QUOTE(lauraz5 @ 2010 08 20, 21:23)
labutis mergaites ir as jungiuosi man sirdziai artima skyreli ir kartais paskainesiu cia pas jus...ka galiu pasakyti apie vokiecius tai jie tikrai verina ranku darbo daiktus...kazkada siusdavo ir manuosius...gaila uzsiriso...mazokai mokejo...db neseniai gavau uzsakyma nunerti marskinelius...moteriske sunui uzsake...uzsiprasiau 50lt uz darba, siulus klientes pacios perka..bet kai atnese to sunelio ismatavimus

pasigailejau kad tiek mazai uzsiprasiau nes tie marskinelei man prisidejus iki keliu kaip suknele

o ir darbo ojojoj...bet jau negrazu keisti kaina...istikruju lb noreciau rasti savo nisa ir as kazkur ir kazkam kazka nerti...laiko turiu nes darbas pas mane toks kad as laiko tokiems dalykams turiu n...bet tik nzn kaip man ta nisa rasti...
Drąsiai pasakykite realią kainą dar nepradėjus megzti
Buvo man ne vienas atvejis, kai nemačius modelio, pasakiau apytikslią kainą, bet gavus modelio pavyzdį ir išmatavimus , mačiau , kad kaina tokio darbo - kitokia

.
Paaiškinau, kas kiek kainuoja, kad žmogui būtu suprantama. Ir jokių problemų nekilo

Nematau tame jokios gėdos, man tai normalu: ne savo malonumui mezgu kitiems ir ne gera darbą žmogui darydama : siuo metu rankdarbiai - mano pragyvenimo šaltinis , todėl mano rankų drabas turi savo kainą ir vertę....
Kam per brangu - tegu mezgasi patys

, Kas norės rankdarbio - tikrai pas ką nors užsisakys
Merginos - daugiau pasitikejimo savimi
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 08 21, 00:24)
ash tai nelabai suprantu kodel chia dejuojat kaip uzsienyj brangu ir kaip LT niekas ranku darbo nevertina

,- nu tai ir pardavinekit uzsienyj,- yra ebay, dawanda, artfire, etsy,- tiek kainas galit 'pasitikrint', tiek pardavinet savo darbus
Atsiprašau, nenoriu įžeist nieko savo žinute, bet pasakymas :"
kodel chia dejuojat ', man labai labai patiko
Nemegzkit, už kapeikas, juk jega niekas neverčia megzti,... nenuvertinkit savo darbo : juk niekas iš rankų neiplėš to jūsų rankdarbio, ... Beje, kas verčia sakyti pusę realios kainos, kai pasamonej norisi rėžti į akis kiek ištikrųju tas darbas kainuoja ?...
Gal geriau visai nemegzti, nei megzti pusdykiai /dykai?
Nuolat žvalgausi po užsienio rankdarbių pardavimo tinklapius: ten kainos realios...vis pažiūriu ar už tokias sumas kas nors ką nors perka - taip perka !