Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Kaip rengiasi žmonės Floridoje? Tik šortais ir marškinėliais?
Atsakyti
QUOTE(Lūgnė @ 2007 05 18, 20:11)
Kaip rengiasi žmonės Floridoje? Tik šortais ir marškinėliais?

praktiškai taip smile.gif
apskritai, keliaujant į JAV mažiausiai reiktų sukti galvą dėl to, ką ten rengsies- aplinkiniams tikrai tai nerūpi

mes buvom netoli Tampos rugsėjo mėnesį- labai karšta ir drėgna, dieną geriau būti kondicionuojamoj patalpoj nei lauke (arba mirkti vandenyne ax.gif )

į kurią Floridos vietą keliaujate?
Atsakyti
Važiuojam birželio mėnesį į Florida Keys, Orlandą, Tampą ir kt . Ko gero bus siaubingai karšta, bet sako, prie vandens ten visai pakenčiama. Žadam meškerioti, nardyti. Gal kas ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lūgnė @ 2007 05 19, 16:28)
Važiuojam birželio mėnesį į Florida Keys, Orlandą, Tampą ir kt . Ko gero bus siaubingai karšta, bet sako, prie vandens ten visai pakenčiama. Žadam meškerioti, nardyti. Gal kas ten buvo?

aš buvau ax.gif tik buvom lapkričio mėnesy, o oras buvo labai maloniai šiltas ~ 27l. Dabar ten, įtariu, kurkas karščiau.. Man asmeniškai, Florida Keys patiko labiau, nei Majamis.. Nors pabuti ir ten, žinoma, vistiek vertejo.. Linkiu smagios koliones ir daugybės įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2006 10 30, 09:44)
buvau laaaabai uzsidegus nulekt iki havanos (kuba nuo st. petersburgo per vandeneli ~ 450 km). bet, kaip suprantu, amerikenai nedraugauja su f. castro ir NIEKAIP negali su jais susisiekti.. doh.gif

mes poilsiaudami Kuboje broliui į JAV negalėjome nei paskambinti, nei žinutės nusiųsti schmoll.gif kažkas ten blokuojama nerealiai unsure.gif

Planuojam žiemą važiuoti į Atlantą, po to į Floridą. Tik reikės dar vizas gauti doh.gif Gal žinot kokia dabar JAV ambasadoj tvarka?
Atsakyti
QUOTE(Lūgnė @ 2007 05 19, 17:28)

as buvau nuo balandzio 27 iki geguzes 10, tai balandi temperatura Orlande buvo +27 pavesyje.. ir kuo toliau, tuo karsciau, plius ten didele dregme... bus tikrai labai karsta ir shutra bus nemaza... jei busite prie juros, tai galesite pasimaudyti ir pagasdinti rykliukus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Dew drop @ 2007 05 21, 11:48)

Planuojam žiemą važiuoti į Atlantą, po to į Floridą. Tik reikės dar vizas gauti  doh.gif  Gal žinot kokia dabar JAV ambasadoj tvarka?

vizu dar reikes.. visa info CIA: http://www.usembassy...a...grant&Lg=LT
Atsakyti
Vizų neduoda tiems , kurie nori važiuoti aplankyti kad ir labai artimų giminaičių, bet jie nėra JAV piliečiai. Aišku, žmogus turi turėti nuolatinį darbą.
Atsakyti
QUOTE(Lūgnė @ 2007 05 21, 20:05)
Vizų neduoda tiems , kurie nori važiuoti aplankyti kad ir labai artimų giminaičių, bet jie nėra JAV piliečiai. Aišku, žmogus turi turėti nuolatinį darbą.

Nesupratau g.gif Jei as noriu siaip ten nuvaziavus pabimbineti, tai man gali neleisti?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 05 22, 21:55)
Nesupratau g.gif Jei as noriu siaip ten nuvaziavus pabimbineti, tai man gali neleisti?

jei nepateiksi informacijos, kuri irodo, kad tau yra del ko atgal gristi i LT, tai gali ir neduoti... pvz jei neturi nekilnojamo turto, nesi istekejusi ir neturi vaiku, neturi paskolu kokiu ir t.t., tai gali ir prisikabinti kad nesi "patikima":) jei turi maza vaika, gali paprasyti ateiti kai vaikas paaugs:) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lūgnė @ 2007 05 21, 13:05)

visishka netiesa. pilietis ar nepilietis tai visai nesusije. As nesu piliete cia, o vizas desimtmetes turi ir mano mama ir brolis su broliene ir ju vaikai, atvaziuoja kai uzeina noras, pasisveciuoja ir vel isvaziuoja.
Atsakyti
Del vizos:
1. Eini padoriai apsirengusi;
2. Atsinesi visus popierelius apie pinigus saskaitoj, nekilnojamaji turta ir pan.
3. Jei esi valstybes tarnautojas, atsinesi pazymejima.
4. Jei moki anglu, tai gali tai parodyti smile.gif
5. Tikslas nebutinai kazkoks ypatingas, pvz., as pasakiau, kad vaziuoju pasikulturinti ir shopinga daryti. biggrin.gif (gavau 10 metu)
Atsakyti
Mes planuojam vaziuoti su vyru ir vaiku pas lietuvius draugus (dirbancius legaliai), tai gali musu ir neleisti, nes pagalvos, kad galim pasilikti?
Atsakyti