QUOTE(dangerele @ 2011 05 18, 11:53)
Eikit, gi visose parduotuvėse tokių dydžių pilna, na, gal išskyrus kokią BSK, į kurią juk ir taip neitumėt

QUOTE(MELDA @ 2011 05 19, 08:33)
tankini pasirinkimas musuose mazas
Yra Marks&Spencer Vilniuje.
QUOTE(Almost @ 2011 05 19, 08:34)
atsiprašau, kad įsiterpiau, bet Jūs su šiuo dydžiu laikote save apvalute? kad gražutė, tai neabejoju, bet aš net pasimečiau...
pati nešioju 40/42 ir jaučiuos tokia faina, normali, visiškai ne apvalutė 

As nesioju 42 siuo metu. Kelnes netgi 40-42. Jauciuosi normali ir faina, ir grazi

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 20, 10:35)
Eikit, gi visose parduotuvėse tokių dydžių pilna, na, gal išskyrus kokią BSK, į kurią juk ir taip neitumėt 

Labai pritariu. Visos rubu parduotuves turi dydzius iki 42, daugelis iki 44

Ai, dar man rodos Mango parduotuvej tokiu dydziu gal ir ner.
QUOTE(Zhaliaakee @ 2011 05 20, 06:27)
visai gražūs modeliukai, pač pirmoji suknytė
.. pas merginą ir rankos gražios, ir kojos gražios, tai gal dėl to man labai tvarkingai ir dailiai atrodo 
P.s atrasis modelis man patinka mažiausiai, tokios maikytės nepirkčiau sau

P.s atrasis modelis man patinka mažiausiai, tokios maikytės nepirkčiau sau

QUOTE(Fever Ray @ 2011 05 20, 06:35)
tai jau tikrai. tik bėda, kad tikrai ne visoms apvalioms duotos tokios rankos/kojos. aš pamačius iškart garsiausiai pasakiau - neeee
nes ant petnešų ir trumpa 

su Jusmis tikrai sutinku, kad ta vidurinė marga maikutė na ne labai kokia, bet jei ja pakeitus kokia prašmatnesne, tarkim per kaklą, platesnėm šleikutėm, manau tikrai gražiai atrodytų

oi, kaip aš pritariu robisss, 42dydis man arrodo idealu, net kažkur skaičiau, kad tokio dydžio moterys pačios laimingiausios

QUOTE(Robisss @ 2011 05 20, 11:17)
oi, kad as tilpciau i 42, tai visai galvos del rubu nesukciau.
o kas link tu manekeniu, demonstruojanciu rubelius apvalioms, tai ir tik nervai suima. visos paprastai aukstos buna graziomis rankomis ir be pilvuku. man kai kuriu figuros tai isvis superines, tokios smelio laikrodzio
o kas link tu manekeniu, demonstruojanciu rubelius apvalioms, tai ir tik nervai suima. visos paprastai aukstos buna graziomis rankomis ir be pilvuku. man kai kuriu figuros tai isvis superines, tokios smelio laikrodzio
Pritariu

QUOTE(jurgacka @ 2011 05 20, 11:11)
Labai pritariu. Visos rubu parduotuves turi dydzius iki 42, daugelis iki 44
. Pamirskit kad patariau Jums kreipt demesi i apvaluciu linijas tokias kaip "Great girls" ir pan. Jums tinka bet kuri parduotuve
.

Yra Mango, turiu 8 US dydžio džinsus, beje, puikiai sustato užpakaliuką

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 06 03, 07:26)
Man tai tobulas dydis turbūt visada liks 36, maniškis 40-42 tai neee

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 03, 08:26)
Viskas priklauso nuo to, koks dabar dydis

dydis dar ne viskas.
Priklauso ir nuo ugio,ir nuo sudejimo.
Su 42 dydziu viena gali atrodyt visai liekna,o kita apvali

Priklauso ir nuo ugio,ir nuo sudejimo.
Su 42 dydziu viena gali atrodyt visai liekna,o kita apvali

tuoj tema pavirs 38 - 42 dydžio baisiai storų mergų padejavimais, kokios didelės jų subinės

geriau diskusija pakryptuta linkme, kaip paslepti trukumus, kur nusipirkti ir nuotraukos, pavyzdžiai, o ne man patinka, o man nepatinka, as stora, tu dar nestora...