Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(geguzevasaris @ 2012 12 31, 18:46)
Jei  apie šitą, tai sunaudojau ne vieną indelį. Laba geras.

po jo nelieka oda lipni?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 31, 20:59)
po jo nelieka oda lipni?

ne
Atsakyti
Merginos, gal kas esate bandžiusi kokias nors veido kaukes iš L`occitane? Koks poveikis? Įdomu, ar verta įsigyti, pvz. ryžių valomąją kaukę ax.gif
Atsakyti
Turiu taukmedzio sveitikli veidui, tai poveikis kaip ir kaukes, oda tokia svelni, sudrekinta lieka. Mano oda sausa, jautri. Pirkciau dar karta. smile.gif

Isbandziau taukmedziu seruma veidui, labai patiko, labai tinka saltuoju metu laiku, padeda sausai oda isgyvent sildymo namuose ir salcio lauke sezona. Tokia net stipresne oda atrodo.
Atsakyti
Aš esu išbandžiusi šlamučių veido kaukę-kremą
http://img.loccitane...mp;id=27AA125MQ

labai man patiko, mano oda sausa ir jautri, tai žiemai, šaltuoju metu pats tas , vasarą gal ir ne taip tiktų, nes gana suriebina odą, turėjau tik mėginuką tai tik porai kartu užteko,
o esu pirkusi drėkinamoji veido kaukė „Angelica“ tai irgi labai neblogas, atgaivina, drėkina labai, oda švelni tokia, tikrai galima sakyti, kad po kaukės gaivi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 sausio 2013 - 08:26
QUOTE(~FSCG~ @ 2013 01 01, 20:13)
Turiu taukmedzio sveitikli veidui, tai poveikis kaip ir kaukes, oda tokia svelni, sudrekinta lieka. Mano oda sausa, jautri. Pirkciau dar karta.  smile.gif

Isbandziau taukmedziu seruma veidui, labai patiko, labai tinka saltuoju metu laiku, padeda sausai oda isgyvent sildymo namuose ir salcio lauke sezona. Tokia net stipresne oda atrodo.

Aš kremą bandžiau taip pat taukmedžio, mano oda irgi sausa ir jautri, tai super thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau veido ir kūno purškiklį su verbenom, nes labai jų kvapas patinka, bet nepatinka tai, kad purškia tokia didele srove ir veidas lieka šlapias, palyginimui Caudalie grožio eliksyras 1000 kartų geriau purškia.
Atsakyti
Beje, gal kas galėtų palygint šituos du lūpų balzamus
user posted imageuser posted image
Kuris geresnis/labiau patikęs? Ir apibūdinkit kvapą, jei nesunku;D
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 02 03, 17:54)
Beje, gal kas galėtų palygint šituos du lūpų balzamus
user posted imageuser posted image
Kuris geresnis/labiau patikęs? Ir apibūdinkit kvapą, jei nesunku;D

Aš rinkčiausi pirmąjį variantą, nes antrasis yra toks skystesnis ir man nuo jo šerpetoti lūpos pradėjo verysad.gif o kvapas kaip ir visos taukmedžių linijos - toks švelnus, kreminis - man patinka ax.gif
Atsakyti
n kartų esu pirkus šioje parduotuvėje, bet nei karto nesu gavus mėginėlio. Bet aš jų nenoriu, jei manęs priemonė nedomina, nes imt, kad imt schmoll.gif paskui tenka kojom sutept kremus, su šampūnais šepetėlius plaut.

Per Kalėdas dalino kuponus, perkant iki gruodžio 31 su tuo kuponu, davė, berods, 30 lt nuolaidą. Pirkau dušo aliejų ir dovanų. Davė kortelę bigsmile.gif nes šiaip kiek dovanom, ką pirkau tiek aš, tiek mama, nėra nieko davė, apie kortelę net neužsimindavo.
Todėl dabar per gimtadienį dovanoja 20 proc nuolaida ir ateina pasiūlymai žinutes.
Šiandien vėl gavau, kad įsigijus L'occitane tualetinį vandenį nuo 75 ml - DOVANA dušo želė (49 lt), skutimosi rinkinys tik 99 lt (vertė 135 lt) iki vasario 14 d.
bet čia turbūt kortelių turėtojams irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 08, 19:16)
n kartų esu pirkus šioje parduotuvėje, bet nei karto nesu gavus mėginėlio. Bet aš jų nenoriu, jei manęs priemonė nedomina, nes imt, kad imt  schmoll.gif paskui tenka kojom sutept kremus, su šampūnais šepetėlius plaut.

bet čia turbūt kortelių turėtojams irnesakyk.gif

O as supratau, kad visiems g.gif Idomu...
Idomu o siaip paprasius duotu ta kortele isigyti? Tokia paslaptinga ta parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 02 09, 13:14)
Idomu o siaip paprasius duotu ta kortele isigyti? Tokia paslaptinga ta parduotuve smile.gif

Tik perkant prekių pas juos galima įsigyti tą kortelę.
Atsakyti