Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Visada perku "Vilnius" majonezą, bet pastebėjau , kad kiekvieną kartą jo skonis būna kitoks. Kartais – labai skanus, kartais – turi kažkokį bjaurų prieskonį. Ar jūs nepastebėjot?
Atsakyti
as tik Vilnius. Nors labai retai naudoju, praktiskai tik per sventes, bet jei jau naudoju, tai tik ji thumbup.gif
Atsakyti
Vilniaus ir butinai su krapais
Atsakyti
Dazniausiai Vilniaus su krapais arba Daumantu
Atsakyti
as jokio nevalgau o vyras tik Vilniaus smile.gif
Atsakyti
Padėkit sutrasti tą Glacee majonezi receptuką 4u.gif

O Sintagmos receptainėje radau tokį majonezo receptą:
Majonezas

1 trynys
1 šaukštelis garstyčių miltelių
1 šaukštelis miltinio cukraus
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio paprikos
1 1/2 šaukšto citrinų sulčių ar acto
250 ml aliejaus

Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Į dubenėlį įdėti trynį, suberti garstyčias, cukrų, druską ir papriką. Gerai išmaišyti.
Supilti citrinų sultis, įpilti 1 šaukštą aliejaus ir elektriniu maišytuvu vidutiniu greičiu maišyti, kol aliejus išsiskaidys į smulkius rutuliukus.
Plakti 2 min.
Po to pilti antrą šaukštą aliejaus ir vėl plakti.
Kai vis maišydami supilsite 4 šaukštus, pradėkite pilti po du ar tris.
Viso užtruksite apie 5 minutes.
Gausis 1 1/4 (312 ml) puoduko majonezo.
Laikyti šaldytuve.


Atsakyti
dažniausiai Daumantų
Atsakyti
labai geri majonezai yra rusiski jie daug pigesni uz helmans ir skoniu ne kiek nenusileidzia helmansui . Dar perku Natura irgi labai skanus, o lietuvisku kiek visokiu isragavau tai ne vieno gero neradau
Atsakyti
Vilniaus mirksiukas.gif skaniausias man su krapais thumbup.gif
Atsakyti
Daumantu melynu dangteliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 05 19, 10:36)
Daumantu melynu dangteliu blush2.gif


Ir mes visą laiką perkam Daumantų "mėlyną" smile.gif
Atsakyti
As dievinu Helmans (atrodo taip rasosi)! Ir negaliu be jo gyventi thumbup.gif
Atsakyti