Nelygu, kokiam patiekalui jis bus naudojamas
Jei salotoms ar prie kokio virto kiausinio, tai man skaniausi Helmans ir Natura. O siaip i visokius kepinius ir panasius gaminius tinka ir Daumantu ar Vilniaus 
Papildyta:
Gal gali parasyti kaip jie vadinasi ir kur parduodami? Idomu butu isbandyti


Papildyta:
QUOTE(ladana @ 2007 05 17, 16:04)
labai geri majonezai yra rusiski jie daug pigesni uz helmans ir skoniu ne kiek nenusileidzia helmansui .
Gal gali parasyti kaip jie vadinasi ir kur parduodami? Idomu butu isbandyti

QUOTE(miskouoga @ 2007 04 02, 23:44)

Vyras megsta Natura arba helmans,o as Vilniaus.
Vilniaus -neriebus

O mes visad perkam "Kedainiu be konservantu"
pats skaniausias


"Vilniaus" arba "Daumantų"

o as megstu majoneza
.Dedu visur, kur tik imanoma - and sumustiniu, mesos, i salotas, ant kiausiniu. Tik va, kaloriju anas bjaurybe turi, tad naudoju Vilniaus neriebu.

Lengviausias ir skaniausias- Hellmans.
mėgstu majonezą, ir kuo riebesnį
labiausiai tai Daumantų (mėlyną), Vilniaus nieko ir dar Hellmans


Tik Vilniaus, man jis pats skaniausias
