Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2011 05 18, 11:53)
Nesioju 42 dydi. smile.gif
Pabandysiu paieskoti ko nors panasaus.
dekui uz komentara

Eikit, gi visose parduotuvėse tokių dydžių pilna, na, gal išskyrus kokią BSK, į kurią juk ir taip neitumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2011 05 19, 08:33)
tankini pasirinkimas musuose mazas

Yra Marks&Spencer Vilniuje.

QUOTE(Almost @ 2011 05 19, 08:34)
atsiprašau, kad įsiterpiau, bet Jūs su šiuo dydžiu laikote save apvalute? kad gražutė, tai neabejoju, bet aš net pasimečiau...  blush2.gif pati nešioju 40/42 ir jaučiuos tokia faina, normali, visiškai ne apvalutė  blink.gif

As nesioju 42 siuo metu. Kelnes netgi 40-42. Jauciuosi normali ir faina, ir grazi smile.gif. Bet pripazinkim, net su savo 173 ugiu pagal KMI turiu antsvorio. Nedaug, kelis kg. Bet turiu. Pagal mane normalus dydis yra 36-40 (priklausomai nuo ugio).

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 20, 10:35)
Eikit, gi visose parduotuvėse tokių dydžių pilna, na, gal išskyrus kokią BSK, į kurią juk ir taip neitumėt mirksiukas.gif

thumbup.gif
Labai pritariu. Visos rubu parduotuves turi dydzius iki 42, daugelis iki 44 smile.gif. Pamirskit kad patariau Jums kreipt demesi i apvaluciu linijas tokias kaip "Great girls" ir pan. Jums tinka bet kuri parduotuve smile.gif.

Ai, dar man rodos Mango parduotuvej tokiu dydziu gal ir ner.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2011 05 20, 06:27)
visai gražūs modeliukai, pač pirmoji suknytė wub.gif .. pas merginą ir rankos gražios, ir kojos gražios, tai gal dėl to man labai tvarkingai ir dailiai atrodo rolleyes.gif

P.s atrasis modelis man patinka mažiausiai, tokios maikytės nepirkčiau sau schmoll.gif  4u.gif

QUOTE(Fever Ray @ 2011 05 20, 06:35)
tai jau tikrai. tik bėda, kad tikrai ne visoms apvalioms duotos tokios rankos/kojos. aš pamačius iškart garsiausiai pasakiau - neeee biggrin.gif nes ant petnešų ir trumpa  biggrin.gif

su Jusmis tikrai sutinku, kad ta vidurinė marga maikutė na ne labai kokia, bet jei ja pakeitus kokia prašmatnesne, tarkim per kaklą, platesnėm šleikutėm, manau tikrai gražiai atrodytų smile.gif
Atsakyti
oi, kad as tilpciau i 42, tai visai galvos del rubu nesukciau.
o kas link tu manekeniu, demonstruojanciu rubelius apvalioms, tai ir tik nervai suima. visos paprastai aukstos buna graziomis rankomis ir be pilvuku. man kai kuriu figuros tai isvis superines, tokios smelio laikrodzio
Atsakyti
oi, kaip aš pritariu robisss, 42dydis man arrodo idealu, net kažkur skaičiau, kad tokio dydžio moterys pačios laimingiausios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2011 05 20, 11:17)
oi, kad as tilpciau i 42, tai visai galvos del rubu nesukciau.
o kas link tu manekeniu, demonstruojanciu rubelius apvalioms, tai ir tik nervai suima. visos paprastai aukstos buna graziomis rankomis ir be pilvuku. man kai kuriu figuros tai isvis superines, tokios smelio laikrodzio

Pritariu thumbup.gif jos beveik tobulos ( mano supratymu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 05 20, 11:11)
Labai pritariu. Visos rubu parduotuves turi dydzius iki 42, daugelis iki 44 smile.gif. Pamirskit kad patariau Jums kreipt demesi i apvaluciu linijas tokias kaip "Great girls" ir pan. Jums tinka bet kuri parduotuve smile.gif.

Ai, dar man rodos Mango parduotuvej tokiu dydziu gal ir ner.

Yra Mango, turiu 8 US dydžio džinsus, beje, puikiai sustato užpakaliuką mirksiukas.gif

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 06 03, 07:26)
Pritariu  thumbup.gif  jos beveik tobulos ( mano supratymu  blush2.gif )

Man tai tobulas dydis turbūt visada liks 36, maniškis 40-42 tai neee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 03, 08:26)
Man tai tobulas dydis turbūt visada liks 36, maniškis 40-42 tai neee doh.gif

Viskas priklauso nuo to, koks dabar dydis mirksiukas.gif kai buvau 40 tai svajojau apie 36-38 bigsmile.gif o dabar , kas sugrazintu 40 doh.gif
Atsakyti
dydis dar ne viskas. rolleyes.gif
Priklauso ir nuo ugio,ir nuo sudejimo.
Su 42 dydziu viena gali atrodyt visai liekna,o kita apvali ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 03 birželio 2011 - 19:53
tuoj tema pavirs 38 - 42 dydžio baisiai storų mergų padejavimais, kokios didelės jų subinės doh.gif
Atsakyti
geriau diskusija pakryptuta linkme, kaip paslepti trukumus, kur nusipirkti ir nuotraukos, pavyzdžiai, o ne man patinka, o man nepatinka, as stora, tu dar nestora...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 06 birželio 2011 - 10:16