QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:59)
negražus. Mulatų esu labai gražių mačius, o šitas tai kažkoks, jis man visai ne seksualiai atrodo.
O Rusijai yra labai palanku , kad JAV monopolijai iskilo gresme, per augancia Kinijos ekonomika, sumazejusia dolerio verte. Todel, mano galva, zveris tyli ne siaip sau, laukdmas palankesnio laiko smogti smugiui...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 20:02)
Pagriskite savo melagystes. As jau jusu metodus zinau, kaip dali tiesos jus miksuiojate su pamazgom. Nuo to pamazgos tikresnes netampa. As kalbu apie seimos represavima.
Kaip supratau, esate melage, kuriai visos priemones geros, kad apdergti zmogu. Nes nesibodite manipuliuoti faktais.
Moonte,. kodel negalite nusileisti, kodel?Juk buvo tokia kalba, kazkada apie proto vingius ne viena karta, apie tai, kas protingas, kas kvailas ir t.t.Juk visada lengviau buti kvailiu, tai nieko neipareigoja, kartais nusineki, kartis pasakai protingai ir ka? nieko...,juk protingas ir taip pastebes, kas, kur ir kame?O kodel nenorite buti kvailiais?Juk kvailas yra ir mielas, toks trecias ir nekaltas( nors kazkada kazkas sake,kad mielas ir puskvailis dar susiderina, bet visiskai kvailas, braukiamas is sarasu, nors ir mielas

)ta prasme, ai...