QUOTE(Nura @ 2015 07 08, 18:39)
Nesutiks dirbti... aha, sakys "nenori nedirbk', o kažin nedirbant už ką šeimas išlaikyti?? gal nuo medžių pinigų pasiskinti? Pakels minimų 5 eurais per metus laiko, o tuo metu gyventi iš ko? iš oro? jūs pati suprantate, kokias utopijas šnekate?
Kad neturiu aš apie ką su jumis šnekėti. Įskiepykit sau dozę optimizmo, tai gal gyvenimas prašviesės ir pagerės, nes dabar gi visi ūbagai, visur skurdas, žemos algos, stengtis neverta nes nieko iš to nesigaus. Vaje!!
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 07 08, 18:43)
Matote, žmonėms reikia iš kažko gyventi ir save išsilaikyti, bet jūs gi manote, kad galima atsisakyti dirbti ir sėdint ant sofos laukti, kol minimumą pakels
Tai jo, dauguma gi taip ir daro, sėdi namie ant sofkutės ir laukia kol geras darbas į duris pasibels
Kas belieka, darbas neateina, tai nors minimumo pakėlimo kartais sulaukia
Papildyta:
Žinot, jeigu tikrai tos algos Lietuvoje tokios mažos tai įsijunkite kokį emigrantams skirtą portalą ir paskaitykite komentarus. Uk atrodo ir algos didesnės ir šiaip geriau, bet kažkodėl tie ten patys nieko negalintys pasiekti verkšlena kokios algos mažos, kaip sunku, kaip viskas blogai. Aš jums sakau, čia tokia kategorija žmonių ir nuo algos dydžio nepriklauso. Žinau aš ir ne minimumą gaunančių, bet pastoviai verkšlenančių, kad kokie jie geri, o jiems daugiau nemoka