Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

QUOTE(Mimi08 @ 2010 11 05, 12:01)
Oi kokie groziai. Ir as uzsimaniau wub.gif o kur ju Vilniuje galima nusipirkt? Atvaziavau trumpam atostogu i Lt, tai noriu apsiprekint, vesiuosi gelyna su savim i uk blush2.gif

Ieškokit skelbimų temoj arba pati parašykit kad ieškot mirksiukas.gif Gal kartais paprastų ir parduotuvėse būna, bet man neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 11 05, 13:01)
Oi kokie groziai. Ir as uzsimaniau wub.gif o kur ju Vilniuje galima nusipirkt? Atvaziavau trumpam atostogu i Lt, tai noriu apsiprekint, vesiuosi gelyna su savim i uk blush2.gif

A kam Jums vežtis iš LT g.gif aš, pvz., siunčiuosi iš UK biggrin.gif ; tinklalapis http://www.dibleys.com

Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 11 05, 08:33)
kodėl pas mane streptokarpai nenuvytusius žiedus meta?

nukrito visi Bella žiedai, neseniai prasiskleidę verysad.gif kas ne taip g.gif ir dar vienas strepsas numetė sveikus gražius žiedus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2010 11 06, 13:17)
A kam Jums vežtis iš LT  g.gif  aš, pvz., siunčiuosi iš UK  biggrin.gif ; tinklalapis http://www.dibleys.com

sakykit, o kokios gelytes pas juos? Ar geras atsiuncia? Pirkau kaktusus internetu ne karta-nusivyliau, pirkau palme-atsiunte nupiepusiais lapais. Praradau pasitikejima internetu pirkt geles neapziurejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 11 06, 13:06)
nukrito visi Bella žiedai, neseniai prasiskleidę  verysad.gif kas ne taip  g.gif ir dar vienas strepsas numetė sveikus gražius žiedus  unsure.gif

g.gif gal kokio skersvėjo gavo unsure.gif
Nors pastebėjau pas mane Vesenyje Griozy pažydėjęs numeta beveik visiškai neapvytusį žiedą, o pvz. Moroznyje Uzory žiedas sudžiūsta ant žiedkocio.
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2010 11 04, 20:33)
Mergiotės, ką aš šiandien mačiau user posted image atsiverčiu paskutinį "Sodo spalvos" numerį, ogi - Dzūkelė liaupsina streptokarpus  wub.gif Ei, mergyt, pasirodo-rimtai įklimpai į šį liūną  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Pagaliau ir aš peržiūrėjau straipsnį blush2.gif
Alia kokios užkaitrintos spalvos.... pati gėlė prastoka buvo, bet nuotraukose tai išvis doh.gif blush2.gif

Netinkamu laiku, netinkamoj vietoj papuoliau lotuliukas.gif
O, kad įklimpau, tai įklimpau unsure.gif Norėciau mažiausiai keturių strepsų iš Dibleys biggrin.gif blush2.gif

Aij, žydim toliau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 lapkričio 2010 - 15:53
dzūke labai gražu wub.gif man strepsai nežydi gausiai schmoll.gif sukrauna 2-3 žiedus, o ir lapai kažkokie nuleipę susirietę, ne kaip jūsų matosi tokie standūs. neįsivaizduoju, gal per daug laistau, g.gif bet atrodo kai nedalaistau lygtai vysti pradeda. ir išvis ar žiemai turi nunykti lapai ?
Atsakyti
Ačiū, Čikibari,
žinok ir maniškių lapai tokie šiaipsau g.gif , ir žydi dabar vienas, du žiedstiebiai...

Besiskleidžiantis pirmas Bristol's Psychedelic Sun žiedas, fantazy kaip ir nematyt lens.gif , 50% to ir buvo tikėtasi wink.gif
user posted image

Atsakyti
Laba diena lens.gif

Dar viens naujas žiedelis mano gėlyne - Bristol's Nightfall
user posted image
Atsakyti
Noriu paklaust, o kaip tas streptokarpas turi augt, ar kaip sanpaulija turi turėti kažką panašaus į vieną skrotelę, ar jis gali "krūmuotis"? Nes maniškiame dabar formuojasi, lyg kokie du centrai. Tai ar čia normalu, ar reikia kokių priemonių imtis?
Atsakyti
Kerpena, normalu, labai normalu biggrin.gif Didesnis krūmas, bus daugiau žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Dzūke, ne tik pačiai augintojai, bet ir žiūrovams labai smagu, sulaukus naujų žiedų 4u.gif
Atsakyti