Įkraunama...
Įkraunama...

ar gyventi kartu iki vestuvių?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 18, 20:46)
Tai kad atitikimus lovoje poros, einančios kartu gyventi, paprastai būna jau seniai pasitikrinusios - kam dar tas bendras stogas?

"Susibegimus" jus vadinate atitikimus... lotuliukas.gif Tai kam aplamai bendrauti,draugauti,isteketi(vesti) ..."susibego"...vas,vas...ir gerai,o cia dar bendra uki vesti,o kam... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 18, 20:46)
Tai kad atitikimus lovoje poros, einančios kartu gyventi, paprastai būna jau seniai pasitikrinusios - kam dar tas bendras stogas?

Apsigyvenus kartu iškyla ritmo problema - dažnai vienam reikia dažniau nei kitam. Susitikinėjant dažniausiai ta problema nebūna tokia aštri...

Aš manau, kad pagyventi prieš vestuves reikia. Aišku, smagu tekėt skraidant padebesiais ir tikintis žiedlapiais kloto vedybinio gyvenimo, bet nusivylimas yra toooks nemalonus jausmas... unsure.gif

Netiesa, kad pagyvenus kartu sumažėja tikimybė susituokt dėl "o kam, juk ir taip gerai", čia nuo žmogaus įsitikinimų priklauso. Man vyras pasipiršo po maždaug 1,5 metų bendro gyvenimo. Tiesiog tiek jis, tiek aš jautėm, kad kažkas nepabaigta, ne iki galo padaryta. Ir mūsų draugai, gyvenantys "susimetę" planuoja vestuves arba jau susituokė, nei vieni netempia gumos su "juk ir taip gerai".

Nors maniau, kad gyvenimas po santuokos įteisinimo (pas mus tai buvo paprasčiausias susirašymas rotušėj) tikrai nepasikeis, bet vyras sako, kad dabar gera, ramu, saugu ir nebeliko kvailų diskusijų dėl smulkmenų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 18, 21:13)
Šlifavimasis šlifavimuisi nelygu. Gyvenant susimetus tai daugiau nagučių dailinimas su dilde, o santuoka - apsisprendimas kad ir su švitriniu popieriumi pereiti, jei reikės.

Na, jūs juk negyvenote nesusituokusi, ar ne? Tai, įtariu, kad fantazuojate wink.gif

Prieš pirmąsias vedybas aš negyvenau su vyru. Į jo/mūsų namus persikrausčiau tik po vestuvių. Periodas iki jų, kol draugavome, buvo labai rožinis. O paskui prasidėjo...hmmm...tolerancijos klausimai. Rezultatas - skyrybos.

Su antruoju vyru iki vedybų kartu gyvenom...ehmmm...netoli dviejų metų. Buvo visko - ir švitrinio popieriaus, ir dildžių. Ir kartu buvo matymas, kiek po to sugebam prisiderinti vienas prie kito. Atėjo supratimas, kad ne tik džiaugsme, bet ir varge.

Aš esu už pagyvenimą kartu ir pamatymą, koks žmogus šalia tavęs yra.
Atsakyti
As nezinau, kas turi buti per problema/elgesys/yda/iprotis ir pan., kur butu neimanoma prisitaikyti, apsislifuoti. Kad pagyvenus kartu, del to reiketu atsaukti vestuves. As manau, kad didziasias blogybes, kaip alkoholizmas , palaidas gyvenimo budas, narkotikai pastebime draugaujaunt. Problema, kad praleidzia pro pirstus, o po to virkauja: ai, galvojau po vestuviu pasikeis doh.gif Jo, pasikeis...
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 18, 23:03)
As nezinau, kas turi buti per problema/elgesys/yda/iprotis ir pan., kur butu neimanoma prisitaikyti, apsislifuoti. Kad pagyvenus kartu, del to reiketu atsaukti vestuves. As manau, kad didziasias blogybes, kaip alkoholizmas , palaidas gyvenimo budas, narkotikai pastebime draugaujaunt. Problema, kad praleidzia pro pirstus, o po to virkauja: ai, galvojau po vestuviu pasikeis  doh.gif Jo, pasikeis...

ir dauguma taip galvoja,kad po vestuviu pasikeis,bet ne velnio niekas nepasikeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 18, 23:03)
As nezinau, kas turi buti per problema/elgesys/yda/iprotis ir pan., kur butu neimanoma prisitaikyti, apsislifuoti. Kad pagyvenus kartu, del to reiketu atsaukti vestuves. As manau, kad didziasias blogybes, kaip alkoholizmas , palaidas gyvenimo budas, narkotikai pastebime draugaujaunt. Problema, kad praleidzia pro pirstus, o po to virkauja: ai, galvojau po vestuviu pasikeis  doh.gif Jo, pasikeis...

