QUOTE(kauke26 @ 2009 04 08, 22:15)
Oi tai luks

Man kaip tik reikia 87 dienu ten. Tiek visko zadu aplankyti

O kur jus buvot, ka matet? patiko?
Buvom daug kur, bet 3 savaites apziureti visko nepavyko. Bet is esmes kelione tikrai labai patiko. Atskridom i NY, ten praleidom 4 dienas, po to kelione masina iki Baltimones, uzsukant i Filadelfija. NY didelio ispudzio nepaliko. Labai patiko Vasingtonas. Ypac muziejai (beje, jie nemokami). Ten vien tik gamtos (berods) muziejui galima praleisti gera pusdieni. Arlingtono kapines, obeliskas (pasirodo, i ji pasikelt galima), baltieji rumai... zodziu labai faina

tik gaila, kad Vasingtone 1 diena teturejom.
Po to skridom i Majami. Man patiko. Poilsiui laiko beveik neturejom, tad vel nuo ryto iki vakaro buvo lekimas. Vaziavom i Miami keys. Patarimas, jeigu noretumet kur nors issimaudyt. Kol vaziavom iki tu keys, tiek vienam, tiek kitam sone vis pasitaikydavo nerealiu papludimiu. Vanduo zydras, smelis baltas, zodziu rojus

Galvojom issimaudysim nuvaziave i keys, bet pasidoro, ten toks nesvarus papludimys, kad net koju kisti nesiori. Vanduo purvinas ir smirda.
Is Majamio patraukem i Puerto Rika. Na, ten jau atskiras pasaulis. Visiskai kitoks nei jau matyta Amerika, nes gyvena daugiausiai meksikieciai. Angliskai kalbanciu ne per daugiausiai, kelio zenklai ispanu kalba, bet uztat labai grazi gamta. Velgi, visa diena surijo nuvaziavimas i kita salos gala, nes griztant sugalvojom per kalnus pravaziuot. Tai kai uzsukom i juos, jau galvojom teks ten ir nakvot

Laikas labai greitai praejo. Toliau kelione tesem Cikagoje. Velgi, Cikaga man pasirode mielesne nei NY.
Na tiek trumpai. Imesiu kada nuotrauku