Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(KriuKriu @ 2008 11 20, 21:56)
Jau pildziau. Ten paprasta ir atsakymas paaiskeja per minute.
Gavau leidima iki 2010 metu lapkricio.

Norejau paklausti, o tu jau turi bilietus, ar ten palikai tuscia, nieko nepyldei
Atsakyti
as 2dieni isskrendu... per kopenhaga i cikaga...
kaip jums cikagos oro uostas O'Hare? kaip jo muitininkai?

convict<<< kokiam tu oro uoste buvai patikrinta taip?
mane tai egzaminavo Oharej biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot kada buna pigiausi bilietai i USA?

Kaip manot ar 7-9 dienu uzteks susidaryt ispudi apie New York, nulekt iki Denver, nuvaziuot i Black Hills, Yellowstone nacionalini parka, Grand Canyon ir Las Vegas? Gal galetumet ka geresnio pasiulyt tokiam trumpam laikotarpiui?

O gal savaitei ten visai neapsimoka vaziuot - tik pinigu kruva isleisiu bilietams ir nieko nepamatysiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 22 lapkričio 2008 - 20:24
QUOTE(vyteneur @ 2008 11 21, 20:54)
convict<<< kokiam tu oro uoste buvai patikrinta taip?
mane tai egzaminavo Oharej biggrin.gif

Ten pat lotuliukas.gif

QUOTE(Archideja @ 2008 11 22, 20:23)
O gal savaitei ten visai neapsimoka vaziuot - tik pinigu kruva isleisiu bilietams ir nieko nepamatysiu?

Pritariu šiai minčiai. Aš buvus jau 6 kart, vieną kart pusmetį kitą kart mėnesį, bet trumpiau mėnesio nesu buvus, tuo labiau ten mano mama, sesuo ir t.t. gyvena, ir tai laiko mėnesiui per mažai. Kad ir šiais metai floridoj buvau porą savaičių kurios prašvilpė mygom, nespėjau net susižiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2008 11 21, 12:17)
Norejau paklausti, o tu jau turi bilietus, ar ten palikai tuscia, nieko nepyldei

Palikau tuscia, nieko nepildziau, nes bilieto dar neturiu, norejau pirma isbandyt kaip su tuo registravimusi bus.

O vyras dar paso neturi, bet jau bilietus laikas pirkt, pigiu nebeliks kol pasidarys sad.gif
Tai gal pirksim pirma bilietus, veliau ir jis registruosis kai naujas pasas bus isduotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 23 lapkričio 2008 - 15:14
O gal kas yra buve San Juan (Puerto Rico) ir pasidalintu ispudziais bigsmile.gif

Nusipirkom kelione San Juan- Miami- NY- Boston. NY buvau kelis kartus, tai kaip ir viska zinau, tik MB nori aplankyti. Tai gal dar ir apie Miami ir Bostona kokiu atsiliepimu g.gif Nors labiausia domina San Juan'as. Gal kas ilsejosi ten, nes noriu kazkur atokesnes vieteles poilsiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 11 22, 22:34)
Pritariu šiai minčiai. Aš buvus jau 6 kart, vieną kart pusmetį kitą kart mėnesį, bet trumpiau mėnesio nesu buvus, tuo labiau ten mano mama, sesuo ir t.t. gyvena, ir tai laiko mėnesiui per mažai. Kad ir šiais metai floridoj buvau porą savaičių kurios prašvilpė mygom, nespėjau net susižiūrėt doh.gif

Gal buvai Niujorke ar Vasingtone? Ar apsimoka ten vykti kovo menesio gale del izymybiu apziurejimo ir pan.? Oras tokiu laiku dar saltas, ar jau nelabai?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 11 18, 11:38)
O man iš visų kelionių į jav(buvau jau 6 kartus) niekad netikrino kaip paskutinį kart, šį vasarį, dieve dieve kaip kokią teroristę doh.gif  bet paskui įjungiau durnių kad angliškai nesuprantu, kvieskit man vertėja tai atstojo prakeiktas meksykas oheroj doh.gif

ir kaip jau ten tikrino? isrenge nuogai pries visur ir kuno ertmes patikrino ar kaip? jau neduok dieve lietuvio tase atsegs apsauginiai tai prikurs istoriju, kaip nezinia ka... doh.gif ir dar kolioja zmones savo darbus dirbancius. Mane LT du kartus isskrendant is ten iskrate ir net daiktu atgal nesudejo, teko paciai persipakuot ant smugio - viena is tu kartu su 4 menesiu vaiku ant ranku - tai irgi gal jau verkti reiktu ir keikti visus is eiles? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vyteneur @ 2008 11 21, 14:54)
as 2dieni isskrendu... per kopenhaga i cikaga...
kaip jums cikagos oro uostas O'Hare? kaip jo muitininkai?

oro uostas didelis ir vienas uzimciausiu pasaulyje, muitininkai kaip ir bet kur kitur JAV - dirba pagal tuos pacius istatymus.
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 11 22, 14:23)
Gal zinot kada buna pigiausi bilietai i USA?

