Įkraunama...
Įkraunama...

ar gyventi kartu iki vestuvių?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 24, 12:22)
*Skamba kažkaip... mastau.gif paaugliškai.

**Atvirai pasakius, man patinka, kai mane žmonės supranta teisingai, o ne lieka su savomis ir neretai klaidingomis interpretacijomis.

***Be to, neturiu kažkokio išankstinio nusistatymo prieš "cekaunus" ar "necekaunus" žmones, nes kas liečia mano šeimyninę padėtį, nėra nieko, ką pasakyti kokiomis nors aplinkybėmis būtų keblu, nepatogu ar kuo pati būčiau nelabai užtikrinta.

*Tegul. Matote, jus pati is tu, kurioms svarbu kaip jus vadina. mano sprendimai/pamastymai - jums paaugliski. O man visai normaliai, nes as zinau, ka as darau, aiskinti nematau reikalo. Po keliu postu susirasite dar pora epitetu mano nuomonei apibudinti. Apsimetate (!), kad nesuprantate, norite paaiskinimo. Kad veliau galetumete parasyti "a vat "zmona" skamba vienareiksmiskai" ir pan.

**O man tas pats.
***Man nekila jokiu kelblumu/nepatogumu/dviprasmiskumu apibudinti savo padeti. Absoliuciai jokiu.

Zmones skirtingi. gebejimas ta suvokti atnesa kazkiek isminties.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 13:28)
Apsimetate (!), kad nesuprantate, norite paaiskinimo. Kad veliau galetumete parasyti "a vat "zmona" skamba vienareiksmiskai" ir pan.

Koks jaudinantis spektaklio siužetas. bigsmile.gif Tik deja, kad aš kažko nesupratau, buvo Tavo versija, kuri nepasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 24, 13:43)
Koks jaudinantis spektaklio siužetas. bigsmile.gif Tik deja, kad aš kažko nesupratau, buvo Tavo versija, kuri nepasitvirtino.

Beprasmiska irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 24, 12:05)
Dar pazistu tokiu, kurie oficialiai issituoke, po kiek laiko susiejo antra karta bet santykiu neformina. Matyt isitikino, kad skirtumo nera. Ar jie pvz geresni uz siaip susimetusius? g.gif  Nes jie baznycioje neissituoke,  tik civiliskai, taip kaip dabar ax.gif

sakyciau neformina tam, kad nereiktu dar karta skirtis. kitaip tariant pasiruose bet kuria minute susikraut tases. Dinges pasitikejimas tarp ju.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 24, 18:29)
sakyciau neformina tam, kad nereiktu dar karta skirtis. kitaip tariant pasiruose bet kuria minute susikraut tases. Dinges pasitikejimas tarp ju.

Na bent jau vienu atveju gyvena susieje daugiau negu 10 metu, gime vaikai, siaip santykiai labai normalus...nepanasu i ta varianta.
Kazkada atsimenu snekejom apie tai, sake - gal kada senatveje uzsimanysim svente pasidaryt, o siaip jokio mum skirtumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 24, 19:34)
Na bent jau vienu atveju gyvena susieje daugiau negu 10 metu, gime vaikai, siaip santykiai labai normalus...nepanasu i ta varianta.
Kazkada atsimenu snekejom apie tai, sake - gal kada senatveje uzsimanysim svente pasidaryt, o siaip jokio mum skirtumo rolleyes.gif

Tai gal "susimete" tiesiog labiau stengiasi islaikyti gerus santykius?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 25, 11:52)

Na mano galva, tai toks klausimas gali kilti dažniausiai toms, kurios nėra turėjusios oficialios santuokos..
Tiesiog antrą ar trečią kartą tekėti, eiti į tuos valdiškus namus bei kelti tą šurmulį ne visiems ir ne visada norisi, o ir kam?... juk metuose ir taip pakankamai tų švenčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 25 rugpjūčio 2010 - 10:03
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 25, 10:52)

o man rodos abi puses vienodai, zinoma yra skirtingu situaciju,kad po vestuviu atsipalaiduoja, nes tarsi prisirise jau yra, nepabegs tures susitaikyti...poto regim kaip moterys neturi pinigu skyryboms, nes vyrai taikiai nesiskiria, o tai daugiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 08 25, 18:58)
o man rodos abi puses vienodai, zinoma yra skirtingu situaciju,kad po vestuviu atsipalaiduoja, nes tarsi prisirise jau yra, nepabegs tures susitaikyti...poto regim kaip moterys neturi pinigu skyryboms, nes vyrai taikiai nesiskiria, o tai daugiau kainuoja.

