O mano prazydo kazkoks issigimelis, nesuprantu kodel, net nesuprantu kokia veisle, nuskyniau ta zieda, bet ir kitas toks pat skleidzias tai nufotkinsiu jusu teismui, ka daryti, laukti dar ar visi tokie ir bus ziedai, ziedai visiskai neissivyste, maziukai maziukai is tieju daliu toks prasiskleide tai taip ir likau nesupratus, kas cia
O mano prazydo kazkoks issigimelis, nesuprantu kodel, net nesuprantu kokia veisle, nuskyniau ta zieda, bet ir kitas toks pat skleidzias tai nufotkinsiu jusu teismui, ka daryti, laukti dar ar visi tokie ir bus ziedai, ziedai visiskai neissivyste, maziukai maziukai is tieju daliu toks prasiskleide tai taip ir likau nesupratus, kas cia
QUOTE(*finy* @ 2011 04 04, 19:48)
Anksciau budavo vaikiuko
dzūkė gal dar gali lapa Marozniji uzory prigriebt
tai kaip supratau visas dienas busi (su koldryte)
tai kaip supratau visas dienas busi (su koldryte)
QUOTE(skarpionuke @ 2011 04 06, 12:44)
Marozniji uzory
Moroznyje
Charlotte ir Bristol's Psychedelic Sun(fantazy vos dryželis)
Dar netikėtai Asagi atsirado
, įtariu žiedas taip pat labai panašus
Dzūke, mieli žiedeliai
Asagi realiai nemačiau, pagal nuotraukas turėtų būti panašus į šiuos. Tikiuosi sulaukti 'Charlotte' sporto 'Emily'
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 06, 14:27)
Charlotte ir Bristol's Psychedelic Sun(fantazy vos dryželis)
, įtariu žiedas taip pat labai panašus 
Kaip fainai kai naujokai pradeda veidelius rodyt
Augaliukas dar geriau
Tai susitiksim
Skarpioniuke,
Koks čia žiedas? Labai panašus į Vesenyje Griozy.
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 07, 19:20)
Taip jau nutiko, kad pirmas šiemet strepso žiedas mano namuose ne pražydo, o atkeliavęs iš kitur nukrito nuo kotelio. Bet vis tiek jį nufotkinau
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 07, 20:21)
Spalva skiriasi nuo 'Griozy', tik gal nuotrauka to neatspindi. 'Griozy' piešinys išsidėstęs labiau juostelėmis, o šitos veislės - taškeliais. Tai 'Milaja Koketka'