Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Aš perku tik Vilniaus. Visokių rūšių. Ypač patiko pas tetą ragautas majonezas su krienais.
Atsakyti
Nelygu, kokiam patiekalui jis bus naudojamas ax.gif Jei salotoms ar prie kokio virto kiausinio, tai man skaniausi Helmans ir Natura. O siaip i visokius kepinius ir panasius gaminius tinka ir Daumantu ar Vilniaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ladana @ 2007 05 17, 16:04)
labai geri majonezai yra rusiski  jie daug pigesni uz helmans ir skoniu ne kiek nenusileidzia helmansui .

Gal gali parasyti kaip jie vadinasi ir kur parduodami? Idomu butu isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 04 02, 23:44)
As gal jau pusmeti istikima Kedainiu majonezui be konsrevantu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi .Seniau Daumantu pirkdavau ,bet kaip paragavau Kedainiu be konservantu Daumantu nebeperku .
Atsakyti
Vyras megsta Natura arba helmans,o as Vilniaus.
Atsakyti
Vilniaus -neriebus thumbup.gif
Atsakyti
O mes visad perkam "Kedainiu be konservantu" thumbup.gif pats skaniausias mirksiukas.gif
Atsakyti
"Vilniaus" arba "Daumantų" thumbup.gif
Atsakyti
Majonezo beveik nenaudoju. Tik kepiniams. Man labai keista kaip galima kazka valgant (pvz mesyte ar zuvi) dazyt i majoneza schmoll.gif Na dar kiausini tai suprantu.. g.gif
Atsakyti
o as megstu majoneza bigsmile.gif .Dedu visur, kur tik imanoma - and sumustiniu, mesos, i salotas, ant kiausiniu. Tik va, kaloriju anas bjaurybe turi, tad naudoju Vilniaus neriebu.
Atsakyti
Lengviausias ir skaniausias- Hellmans.
Atsakyti
mėgstu majonezą, ir kuo riebesnį bigsmile.gif labiausiai tai Daumantų (mėlyną), Vilniaus nieko ir dar Hellmans smile.gif
Atsakyti
Tik Vilniaus, man jis pats skaniausias smile.gif
Atsakyti