Ką reiškia atsipalaiduoja? Apsileidžia, nieko nesiekia? Bet juk tai nuo statuso nepriklauso g.gif Kiek sugyventinių yra, kurias sugyventinei išlaiko ir joms vadovauja, nei pirstelt be jų žinios negali g.gif
Na tos, kurios gyvena , priklausomos nuo vyrų, nesiekia mokslo, jokio savarankiškumo, man tik vištas primena g.gif Kiekvienas suaugęs žmogus privalo būti savarankiškas, sugebantis save išlaikyti bet kokiais gyvenimo atvejais.

Jei merginos svajonėse yra vestuvės - prieš pasipiršimus ir vestuvių planavimus nereikia kartu gyventi. Paskui ilgai ir nuobodžiai teks laukti ir neaišku ar sulauks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benek: 26 rugpjūčio 2010 - 08:31
ne tai turejau omenyje, tiesiog gavos matyti kelis pvz kai mergina draugiska , truputi susikausciusi, po vestuviu tampa vos ne sokiruojanti ragana blink.gif
nors nemazai ir vyru yra tokiu,kurie vos ne dzentelmenai, o po vedbu smurtautojai
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 08 25, 18:58)
As panasiai galvoju... Tik net ne "atsipalaiduoja", gal ne sis zodis, o kaip cia pasakius... Na, pvz, po didelio streso buna toks "otchodniakas", kai negali ne pirstu pajudinti... Na, panasiai taip ir vedybos - iki ju alia "stresas" (pabreziu - tai alegoriskas palyginimas), po to - otchodai..

QUOTE(benek @ 2010 08 26, 09:29)
Ką reiškia atsipalaiduoja? Apsileidžia, nieko nesiekia? Bet juk tai nuo statuso nepriklauso g.gif  Kiek sugyventinių yra, kurias sugyventinei išlaiko ir joms vadovauja, nei pirstelt be jų žinios negali g.gif
Na tos, kurios gyvena , priklausomos nuo vyrų, nesiekia mokslo, jokio savarankiškumo, man tik vištas primena g.gif  Kiekvienas suaugęs žmogus privalo būti savarankiškas, sugebantis save išlaikyti bet kokiais gyvenimo atvejais.

Jei merginos svajonėse yra vestuvės - prieš pasipiršimus ir vestuvių planavimus nereikia kartu gyventi. Paskui ilgai ir nuobodžiai teks laukti ir neaišku ar sulauks g.gif
Ne visos yra stiprios, visko siekiancios moterys. kai kurioms reikia skuduriuko vaidmens, buti pazeidziamai, nieko nemokanciai.. gal, vaikystes kokios nors problemos, charakteris toks galu gale. Jeigu visos butu kaip jus aprasete, savarankiskos, turincios kad ir ne solidzia, bet vis delto, saskaita banke "juodai dienai", nebijancios pareiskti savo nuomones ir mokancios suduoti atgal grazos - tik isivaizduokite toki pasauli... ne ne.. visos neturi buti tokios. visokiu yra, visokiu reikia. vyru skoniai irgi skiriasi, vieniems reikia stiprios, kitioems, tiesiog neissilavinusios paprastos..

Bet labai idomiai nuskambejo mintis apie vestuves.. na, gal ir yra tiesos.. linkusi sutikti.

QUOTE(Reika @ 2010 08 26, 10:01)
ne tai turejau omenyje, tiesiog gavos matyti kelis pvz kai mergina draugiska , truputi susikausciusi, po vestuviu tampa vos ne sokiruojanti ragana blink.gif 
nors nemazai ir vyru yra tokiu,kurie vos ne dzentelmenai, o po vedbu smurtautojai
O taip. Net neisivaizduoju kas pasikeicia. nejaugi santuokos liudijimas tiek keicia zmones.
Atsakyti
Mano nuomone yra tokia,jog pries vestuves BUTINA pagyventi kartu. O tai po to buna,kad zmones susituokia ir greit skiriasi,nes nepazinojo vienas kitas buitiniuose dalykuose. Pagyveni,dar kart isitikini,kad tai tikrai tavo antroji puse,kad tenkina jo charakteris,poziuris i tvarka ir t.t ir galim padaryti sprendima tuoktis ar ne.
Atsakyti