai skauda. Gal nuo vaiko tampymo...?
Atsakyti