Kaip manot ar 7-9 dienu uzteks susidaryt ispudi apie New York, nulekt iki Denver, nuvaziuot i Black Hills, Yellowstone nacionalini parka, Grand Canyon ir Las Vegas? Gal galetumet ka geresnio pasiulyt tokiam trumpam laikotarpiui?

aplamai pigiausi turbut pavasari buna. bet akciju bet kada gali pasitaikyt.

tavo suplanuotam marsrutui 7-9 dienu tikrai per mazai, nebent prabegom tik pamatyt kazka. juk pvz is niujorko, kad nuskrist i Las vegasa - apie 5 valandas uzima, be persedimu, jei su persedimu dar daugiau, pridek laukima oro uoste ir t.t., plius dar triju valandu laiko skirtumas tarp skirtingu salies pakranciu ir visa diena jau vien tam sueina. tokiai kelionei bent 3 savaiciu reiktu. o jei tik savaitei ar 9 dienoms tegali, tai geriau jau likti vienoj pakrantej, nesiblaskant po visur. pvz bostonas, nyc, washington dc. arba grand canyon- las vegas - ir kalifornijoj kazkas San Francisco, LA, san diego ir t,t,.

Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 11 24, 00:02)
tavo suplanuotam marsrutui 7-9 dienu tikrai per mazai, nebent prabegom tik pamatyt kazka. juk pvz is niujorko, kad nuskrist i Las vegasa - apie 5 valandas uzima, be persedimu, jei su persedimu dar daugiau, pridek laukima oro uoste ir t.t., plius dar triju valandu laiko skirtumas tarp skirtingu salies pakranciu ir visa diena jau vien tam sueina. tokiai kelionei bent 3 savaiciu reiktu. o jei tik savaitei ar 9 dienoms tegali, tai geriau jau likti vienoj pakrantej, nesiblaskant po visur. pvz bostonas, nyc, washington dc. arba grand canyon- las vegas - ir kalifornijoj kazkas San Francisco, LA, san diego ir t,t,.

teisybe, su 7 dienom grynom sunkiai. Tavo vietoje rinkciausi tada skrydi i Las Vegas ir nuvaziuociau pora dienu i Grand Canyon ir pora i Zion nac. parka - toks pat grozis kaip GC, tik is apacios:) Aisku, jei ziema, tai gal geriau Zion'ui tik dienele paskirti.

Denveris - ar i ji nori vaziuoti, ar i Colorada? Tai du skirtingi dalykai. Mes kitai vasarai jau suplanavom atostogas kokiu 3-4 sav. Rocky Mountains. Tokiuose miestukuose kaip Silverton, Ouray, Mesa Verde, Arches aplankyti. Gal dar ka pakeliui, o siaip po kalnus pakopineti:)

Beje, jei kam reikia nemokamo kelioniu draudimo su kortele (irgi nemokama, jokiu pasleptu papildomu netiketu mokesciu smile.gif, rasykit i AZ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 24 lapkričio 2008 - 21:06
QUOTE(MichGirl @ 2008 11 24, 00:02)
ir kaip jau ten tikrino? isrenge nuogai pries visur ir kuno ertmes patikrino ar kaip? jau neduok dieve lietuvio tase atsegs apsauginiai tai prikurs istoriju, kaip nezinia ka...  doh.gif ir dar kolioja zmones savo darbus dirbancius. Mane LT du kartus isskrendant is ten iskrate ir net daiktu atgal nesudejo, teko paciai persipakuot ant smugio - viena is tu kartu su 4 menesiu vaiku ant ranku - tai irgi gal jau verkti reiktu ir keikti visus is eiles?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na nereikia čia pulti, nes panašiai ir buvo. Iščiupinėjo net liemenuką visą, pešė plaukus, tirkindami ar ne perukas ir t.t. aš apie tašes net nekalbu, nes skridau tuščiom, tik su rankinuku. Tad gerbiamoji, nereik čia pult akių draskyt. Iš lietuvos išskrendant iš vis tyliu kas per situacija būną.
O dar, tašes atsegė apsoliučiai visus kartus kiek teko skristi, nebuvo tokio kad nepačiupinėtų medaus, ar net nekištų į jį metalinių virbų....
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 11 24, 20:56)
Na nereikia čia pulti, nes panašiai ir buvo. Iščiupinėjo net liemenuką visą, pešė plaukus, tirkindami ar ne perukas ir t.t. aš apie tašes net nekalbu, nes skridau tuščiom, tik su rankinuku. Tad gerbiamoji, nereik čia pult akių draskyt. Iš lietuvos išskrendant iš vis tyliu kas per situacija būną.
O dar, tašes atsegė apsoliučiai visus kartus kiek teko skristi, nebuvo tokio kad nepačiupinėtų medaus, ar net nekištų į jį metalinių virbų....

Jei skrydis yra i viena puse, JAV viduje tikrins beveik 100%. Reik ijungt durniaus pavara ir tiek, nes siaip tai pasijunti tada kaip siuksle... pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 11 24, 14:56)

o tai su perukais skraidyt negalima, kad tikrino ar ne perukas? lotuliukas.gif O del liemenuko, tai arba metalas jame esantis pypsejo arba gelinius ideklus turejai, arba ju suva narkotikus uzuode lotuliukas.gif - is niekur nieko niekas nesiciupineja, be jokios priezasties.

visam kitam buvo reikalas, kai maista veziojies tai reikia ir tiketis, kad tikrins. As kai apart saldainiu ir pan nieko valgomo nesivezioju, tai per beveik 8 metus gyvenimo JAV i cia parskrendant is bet kurios salies, dar ne karto netikrino papildomai niekas muitinese.
Atsakyti