Jei nevelai parsirasiu kelias ikelsiu
O pas mane episcios nepritapo bet labai gerai langus kitos pasidalino
2 rytinei strepsiams, pietinis orchem ir saulutes miegejam kurie dar tik pradedami rinkti
Man ritleniai gražūs ir pas mane jie gerai augo, bet manau, pasiliksiu nebent vieną, kitus išdalinsiu. Jiems reikia vietos, o ją noriu pataupyti kitiems augalams. Į vieną didesnį indą susodinau 3 raudonlapes veisles, padovanosiu tetai, tai ir man pačiai bus kur pasigrožėti. Mano meilė Nr.1 išlieka strepsai (nors su jais labaiusiai nesiseka), po to sanpaulijos ir tikrai labai mielos kolerijos. Gal dar auginsiu vieną kitą minisiningiją. Orchidėjos - na, kažkaip nepatraukė. Vieną auginsiu, kol gyva bus, ten buvo dovana dukrai.
Pas mane ritleniai niekaip , pernai bandžiau du augint - nieko gero nesigavo Dabar, ausrazs, kur davei - akyse nusibaiginėja
Šiemet(tiksliau jau praeitais metais) pavažiavau ant streptokarpų Šiaip chiritos gal patiks, jeigu tiks augs , minisiningijos kol kas Koklerijų dar nepažįstu ir gerai
Mano meilė Nr.1 išlieka strepsai (nors su jais labaiusiai nesiseka), po to sanpaulijos ir tikrai labai mielos kolerijos. Gal dar auginsiu vieną kitą minisiningiją. Orchidėjos - na, kažkaip nepatraukė. Vieną auginsiu, kol gyva bus, ten buvo dovana dukrai.
Sveikos, ir as uzsikretus streptokarpu liga, is vienos mamytes pirkau 3 lapelius ziuresiu kaip jie man prigis, bet jei prileis augaliuku tai jauciu neturesiu kur deti. O dar sesers prasiau kad nupirktu mano svajoniu gelytes seklu jei vienos mamytes dovanota neprigytu tai noriu apsidrausti, tai galenis, toki man jie grazus tik gaila temos apie juos nera ir is dar noriu igyvendint viena nora tai uzsiauginti toki medeli net seile tysta paziurejus i sia nuotrauka, o orchidejos manes irgi neuzkabino, grazi gele bet nenoriu. Nepykit gal ir nelabai i tema bet noriu pasidalinti savo svajone