QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 24, 12:22)
*Skamba kažkaip...
paaugliškai.
**Atvirai pasakius, man patinka, kai mane žmonės supranta teisingai, o ne lieka su savomis ir neretai klaidingomis interpretacijomis.
***Be to, neturiu kažkokio išankstinio nusistatymo prieš "cekaunus" ar "necekaunus" žmones, nes kas liečia mano šeimyninę padėtį, nėra nieko, ką pasakyti kokiomis nors aplinkybėmis būtų keblu, nepatogu ar kuo pati būčiau nelabai užtikrinta.

**Atvirai pasakius, man patinka, kai mane žmonės supranta teisingai, o ne lieka su savomis ir neretai klaidingomis interpretacijomis.
***Be to, neturiu kažkokio išankstinio nusistatymo prieš "cekaunus" ar "necekaunus" žmones, nes kas liečia mano šeimyninę padėtį, nėra nieko, ką pasakyti kokiomis nors aplinkybėmis būtų keblu, nepatogu ar kuo pati būčiau nelabai užtikrinta.
*Tegul. Matote, jus pati is tu, kurioms svarbu kaip jus vadina. mano sprendimai/pamastymai - jums paaugliski. O man visai normaliai, nes as zinau, ka as darau, aiskinti nematau reikalo. Po keliu postu susirasite dar pora epitetu mano nuomonei apibudinti. Apsimetate (!), kad nesuprantate, norite paaiskinimo. Kad veliau galetumete parasyti "a vat "zmona" skamba vienareiksmiskai" ir pan.
**O man tas pats.
***Man nekila jokiu kelblumu/nepatogumu/dviprasmiskumu apibudinti savo padeti. Absoliuciai jokiu.
Zmones skirtingi. gebejimas ta suvokti atnesa kazkiek isminties.