QUOTE(moodring @ 2007 06 03, 15:52)
mmmm...
o as va dabar internete kaiptik jau susiradau pasiskaiciau kad isskyrus tokiems dalykams kaip viesbuciai/nuomai ir panasiai tai galima ir su visa/electron...
tai dabar net nezinau, bo as ten tai banke siaip ar taip saskaita atsidarysiu, tik va kad man reikia tureti is kur pasiimti babkiu atveju "jeigu ka" iki tol kol atsidarysiu ir siaip...
o tai rimtai siaip is bankomatu su Visa electron nenusiimsiu pinigu ?
Nes kaip supratau tai jei bankomate galima naudotis Visa, tai ir Visa electron tuomet...
??
o as va dabar internete kaiptik jau susiradau pasiskaiciau kad isskyrus tokiems dalykams kaip viesbuciai/nuomai ir panasiai tai galima ir su visa/electron...
tai dabar net nezinau, bo as ten tai banke siaip ar taip saskaita atsidarysiu, tik va kad man reikia tureti is kur pasiimti babkiu atveju "jeigu ka" iki tol kol atsidarysiu ir siaip...
o tai rimtai siaip is bankomatu su Visa electron nenusiimsiu pinigu ?
Nes kaip supratau tai jei bankomate galima naudotis Visa, tai ir Visa electron tuomet...
??
ne Visa Electron ir Visa kreditine nera tas pats. Esu macius , kad ir restoranai kai kurie priima ir parduotuves retai kuri, bet velgi labai labai mazai.Visa Electron nepriims daugiau nei priims. Daug bankomatu nepriims, reiks ieskot tokiu kurie priims. Juose nusiimineti kainuoja ir siaip o tau dar bus plius tarptautinis mokestis. Nesuprantu kodel nepasiimi paprasciausios kreditines is lietuvishko banko ir vaziuoji ramia dusele??