Jums matyt baisiausia yra alkoholizmas,narkotikai ir t. t. ..,o va kitoms ,numestos nesvarios kojines( drauge pasakojo,tai buvau pasibaisejusi,kai jai reikedavo jas kiekviena diena imesti i nesvariu drabuziu deze),sesuo nepakente siurbciojimo prie stalo( reikejo vis pastabas duoti)...ir dar daug kitu atrodo smulkiu,bet moterims svarbiu dalykeliu...Taigi,pagyvenusi,pamaciusi kas ir kaip ,arba bandai taisyti visas "smulkmeneles" arba ne,ir ate tada...
Ar manote,kad stampukas pase,zmogu pakeicia...Teisiskai moterims tai svarbu,bet tik tokioms ,kurios maziau uzdirba ar "tampa" islaikytinems...,bet savarankiskom moterim(jos sudaro vedybine sutarti),ne...

Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 23:23)
Jums matyt baisiausia yra alkoholizmas,narkotikai ir t. t. ..,o va kitoms ,numestos nesvarios kojines( drauge pasakojo,tai buvau pasibaisejusi,kai jai reikedavo jas kiekviena diena imesti i nesvariu drabuziu deze),sesuo nepakente siurbciojimo prie stalo( reikejo vis pastabas duoti)...ir dar daug kitu atrodo smulkiu,bet moterims svarbiu dalykeliu...Taigi,pagyvenusi,pamaciusi kas ir kaip ,arba bandai taisyti visas "smulkmeneles" arba ne,ir ate tada...
Ar manote,kad stampukas pase,zmogu pakeicia...Teisiskai moterims tai svarbu,bet tik tokioms ,kurios maziau uzdirba ar "tampa" islaikytinems...,bet savarankiskom moterim(jos sudaro vedybine sutarti),ne...

Na bent jau man, tai alkoholizmas tikrai baisiau, nei ismetytos kojines biggrin.gif Siaip nelabai supratu, ka tu cia prirasei...
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 18, 23:33)
Na bent jau man, tai alkoholizmas tikrai baisiau, nei ismetytos kojines  biggrin.gif Siaip nelabai supratu, ka tu cia prirasei...

Nepergyvenk,viskas tau dar pries akis...,ir kai pavargusi turesi pakelineti kojines,batus...,tai tada pamatysi to gyvenimelio kita puse... lotuliukas.gif Nezinau kaip ten su alkoholizmu ar kitom panasiom bedom,bet...
Prirasiau taip kaip gyvenime buna,deja...O tu ziurek ,ziurek pro rozinius akinius,kad paskui su zydrais nereiktu vaiksciot... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 23:40)
Nepergyvenk,viskas tau dar pries akis...,ir kai pavargusi turesi pakelineti kojines,batus...,tai tada pamatysi to gyvenimelio kita puse... lotuliukas.gif Nezinau kaip ten su alkoholizmu ar kitom panasiom bedom,bet...
Prirasiau taip kaip gyvenime buna,deja...O tu ziurek ,ziurek pro rozinius akinius,kad paskui su zydrais nereiktu vaiksciot... lotuliukas.gif

gerai tu cia pavarei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 22:40)

o kam tas kojines kelt? nusibos meslyne gyvent - pats pasikels.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 18, 23:45)
gerai tu cia pavarei    lotuliukas.gif

Saunuole...,maniau ,kad nesuprasi juoku..,nors kai pagalvoji,kokie cia juokai...kaip sakoma:"Juokas pro asaras" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 08 18, 23:59)
o kam tas kojines kelt? nusibos meslyne gyvent  - pats pasikels.

Matai,jei jis tik vienas gyventu,tai jo...,bet jei "tokiame" jovale kartu gyvent,tai nafik...,geriau tada vienai,savarankiskai,nepriklausomai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 18, 23:14)
   Matai,jei jis tik vienas gyventu,tai jo...,bet jei "tokiame" jovale kartu gyvent,tai nafik...,geriau tada vienai,savarankiskai,nepriklausomai... lotuliukas.gif

be galimybes duot zmogui sansa pasidaryt isvadas?

man kazkaip skirtis del kazkokiu kojiniu neatrodo rimta ir priezastis, kai tu prisieki pries Dieva, pries tevus ir gimines, ir turte ir skurde ir dziaugsme ir varge buti kartu, kad ir kas benutiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 18 rugpjūčio 2010 - 23:38